Νέα

Ρε, κάτω το ΠΑΣΟΚ λέμεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ναι ο Καραμανλής έφταιγε για τις πυρκαγιές...και αύριο αν σου πούνε ο Πρετεντέρης και η Τρέμη ότι πετάει ο γάιδαρος,πετάει θα λες κι εσύ...

Θα ήθελα να κάνω το πρώτο μου ποστ στο εκλεκτό αυτό θρεντ, με κάτι που να συμβαδίζει με τη θεματολογία του σαιτ

Αλλα δε θα ηθελα να αφήσω να χαθεί ένα σχόλιο τόσο σπάνιο όσο το δικό σου παλέρμε

Για τις πυρκαγιες δε φταιει ο Καραμανλής. Ποιος φταίει;

Κατα τα άλλα, το ΠΑΣΟΚ για μενανε ειναι συνδεδεμένο με τη χαίτη στους άντρες, βάτες και κοστουμια λαμέ.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Χαζη ερωτηση: Ποιος ειναι ο παπιας;;;;;;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μα τι κουτή ερώτηση είναι αυτή βρε Enforcer.

Μα φυσικά ο στρατηγός άνεμος! :uglystupid:

Ναι ρε φιλε το ξέρω. Ειναι εκείνος που κυκλοφορεί με μαλλί μαφιόζικο λέγοντας ασυναρτησιες

Αλλα ο φερόμενος σαν πρωθυπουργός, δεν εχει ευθυνη για τον τότε υπουργό του;

Καλά του κάνει ο προβληματικός άνεμος και τον εκβιάζει.

Δηλαδή σκέψου ξεφτίλα. Να σε εκβιάζει ο πιο αποτυχημένος πρωην υπουργός.

Απο ΠΑΣΟΚ, θυμάμαι και τις βιντεοταινιες με ΛεΠα να τραγουδάει τον Παπαγάλο, ντυμένος σεμνα και ταπεινά με λαμέ πράσινο κοστούμι. Σας πληροφορώ οτι τα τότε κομματόσκυλα έτσι διασκέδαζαν. Α ρε μεγαλεία...και διηγώντας τα να κλαις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.329
Πόντοι
42.697
Αλλα ο φερόμενος σαν πρωθυπουργός, δεν εχει ευθυνη για τον τότε υπουργό του;

Καλά του κάνει ο προβληματικός άνεμος και τον εκβιάζει.

Δηλαδή σκέψου ξεφτίλα. Να σε εκβιάζει ο πιο αποτυχημένος πρωην υπουργός.

Η απόλυτη παρακμή του ανεπάγγελτου!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει που ειναι ο φεθρυ οεο; μου τον τσαντισατε και δεν εκανε ουτε ενα ποσταρισμα!!! βεβαια αφησε τον αλλο κλωνο τον μπαοκ-παλερμο!!!!! :headbang:
μπορεί να είμαι δεξιοαναθρεμμένος, μπορεί να έχω δει από κοντά Βουλγαράκηδες και Μειμαράκηδες, αλλά η μπετοβλακεία, η πνευματική ανισορροπία και καθυστέρηση που παρατηρώ στην λαμπρή παράταξη της μπλε δάδας ειλικρινά έχει το μέγιστο πενετρέισιον στη νεολαία της. Τέτοια ομφαλοσκόπηση δεν έχω δει ούτε στα ΚΝιτάκια....
Τουλάχιστον αυτοί ακολουθούν ένα μοντέλο.... Στους άλλους η μαλακία έχει πάρει διαστάσεις Εμπολα.

Επισκέπτης
μπορεί να είμαι δεξιοαναθρεμμένος, μπορεί να έχω δει από κοντά Βουλγαράκηδες και Μειμαράκηδες, αλλά η μπετοβλακεία, η πνευματική ανισορροπία και καθυστέρηση που παρατηρώ στην λαμπρή παράταξη της μπλε δάδας ειλικρινά έχει το μέγιστο πενετρέισιον στη νεολαία της. Τέτοια ομφαλοσκόπηση δεν έχω δει ούτε στα ΚΝιτάκια....
Τουλάχιστον αυτοί ακολουθούν ένα μοντέλο.... Στους άλλους η μαλακία έχει πάρει διαστάσεις Εμπολα.
μιλαμε για περιπτωσεις που η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!! οτι και να πεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να σε στειλουν στο ψυχιατρειο αν φυσικα τους παρεις σοβαρα!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Respect στους παλιούς πολιτικούς που είχαν λόγο και στόμα, και όχι στους μπάμιες που κοιμούνται όρθιοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΡΕ.....
Καλέ λέει ο Σαλονικιός ΠΑΛΕΡΜΟ..... Ακου να βρίζουν τους αστυνομικούς οι φοιτήτριες......
Ο αλήτης να προβάλλει σθεναρή αντίσταση..............

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

"Το βλέπω αλλά δεν γίνονται αυτά που λέτε......" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εμπολα λέμε, έμπολα.......

[youtube=425,350]r3WiAMuhAL4[/youtube]

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
"Η ιμπεριαλιστική στρουκτούρα, η μείζονα αντίληψη της σοσιαλιστικούς διεθνούς, με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να συμβάλουν για την μέριμνα "  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγώ τους καταλαβαίνω τους πολιτικούς όταν μιλάνε έτσι, οι θειά η γιαγιά, ο απλός εργαζόμενος τους καταλαβαίνει? Επειδή λένε παπαριές, τα λένε ακαδημαικά μην τους καταλάβει κανείς και τους πάρει με τις πέτρες.

tsakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΕΕΕΕ     ΣΕΜΝΑ  ΚΑΙ  ΤΑΠΕΙΝΑ  ΕΙΠΑΜΕ………………. :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Η ιμπεριαλιστική στρουκτούρα, η μείζονα αντίληψη της σοσιαλιστικούς διεθνούς, με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να συμβάλουν για την μέριμνα "  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγώ τους καταλαβαίνω τους πολιτικούς όταν μιλάνε έτσι, οι θειά η γιαγιά, ο απλός εργαζόμενος τους καταλαβαίνει? Επειδή λένε παπαριές, τα λένε ακαδημαικά μην τους καταλάβει κανείς και τους πάρει με τις πέτρες.
και ο Βενιζέλος έτσι τα λέει αλλά τον πήραν με τους καφέδες.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μιλάμε ποια βουκαβίλια...... Ολόκληρο βοτανικό κήπο στολίζει η κυρία....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

[youtube=425,350]hoRxDyYyXJc[/youtube]

Επισκέπτης
ρε μιλάμε ποια βουκαβίλια...... Ολόκληρο βοτανικό κήπο στολίζει η κυρία....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

[youtube=425,350]hoRxDyYyXJc[/youtube]
σωστος ο περσονας!!!!!!!!!!!! και θα σου πω και για αλλα να μην μεινει οχι βουκαβιλια αλλα ουτε ολοκληρος ο εθνικος κηπος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom