ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Το Σάββατο που πέρασα ήταν ανοιχτό. Πέμπτη ήταν κλειστό δηλαδή?
Δεν γνώριζα καν αν έχει κλείσει;;;Δηλαδή τι έκλεισε κάποιες μέρες;;;
Το Σάββατο που πέρασα ήταν ανοιχτό. Πέμπτη ήταν κλειστό δηλαδή?
Τώρα κάπως ησύχασα,μου πέρασε σαν ιδέα ότι μπορεί να είναι και αυτός
Δεν γνώριζα καν αν έχει κλείσει;;;Δηλαδή τι έκλεισε κάποιες μέρες;;;
Ποιος θυματε πριν χρονια μια που τη λεγαν Νικητα;
Εγώ την θυμάμαι σαν όνομα. Ότι κάποτε έπαιζε μια στο Ρας με αυτό το όνομα, αλλά δεν έχω συγκρατήσει πρόσωπο κλπ.
Την καύλα την ξανθιά μετρίου ύψους που είχε περάσει και από Λίντο κάποτε λέει. Μιλάμε για μπόλικα χρόνια πίσω.
Την καύλα την ξανθιά μετρίου ύψους που είχε περάσει και από Λίντο κάποτε λέει. Μιλάμε για μπόλικα χρόνια πίσω.
Στο Ras ήταν ~ 2007-2008 ? Ή δεν θυμάμαι καλά ?
Το τελευταιο Σαβατο πριν κλεισει, πριν 2 βδομαδες, ημασταν 4 ατομα και το μαγαζι με 4 γυναικες.....φαινοταν....Νομιζω εκλεισε και πηγαν ολες στο Σταρ...
Το τελευταιο Σαβατο πριν κλεισει, πριν 2 βδομαδες, ημασταν 4 ατομα και το μαγαζι με 4 γυναικες.....φαινοταν....
Τι λέτε ρε Μόλις ήρθα από Rasputin, ανοιχτό είναι το μαγαζί και δουλεύει κανονικάΩχ....Μάλιστα τέτοιο τέλος...Πάντως έπεσε απότομα...Μέχρι την άνοιξη κάτι γινόταν...
Στη τελευταια γυρα που εκανα τις μισες τις βρηκα Αθενς και τις αλλες μισες Σταρ οπου πλεον με 6-7 νεα τεμαχια γινοταν της κολασεως......Τελικά τι ισχύει ρε παίδες? Είναι ανοιχτό το μαγαζί ή κλειστό? Ή απλά ορισμένες από τις σωληνοκόρες του ιδρύματος πήγαν στο Star?