Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
καταλαβαμε τυπε ο ΣΥΡΙΖΑ θελει να διορισει καποιους αχρηστους στην Αστυνομια Συγκοινωνιων ...κατα τ αλλα τα συριζακια του μπου μολις μυρισει μουνακι γινονται γατακια! :2funny:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
δηλ. ο κρυφός πόθος των Συριζαίων ήταν να γίνουν κυβέρνηση,για να διοριστούν στην αστυνομία??? :huh:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

vatomouro

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Malaka κλαιωωωω!!!Ο κυρ Μαλακας μην αντεχοντας να τον γαμανε  για 500 γιουργια προσπαθουσε να το παιξει καμποσος προσπαθοντας να χωσει το αγκουρι που του χωνουν στον αμεσως απο κατω και να το παιξει εξουσια  :uglystupid: :uglystupid:.... ετσι ρε παιδι μου να ξεκαυλωσει και λιγο :gay: καθως δεν υπαρχει τετοιος κανονισμος σε αντιθεση με τα ΠΟΔΗΛΑΤΑ που επιβαλετε να μπαινουν στο τελευταιο βαγονι!!!

κουμαντο εδω κανω ΕΓΩ λεει!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Παρτα τρια μου τωρα .... κουμανταδορε :2on1:

ατέρμονον ρισπέκτ αδερφέ  :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι και ενα πραγματικο περιστατικο ρατσισμου κατα ελληνα :

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Έλληνας έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο. Αυτή θα ήταν η σπίθα που θα φούντωνε τη φωτιά του ρατσιστικού μένους που σιγόβραζε για χρόνια: «Οι Έλληνες συνιστούν απειλή για την αμερικανική εργατική τάξη», έγραφαν οι τοπικές εφημερίδες της Νεμπράσκα.

Διάβασε περισσότερα στο: Το άγνωστο ρατσιστικό πογκρόμ των Ελλήνων μεταναστών της Αμερικής (pics) | Plus: Διεθνή | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ισχύει οτι η εν λόγω κυρία πολιτευται???????

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Malaka κλαιωωωω!!!Ο κυρ Μαλακας μην αντεχοντας να τον γαμανε  για 500 γιουργια προσπαθουσε να το παιξει καμποσος προσπαθοντας να χωσει το αγκουρι που του χωνουν στον αμεσως απο κατω και να το παιξει εξουσια  :uglystupid: :uglystupid:.... ετσι ρε παιδι μου να ξεκαυλωσει και λιγο :gay: καθως δεν υπαρχει τετοιος κανονισμος σε αντιθεση με τα ΠΟΔΗΛΑΤΑ που επιβαλετε να μπαινουν στο τελευταιο βαγονι!!!

κουμαντο εδω κανω ΕΓΩ λεει!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Παρτα τρια μου τωρα .... κουμανταδορε :2on1:
:jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom