Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 49.964
Ενα καλό μασάζ το θέλω και εγώ....Ούτε εσύ το σώζεις.................να πας να κάνεις κάνα μασάζ να συνέλθεις................![]()
Ενα καλό μασάζ το θέλω και εγώ....Ούτε εσύ το σώζεις.................να πας να κάνεις κάνα μασάζ να συνέλθεις................![]()
Υπηρεσίες κατοικον ε κατ ξενοδοχείων ο Ξάνθης, θα σας περιποιηθώ αναλόγως όταν έρθει η ώρα και ελπίζω να με προτιμήσετε για τις υπηρεσίες μουΕνα καλό μασάζ το θέλω και εγώ....
Σούπερ, μας συμπαθάς που δεν σε ακούμε και δεν κάνουμε λαικ στα ποστς σου, αλλά αλλάξαμε στέκι…
Δεν παρεξηγώ εγώ. Αλλά επειδή κι εγώ δεν έχω μπει και πολύ τις τελευταίες μέρες...δεν ειμαι up to date. Τι νεα στεκια?Σούπερ, μας συμπαθάς που δεν σε ακούμε και δεν κάνουμε λαικ στα ποστς σου, αλλά αλλάξαμε στέκι…![]()
Δεν παρεξηγώ εγώ. Αλλά επειδή κι εγώ δεν έχω μπει και πολύ τις τελευταίες μέρες...δεν ειμαι up to date? Τι νεα στεκια?
Βασικά είσαι δε είσαι, πάλι καλοδεχούμενος …Δεν παρεξηγώ εγώ. Αλλά επειδή κι εγώ δεν έχω μπει και πολύ τις τελευταίες μέρες...δεν ειμαι up to date. Τι νεα στεκια?
Θα πω μια καλησπέρα τότε![]()
Τα μουνόπανα του bou - Page 88 - bourdela.com forum
Καλησπέρα :coffee::coffee: @Spiros_73 @Xaramofais @james034 @italaki @xanthiforever :grouphug:www.bourdela.com
Αν είσαι ένας από εμάς…καλοδεχούμενος!!
οχι ρε, τι να πειραζει! Χαλασε το οσο γουσταρεις...Καλησπέρα, πειράζει να χαλάσω τη σειρά με ένα σκυλάδικο χαλαρό?
Το προφίλ όλα τα λεφτά...Καλησπέρα, πειράζει να χαλάσω τη σειρά με ένα σκυλάδικο χαλαρό?
Συγγνώμη, σε ποιο προφίλ αναφέρεσαι?Το προφίλ όλα τα λεφτά...
είδες τι κάνεις?Το προφίλ όλα τα λεφτά...
το προφιλ σου ρε μαγκα, η σελιδα σου με το σκυλακι (φαντάζομαι)....ειναι φιλόζωη η Σοφία μας!!!Συγγνώμη, σε ποιο προφίλ αναφέρεσαι?