( ΜLK records χαχαχαχ
Όπως το κόμμα Έλληνες Γ.Τ.Π. χαχαχαχ
Περίεργα αρκτικόλεξα )
Είναι από την Πάτρα ξανθούλα κουκλάκι κάπως νευρική και αγχωδης- τη περνάω 18 χρόνια -είναι θέμα χρόνου να με στείλει - κάποιες συμβουλές τακτικής να βγάλουμε τη σεζόν - η δουλειά δουλειά αλλά να περάσουμε και λίγο καλά -Γίνε πιο σαφής για το Μαράκι
Μαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύποςΓια την ιστορία να πούμε ότι ο Μαργαρίτης έτυχε να είναι μπροστά στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παναγούλης
Τι σύμπτωση κι αυτή
Το πρόβλημα ποιο είναι? Για τι θέμα θες συμβουλές τακτικήςΕίναι από την Πάτρα ξανθούλα κουκλάκι κάπως νευρική και αγχωδης- τη περνάω 18 χρόνια -είναι θέμα χρόνου να με στείλει - κάποιες συμβουλές τακτικής να βγάλουμε τη σεζόν - η δουλειά δουλειά αλλά να περάσουμε και λίγο καλά -
Κι εγώ έχω ένα νήμα ( μυστήρια Θεσσαλονίκη)..πάω εκεί κι εδώ.. φτάνει προς το παρόν..στο μέλλον βλεπουμε.αλλα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μυστηριώδη Θεσσαλονίκη να ακούσουν και να πουν απόψειςΜαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύπος
Έχω ξαναπάει με μικρές συνήθως φεύγουν μετά από κάνα 2 μήνες - πώς θα το κάνουμε να διαρκέσει λίγο παραπάνωΤο πρόβλημα ποιο είναι? Για τι θέμα θες συμβουλές τακτικής
Από Θεσσαλονίκη είσαι?Κι εγώ έχω ένα νήμα ( μυστήρια Θεσσαλονίκη)..πάω εκεί κι εδώ.. φτάνει προς το παρόν..στο μέλλον βλεπουμε.αλλα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μυστηριώδη Θεσσαλονίκη να ακούσουν και να πουν απόψεις
Το νήμα του ΚΕ είναι ΜΟΝΟ για φίλους, Jimmy.Μαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύπος
1. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Είναι πολύ μικρότερη. Αν είσαι πακετος, θα μείνει. Αλλιώς να είσαι ευγενικός, να κάνεις συχνά ντουζ , να πλένεις τα δόντια σου και να μην την πρηζεις με ζηλιες. Κερνά και κάνα καφεδάκι ενίοτεΈχω ξαναπάει με μικρές συνήθως φεύγουν μετά από κάνα 2 μήνες - πώς θα το κάνουμε να διαρκέσει λίγο παραπάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από Θεσσαλονίκη είσαι?
Ωραία - το ξέρω Ωρίων - πάντα ήσουν καλός οικοδεσπότηςΤο νήμα του ΚΕ είναι ΜΟΝΟ για φίλους, Jimmy.
Thanks Man θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου κατά γράμμα -1. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Είναι πολύ μικρότερη. Αν είσαι πακετος, θα μείνει. Αλλιώς να είσαι ευγενικός, να κάνεις συχνά ντουζ , να πλένεις τα δόντια σου και να μην την πρηζεις με ζηλιες. Κερνά και κάνα καφεδάκι ενίοτε
2. Προφανώς
Σε συνέχεια του παραπάνω, ο Παναγούλης θα έβγαζε κάτι στην επιφάνεια που αφορούσε τον συνταγματολόγο ΤσάτσοΓια την ιστορία να πούμε ότι ο Μαργαρίτης έτυχε να είναι μπροστά στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παναγούλης
Τι σύμπτωση κι αυτή
Ο Ανδρέας ήταν ενας - δεν πιστεύω να είσαι τίποτα νεοδημοκρατηςΣε συνέχεια του παραπάνω, ο Παναγούλης θα έβγαζε κάτι στην επιφάνεια που αφορούσε τον συνταγματολόγο Τσάτσο
Δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό
Τότε ο Παναγούλης ήταν πολύ ανερχόμενος πολιτικός
Πιθανότατα θα επεσκιαζε τον Ανδρέα
Εμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα - ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η ΝΔΟ Ανδρέας ήταν ενας - δεν πιστεύω να είσαι τίποτα νεοδημοκρατης![]()
Εδώ θα έρχομαι να βάζω σκυλαδικαΕμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα - ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η ΝΔ
( Δε θα μάθουμε ποτέ τι θα είχε γίνει, γιατί βγήκε από το σκηνικό ο Παναγούλης)
Καλή επιτυχία με το μωρό
Αν σε πρήζει με τη φλυαρία και τη γκρίνια που όλες οι νεαρές γυναίκες έχουν, να πηγαινεις νοερά σε ένα happy place των παιδικών χρόνων