annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα σε γελασω...
μεχρι το 2004 ηταν σιγουρα, τουλαχιστον ηταν καποιες "εκτακτες εκμομπες" γιατι θυμαμαι που σατιριζαν τη λυσσα που επικρατουσε με το my number one
θα σε γελασω...
Εκλεισε με τον τρισμεγιστο Bill Hicks η χθεσινη εκπομπη. Απιστευτο, δεν περιμενα να ακουσω Bill Hicks στην τηλεοραση. Οριστε και το ποιηματακι του με εικονα...
Φοβερή η χθεσινή εκπομπή.Προσωπικά προβληματίστηκα αρκετά.Έως πότε δηλαδή θα προβληματίζομαι;
Εγω να δεις !!!!!!!!!!Φοβερή η χθεσινή εκπομπή.Προσωπικά προβληματίστηκα αρκετά.
Αυτο το "unchange my card..." μου ειχε προκαλεσει μεγαλη ζημια οταν το ειχα δει.
απ το "unbreak my heart"?
τι ειναι τουτο δεν το ξερω
Μάλλον απ'το: "Unchain my heart" του Joe Cocker απ'το παλιό του Ray Charles Αυτό που λες είναι Toni Braxton
Καταλαβατε και οι δυο οτι λεω για τη διασκευη του Καλυβατση ή να βαλω τις φωνες?
Σ'αυτο το βιντεακι που ποσταρες Αννα-Μαρια το λεει " I change my card" εγω το θυμομουν "Unchange my card" (εχουν περασει και 12 χρονια απο τοτε).
Για τους λατρεις της παραλιας και του Κανακη με speedo μαγιο:
Καταλαβατε και οι δυο οτι λεω για τη διασκευη του Καλυβατση ή να βαλω τις φωνες?
Σ'αυτο το βιντεακι που ποσταρες Αννα-Μαρια το λεει " I change my card" εγω το θυμομουν "Unchange my card" (εχουν περασει και 12 χρονια απο τοτε).
Για τους λατρεις της παραλιας και του Κανακη με speedo μαγιο:
τρελο κορμι ο Αντωνης αλλα το μαγιω αυτο ειναι τραγικο
Υπαρχουν και χειροτερα...
TO KANAKINI
Εκεινη η ομαδα (Παραρας, Κανακης, Καλυβατσης, Παππας, Μουτας, Ραλλης) ηταν απιστευτη