Τις έχω πάρει και τις δύο, οπότε μπορώ να σου πω ...
Ένα σύντομο
review για Σίντυ - για να υπάρχει και σαν αναφορά:
Η κοπελίτσα είναι εξαιρετική περίπτωση με ένα - δύο μεονεκτήματα για τα δικά μου γούστα.
Σίγουρα δεν έχει τη θωριά και το ύψος της Χριστιάνας (είναι λίγο κάτω από 1.70) αλλά το κορμάκι της είναι λεπτό, με μέση δαχτυλίδι και πάρα πολυ καλό - άψογο θα έλεγα σε αναλογίες, αν εξαιρέσουμε το στήθος της, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για εμένα. Πρέπει να είναι C+ ή D και αυτό με χαλάει ελαφρώς. Επίσης, λόγω μεγέθους και επειδή είναι φυσικό - όχι σιλικονάτο - δεν γίνεται να στέκεται ολόρθο (όχι ότι είναι πεσμένο βέβαια). Στο σωματότυπο της θα ταίριαζε σωστά ένα Β, το οποίο θα στεκόταν άψογα και θα της έδινε 10άρι ...
Πάντως γούστα είναι αυτά - ξέρω ότι αρκετοί τη βρίσκουν με τα μεγαλύτερα μεγέθη.
Το πιο δυνατό της σημείο πάντως από πλευράς εμφάνισης, είναι το πρόσωπο της.
Είναι κουκλίστικο - αγγελικό, από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχω δει ποτέ - θα πρέπει όμως να της ζητήσετε να βγάλει τα γυαλιά της το συντομότερο για να το απολαύσετε.
Στο στοματικό ζητήστε της να σας κοιτάει και θα με θυμηθείτε ...
Η συμπεριφορά της και η συμμετοχή της είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα.
Πολύ καλά γλωσσόφιλα από τα τρυφερά χειλάκια της, εξαιρετικό στοματικό δουλεμένο με τέχνη, λίγες πρωτοβουλίες αλλά καμιά αντίρηση για οποιαδήποτε στάση ζητήσεις, με ωραία στησίματα και πολύ καλή συμμετοχή σε όλα, δείχνοντας ότι το απολαμβάνει.
A-level δεν δίνει, αλλά το γατάκι της είναι αρκετά στενό.
Είναι 4-5 μήνες στην Ελλάδα και μιλάει αρκετά καλά τη γλώσσα μας.
Η
σύγκριση με την Χριστιάνα είναι άτοπη, γιατί είναι εντελώς διαφορετικοί τύποι - σαν να συγκρίνουμε μήλα με πορτακάλια.
Η μία είναι στυλ μοντέλας με εντυπωσιακή θωριά - η άλλη το αγγελουδάκι της διπλανής πόρτας με κλασσική GFE.
Εντελώς διαφορετικά δεδομένα, αλλά και οι δύο είναι πολύ καλές - η κάθε μία με τον τρόπο της. Στην προσωπική μου λίστα αξιολόγησης, έχουν και οι δύο βγάλει μέσο όρο 9, αλλά για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.
Πάντως και οι δύο, είναι σε αυτές που θέλω να ξαναπάρω.
ΥΓ. Έχω ξεχάσει να γράψω στην αξιολόγηση για την Χριστιάνα ότι και αυτή δουλεύει πολύ καλά τα γλωσσόφιλα ...