annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
όλα οκ, σας αφήνω πάω να δω το γαύρο στο μπάσκετ
κι εγω σας αφηνω να δω Λακη!
όλα οκ, σας αφήνω πάω να δω το γαύρο στο μπάσκετ
Κι αυτό είναι το κακό με αυτές τις εκπομπές που έχουν παρουσιαστή.Καλό είναι να ελπίζει κάποιος αλλά δυστυχώς τα ζωύφια αυτά είναι ταμένα να τελούν εν υπνώσει.
Δεν είμαι αντίθετος στις εκπομπές αυτές,απλά με χαλάει λιγάκι όταν ο χαρακτήρας του παρουσιαστή-διασκεδαστή συνήθως δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πρεσβεύει μπροστά στο φακό.
Τους τύπους αυτούς τους παρακολουθούσα από την εποχή της ΕΤ3 (κομφούζιο) με το μακαρίτη τον Παραρά και ήσαν πραγματικά απίθανοι.
τώρα πλέον μου κάνει πολύ fake αυτό που βλέπω όπως επίσης και στην περίπτωση του Λαζόπουλου (ο οποίος είναι εντελώς fake) και δε μιλάω για τον τρόπο ζωής του (γούστο του και καπέλο του) αλλά το πως πραγματικά φέρεται όταν είναι μακριά απ'το φακό..
Σωστός!!!Κι αυτό είναι το κακό με αυτές τις εκπομπές που έχουν παρουσιαστή.
Γι' αυτό προσωπικά πιστεύω πως απ' αυτές τις εκπομπές καλύτερη είναι η ελληνοφρένεια
κι εγω σας αφηνω να δω Λακη!
Είδες που δεν τα ξέρεις καλά!!!φτουυυυυ δεν εχει!
φτουυυυυ δεν εχει!
στο σταρ δεν ηταν το κομφουζιο?
Πριν από το star ήταν στην ΕΤ3 (το καλό κομφούζιο). Στο star μία μαλακία και μισή.
Πολύ καλύτερος τότε ο Βακάρος (για όσους θυμούνται) που έμεινε στην ΕΤ3 με το Στάθη Παναγιωτόπουλο κι έκαναν την πρώτη εκπομπή με ταξίδια (Βακάρος στους 5 δρόμους αν θυμάμαι καλά).
Είδες που δεν τα ξέρεις καλά!!!
Για τον Κανάκη μόνο είσαι παντογνώστρια!!!
απλα ΓΑΜΗΣΕ η σημερινη εκπομπη!
ξεκινησε στη ετ3 νομιζω...πιτσιρικια...αααχ...τπτ δε ξερετε!!!στο σταρ δεν ηταν το κομφουζιο?
ξεκινησε στη ετ3 νομιζω...πιτσιρικια...αααχ...τπτ δε ξερετε!!!
αααχ..παιδια....(με υφος αναπολησης)ναι ισχυει ωφειλω να το ομολογησω, δεν ειχα παρει χαμπαρι τοτε!
ουτε ΑΜΑΝ παρακολουθουσα και πολυ
αααχ..παιδια....(με υφος αναπολησης)
θα σε γελασω...οχι ρε συ νταξει στο ΑΜΑΝ ημουν σε ηλικια που θυμαμαι τον εαυτο μου τουλαχιστον, οχι οπως με το κομφουζιο που δεν ειχα αντιληφθει καν την υπαρξη του!
το ΑΜΑΝ νομιζω κρατησε μεχρι και 2005???