Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 75 5,9%
  • Ροκ

Ψήφοι: 336 26,4%
  • House

Ψήφοι: 69 5,4%
  • Soul

Ψήφοι: 14 1,1%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 173 13,6%
  • Trance

Ψήφοι: 50 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,4%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,0%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,6%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,0%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,3%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 42 3,3%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 211 16,5%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 36 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 49 3,8%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,7%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 67 5,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.275

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
874
Πόντοι
81
Για την ιστορία να πούμε ότι ο Μαργαρίτης έτυχε να είναι μπροστά στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παναγούλης
Τι σύμπτωση κι αυτή

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.955
Πόντοι
3.506
Γίνε πιο σαφής για το Μαράκι
Είναι από την Πάτρα ξανθούλα κουκλάκι κάπως νευρική και αγχωδης- τη περνάω 18 χρόνια -είναι θέμα χρόνου να με στείλει - κάποιες συμβουλές τακτικής να βγάλουμε τη σεζόν - η δουλειά δουλειά αλλά να περάσουμε και λίγο καλά -

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.955
Πόντοι
3.506
Για την ιστορία να πούμε ότι ο Μαργαρίτης έτυχε να είναι μπροστά στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παναγούλης
Τι σύμπτωση κι αυτή
Μαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύπος

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
874
Πόντοι
81
Είναι από την Πάτρα ξανθούλα κουκλάκι κάπως νευρική και αγχωδης- τη περνάω 18 χρόνια -είναι θέμα χρόνου να με στείλει - κάποιες συμβουλές τακτικής να βγάλουμε τη σεζόν - η δουλειά δουλειά αλλά να περάσουμε και λίγο καλά -
Το πρόβλημα ποιο είναι? Για τι θέμα θες συμβουλές τακτικής

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
874
Πόντοι
81
Μαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύπος
Κι εγώ έχω ένα νήμα ( μυστήρια Θεσσαλονίκη)..πάω εκεί κι εδώ.. φτάνει προς το παρόν..στο μέλλον βλεπουμε.αλλα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μυστηριώδη Θεσσαλονίκη να ακούσουν και να πουν απόψεις

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.955
Πόντοι
3.506
Το πρόβλημα ποιο είναι? Για τι θέμα θες συμβουλές τακτικής
Έχω ξαναπάει με μικρές συνήθως φεύγουν μετά από κάνα 2 μήνες - πώς θα το κάνουμε να διαρκέσει λίγο παραπάνω :think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι εγώ έχω ένα νήμα ( μυστήρια Θεσσαλονίκη)..πάω εκεί κι εδώ.. φτάνει προς το παρόν..στο μέλλον βλεπουμε.αλλα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μυστηριώδη Θεσσαλονίκη να ακούσουν και να πουν απόψεις
Από Θεσσαλονίκη είσαι?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.199
Πόντοι
6.236
Το νήμα του ΚΕ είναι ΜΟΝΟ για φίλους, Jimmy.

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
874
Πόντοι
81
Έχω ξαναπάει με μικρές συνήθως φεύγουν μετά από κάνα 2 μήνες - πώς θα το κάνουμε να διαρκέσει λίγο παραπάνω :think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από Θεσσαλονίκη είσαι?
1. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Είναι πολύ μικρότερη. Αν είσαι πακετος, θα μείνει. Αλλιώς να είσαι ευγενικός, να κάνεις συχνά ντουζ , να πλένεις τα δόντια σου και να μην την πρηζεις με ζηλιες. Κερνά και κάνα καφεδάκι ενίοτε
2. Προφανώς

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.955
Πόντοι
3.506
1. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Είναι πολύ μικρότερη. Αν είσαι πακετος, θα μείνει. Αλλιώς να είσαι ευγενικός, να κάνεις συχνά ντουζ , να πλένεις τα δόντια σου και να μην την πρηζεις με ζηλιες. Κερνά και κάνα καφεδάκι ενίοτε
2. Προφανώς
Thanks Man θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου κατά γράμμα -

• Like
Αντιδράσεις: Rtsth

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
874
Πόντοι
81
Τι σύμπτωση κι αυτή
Σε συνέχεια του παραπάνω, ο Παναγούλης θα έβγαζε κάτι στην επιφάνεια που αφορούσε τον συνταγματολόγο Τσάτσο
Δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό
Τότε ο Παναγούλης ήταν πολύ ανερχόμενος πολιτικός
Πιθανότατα θα επεσκιαζε τον Ανδρέα

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.955
Πόντοι
3.506
Σε συνέχεια του παραπάνω, ο Παναγούλης θα έβγαζε κάτι στην επιφάνεια που αφορούσε τον συνταγματολόγο Τσάτσο
Δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό
Τότε ο Παναγούλης ήταν πολύ ανερχόμενος πολιτικός
Πιθανότατα θα επεσκιαζε τον Ανδρέα
Ο Ανδρέας ήταν ενας - δεν πιστεύω να είσαι τίποτα νεοδημοκρατης :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Rtsth

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
874
Πόντοι
81
Ο Ανδρέας ήταν ενας - δεν πιστεύω να είσαι τίποτα νεοδημοκρατης :tooth:
Εμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα - ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η ΝΔ
( Δε θα μάθουμε ποτέ τι θα είχε γίνει, γιατί βγήκε από το σκηνικό ο Παναγούλης)
Καλή επιτυχία με το μωρό
Αν σε πρήζει με τη φλυαρία και τη γκρίνια που όλες οι νεαρές γυναίκες έχουν, να πηγαινεις νοερά σε ένα happy place των παιδικών χρόνων

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.955
Πόντοι
3.506
Εμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα - ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η ΝΔ
( Δε θα μάθουμε ποτέ τι θα είχε γίνει, γιατί βγήκε από το σκηνικό ο Παναγούλης)
Καλή επιτυχία με το μωρό
Αν σε πρήζει με τη φλυαρία και τη γκρίνια που όλες οι νεαρές γυναίκες έχουν, να πηγαινεις νοερά σε ένα happy place των παιδικών χρόνων
Εδώ θα έρχομαι να βάζω σκυλαδικα:angel: - η σχέση με το Μαράκι είναι περιορισμένης διάρκειας - εντάξει δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες - τα είπες πολύ ωραία πάντως σήμερα για τον Ανδρέα :smiling-face-with-heart-eyes:ειναι ο αγαπημένος μου πολιτικός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom