1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε ότι και να λέτε εμένα με έχει πιάσει νευρικό με το βιντεάκι του γκαντέμη πάλι....
θέλω βίντεο γι αυτό........τους Κολλάδες που ξεβρακώνανε τους οδηγούς των λεωφορείων?
Τον Χάλακ, τις κοινωνικοποιήσεις, το "οι βάσεις φεύγουν"...γιατί τα ζειμπέκικα του παιντιού (τότε),με το Ντανιέλ Ορτέγκα τα ξεχνάτε?...ή την τεράστιας σημασίας Κίνηση των...Έξι
για να μην πούμε για το Κυπριακό,που το βάλαμε στο ...ράφι
ΥΓ τον Σπύρο Χατζάρα με το πράσινο σακάκι?....τον Αρκουδέα,τον Τόμπρα,τον Σεχιώτη,τους προάγγελους του Κοσκωτά Αρφάνη Χιόνη?...την Αγρέξ?...τη Συλβάνα Ράπτη και την Αθηνά Ραπίτου να μας λένε πότε έξυσε τα τέτοια του ο Ανδρέας?...τους 16 ανασχηματισμούς,το δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε?...το φόλα στον σκύλο των ΕΣ ΕΣ?...την ψεύτικη φωτο Μητσοτάκη με δήθεν Γερμανούς κατ 'εντολή Ανδρέα...
Κόφτο ρε, θα πάω να γραφτώ σε κλαδική (υπάρχουν ακόμη?) αν συνεχίσεις, προβοκάτορα...ρε ότι και να λέτε εμένα με έχει πιάσει νευρικό με το βιντεάκι του γκαντέμη πάλι....
μην τον πληγώνεις...Πες μας και κάτι πιο παλιό, κάτι για το Γέρο ξέρω εγώ, έτσι να με φτιάξεις να ψηφίσω με μεγαλύτερο πάθος για να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία.
και για μία σπάνια φορά παρά την ασύλληπτη προπαγάνδα και την προσπάθεια εκλογικής αξιοποίησης των πυρκαγιών,ο κόσμος δεν μάσησε και ξαναψήφισε ΝΔ...
Κόφτο ρε, θα πάω να γραφτώ σε κλαδική (υπάρχουν ακόμη?) αν συνεχίσεις, προβοκάτορα...
καλά ρε πίτουρα....και λοιπον τι εγινε αθωωθηκανε?? ολα καλα ολα ανθηρα δεν εχουν ευθυνες??
μαλάκα τι μου θύμησες.....
Απίστευτη λέξη....
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ...........
Τώρα δεν υπάρχουν γι αυτό κάηκε η ελλάδα απ άκρου εις άκρο.....
Οτι είναι νόμιμο είναι ηθικό....
Εγώ αποφάσισα να ζητάω να μου κόβουν αποδείξεις οι πουτάνες...
Θα πηγαίνω στη γυναίκα μου, θα δίνω την απόδειξη, και θα κοιμάμαι ήσυχος.
καλά ρε πίτουρα....
Δεν το άκουσες το νέο σύνθημα των εκλογών;
Οτι είναι νόμιμο είναι ηθικό....
Εγώ αποφάσισα να ζητάω να μου κόβουν αποδείξεις οι πουτάνες...
Θα πηγαίνω στη γυναίκα μου, θα δίνω την απόδειξη, και θα κοιμάμαι ήσυχος.
χε χε...ναι αλλα θα σου βαλει τεκμηριο και μετα νο κοκο για προσεξε το
να κόβεις δελτίο παροχής υπερεσιών......
Καταγράφεται.
Και εγώ αύριο πηδάω την γκόμενα του καλύτερου φίλου μου. Παράνομο είναι;
μην γράψει κανείς το όνομα του γιατί... θα πέσει ο σερβερ και πάει το σαιτ...
ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει που ειναι ο φεθρυ οεο; μου τον τσαντισατε και δεν εκανε ουτε ενα ποσταρισμα!!! βεβαια αφησε τον αλλο κλωνο τον μπαοκ-παλερμο!!!!!