παλικαρια που μπορω να βρω την σιντυ??
απο το datedate.gr?
παλικαρια που μπορω να βρω την σιντυ??
σωστά, αλλά κοίτα την Φραντζέσκα -παλικαρια που μπορω να βρω την σιντυ??
το λινκ ειναι νεκρο....Βρηκα αυτο το site Μαλλον προκειται για επαγγελματιες.
Ξερει καποιος τι παιζει?
το λινκ λειτουργειτο λινκ ειναι νεκρο....
ναι οντως...το λινκ λειτουργει
κουλουρακι?Νέα παρουσία στο site η Βαλεντίνα.
Την πήρε ένας φίλος μου την περασμένη βδομάδα και ξετρελάθηκε, την πήρα και εγώ χτες για να αποκτήσω ιδία άποψη ...
Η κοπελίτσα από τη Μολδαβία είναι αξιολογότατη.
Η εμφάνιση είναι εξαιρετική - πολύ καλύτερη από ότι στις φωτογραφίες.
Μελαχροινή, ωραίο και γλυκό πρόσωπο, καταπράσινες ματάρες.
Και το σώμα είναι πολύ καλό, αλλά η μέση δεν κάνει το δαχτυλίδι που είναι ιδανικό για τα δικά μου γούστα.
Το στήθος μικρομεσαίο και στητό με σωστή θηλή/ρόγα, έτσι όπως μου αρέσει.
Χαμογελαστό και ευχάριστο κορίτσι, μιλάει καλά τα ελληνικά αν και είναι λίγο χρόνο στη δουλειά (2-3 βδομάδες), μια που (όπως μου είπε) είναι 4 μήνες στην ελλάδα, διάβασε για να μάθει ελληνικά και ταυτόχρονα δούλεψε έξω - σε κανονική δουλειά.
Φιλική και πρόθυμη σε όλα, με ξενέρωσε λίγο ότι προσπάθησε να με πείσει πως ξετρελάθηκε μαζί μου.
Επίσης λίγο καλύτερο (ή πιο πρόσφατο) ξύρισμα στο γατάκι της, ήταν απαραίτητο, μια που ήταν εμφανής μια μικρή αγριάδα.
Ελπίζω ότι αποκτώντας περισσότερη εμπειρία θα βελτιωθεί και σε αυτά.
Πάντως ακολούθησε με χαμόγελο και προθυμία ότι της ζήτησα.
Στο στοματικό αρκετά καλή, αλλά όχι τέλεια. Όχι CIM (δεν καταπίνει ...)
Πλήρωσα 130€ την ώρα (+tips).
Γενικό συμπέρασμα: Μια συνολικά καλή παρουσία. Δεν ξετρελάθηκα (όπως ο φίλος μου), αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και θα την ξαναπάρω.
Και η Άννα είναι στην ίδια ομάδα.Το fmt.gr είναι ακριβώς το ίδιο με το real-date.gr.
Το datedate.gr είναι διαφορετικό στο στήσιμο, αλλά πολλές κοπέλες είναι κοινές και στα 3 sites.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για το ίδιο γραφείο ή τουλάχιστον για στενά συνεργαζόμενα γραφεία.
Το τηλέφωνο που παίρνω εγώ δεν είναι πουθενά σε αυτά τα site, αλλά σχεδόν όλες οι κοπέλες που μου έχουν στείλει, υπάρχουν ή στο ένα ή στο άλλο.
Πρόταση προς mods - admins:
Νομίζω ότι θα ήταν πιο πρακτικό να γινόταν μια συγχώνευση αυτών των 2 thread - όπως και με αυτό της Έλενας/Ντιάνας (εκδίκηση της παρθένας ...) - μια που αφορούν το ίδιο αντικείμενο.
ποιος τη χαρη του!!!ΧΑΧΑΧΑ Τσοπανειρος !!!
you are on a special mission , agent chopaneiros!!!Ελα με φωναξε κανεις;;;;