hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
για καντα λιγο σπασταtanita φίλε....αλλά μακρυά...........
για καντα λιγο σπασταtanita φίλε....αλλά μακρυά...........
......Τι απιστευτο μουνι αυτη η Τανινα αλλα πρεπει η κοπελια να ειναι μεγαλη μουφα στους χορους,την παρατηρουσα οταν εκανε χορους στον διπλανο καναπε,παντως την τιμησα με την χουφτα μου πηγα με το αμαξι πισω απο τον υφαντη βαρεσα μια μαλακια και γυρισα σπιτι.....
νταξ'εγω τη μαλακια παντως την τραβαω μεσα στις τουαλετες των στριπ για να ακουω και μουσικη ....
για καντα λιγο σπαστα
Xθεσινοβραδυνη δευτερη επισκεψη στο ιδρυμα, χωρος ικανοποιητικος μουσικη πολυ καλη,ροστερ δεν συγκρατεισα οι μονες γνωστες ηταν η κρισταλ ρουμανα αδυνατη απο λολιτα,μανταλινα ρουμανα σπασαρχιδα απο baby gold,lolita,princess,mirella τωρα λεγεται μελισα απο baby gold.Τι απιστευτο μουνι αυτη η Τανινα αλλα πρεπει η κοπελια να ειναι μεγαλη μουφα στους χορους,την παρατηρουσα οταν εκανε χορους στον διπλανο καναπε,παντως την τιμησα με την χουφτα μου πηγα με το αμαξι πισω απο τον υφαντη βαρεσα μια μαλακια και γυρισα σπιτι.
Πολλες παρουσιες εχουν χαθει κ δεν ξερω για που...
Επαρχια , εξωτερικο ή πατριδα ?
πές μας τουλάχιστον ποιές,τόσο ταξίδι έκανες... :S
υ.γ. εσυ εισαι ο ρεπορτερ..εσυ θα μας πεις...
το θέμα είναι πού είναι η θείτσα η λίνα?ξαναήρθε στο ίδρυμα?πού είναι?όποιος ξέρει ας μας πεί παρακαλώ...
... κρίμα γιατί είναι της γειτονιάς μας και θέλουμε να το στηρίξουμε
Ναι ρε πούστη μου... Θα μπορούσε να μας μαζεύει καθημερινά!
να μαζέψουμε κάνα μπάτζετ γιατί οι Ρουμανίες έχουν κρίση!!!!αυτό φίλε ξαναπέστο.. πριν λίγο γυρνούσα από κρασά και είπα δεν πάω να πιο ένα ποτάκι από κει? και ευτυχώς το καλό αγγελάκι υπερσύσχισε του διαβόλου και δεν πήγα.. και τελικά μάλλον γλύτωσα τα φραγκάκια μου.
εμένα γενικα μου αρέσει το μαγαζί.. η ΜΠΕΛΑ είναι απόλυτη θεά και όσο είναι αυτή εκεί θα περνάω..
υπάρχουν κάτι σπαστικές όμως.. ωχ παναγία μου..
η μαύρη που διάβαζα πιο πάνω, μακριά.. όσο αστέρι είναι τόσο χάλια χορό κάνει... είναι και παρεξηγησιάρα (Τι ρώτησα για "φραπέ" και μόνο που δεν με έδειρε). Μόνο το αστέρι η κέλυ άξιζε από μαυρη εκεί, πάει και αυτή.
έφυγε και ο φίλος Θωμάς έμαθα την τελευταία φορά που πήγα και μας καβάτζωνε κανα καλό πριβέ.. οι τωρινοί σερβιτόροι στην κοσμάρα τους...
θα ξαναπάω κάποια στιγμή φυσικά καθημερινή για το μπελάκι. βέβαια τελευταία φορά που πήγα πριν τα χριστούγεννα (σχεδόν παραμονές) είδα κάτι καλά κομμάτια.. πρέπει να μαζέψουμε κανα μπάτζετ καλό να κάνουμε έρευνα ;)
(α τα χριστούγεννα και μεχρι προχτές είχε δώρο χριστουγέννων στα ποτά... αν είναι δυνατόν)
Ναι ρε πούστη μου... Θα μπορούσε να μας μαζεύει καθημερινά!
Αν ζούσαν από τα ιδρύματά τους οι ιδιοκτήτες τότε εκτός του ότι θα γαμούσαμε όλοι όλες θα το είχανε ανοικτό 24ωρο αν γινότανε!