Νέα

Ραχήλ Μακρή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giant123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μιλάμε για μεγάλο ζώον  :uglystupid: :uglystupid:  :uglystupid:
Πώς τα κατάφερε να ανακατέψει στην κεφάλα της τους Vegas με τον Τέσλα;;; :think:  :2funny:

Η Ραχήλ Μακρή απέδωσε στίχο των Vegas...στον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα

Η απίστευτη γκάφα της Ραχήλ Μακρή και η απάντηση του τραγουδιστή του ποπ συγκροτήματος, Zeraw

Ο Νίκολα Τέσλα,ο εφευρέτης, μηχανολόγος,ηλεκτρολόγος μηχανικός, συνέβαλε σημαντικά στην επιστήμη και οι ανακαλύψεις του,καθώς επίσης και η  θεωρητική εργασία του αποτέλεσαν τη βάση για την εφαρμογή του σημερινού συστήματος εναλλασόμενου ρεύματος.

Η Ραχήλ Μακρή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία εικόνα στην οποία αναγραφόταν:
«Κάνεις ό,τι θέλεις και κάποιους τους πονάει» και από κάτω το όνομα του σπουδαίου εφευρέτη.

Προφανώς η πρώην βουλευτής δεν κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη φράση δεν ήταν κάποιο γνωμικό του Τέσλα, αλλά στίχος τραγουδιού του ελληνικού ποπ συγκροτήματος, «Vegas».
Ο στίχος ανήκει στο τραγούδι «Κάποιους τους πονάει».

Η γκάφα της Ραχήλ Μακρή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media και η πρώην βουλευτής συνειδητοποιώντας το λάθος που έκανε, έσβησε την ανάρτησή της.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Zeraw, ο οποίος ανέβασε μία νέα φωτογραφία στην οποία αναγραφόταν ένας άλλος στίχος τραγουδιού τους και από κάτω το όνομα του Τόμας Έντισον.

'Ενας διαδικτυακός φίλος του τραγουδιστή, έκανε το ίδιο, αποδίδοντας έναν άλλο στίχο τους, στον Σωκράτη.

H νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή

Ακολούθησε μία νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή.Η πρώην βουλευτής ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook το εξής μήνυμα: «Ξεσκεπάζω τις βρωμιές και αυτό σας ενοχλεί», το οποίο υπέγραψε κιόλας για να μην γίνει ξανά κάποια παρανόηση.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=20pt]Δεν μπορούν μερικοί/κες χωρίς δημοσιότητα!![/size]  :grin: :grin:

Η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» όπου ποζάρει με τατουάζ.

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMDgvMTgvbWFrcmgtLnBuZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

«Φυσικά μιλώ με τη Ζωή. Όταν τη χαρακτήριζα στις συνεντεύξεις αδερφή μου εννοούσα πολιτική αδερφή μου, με την έννοια ότι ήμασταν δυο βουλευτίνες που είχαμε κοινή αφετηρία. Μας έφεραν κοντά πράγματα που μας ενώνουν μέχρι σήμερα. Εξακολουθούμε να έχουμε κοινούς στόχους για τη χώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι φίλη μου με την έννοια που έχω εγώ για τη φιλία στο μυαλό μου. Η σχέση μας ήταν πάντα πολιτική» είπε όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με την κυρία Κωνσταντοπούλου.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/08/18/raxil1.jpg[/img[/URL]]

«Δεν βγαίναμε μαζί τα βράδια. Πήγαμε μόνο μια φορά σε μια μουσική σκηνή» συνέχισε.

Σε ερώτηση αν στις επόμενες εκλογές θα κατέβει με τον συνδυασμό της Ζωής, απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμα. Συνηθίζω τις αποφάσεις μου να τις παίρνω ανάλογα με τα δεδομένα εκείνης της στιγμής, το ίδιο θα πράξω και τώρα. Έχω υπογράψει είναι η αλήθεια την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της, καθώς οι συγκεκριμένες ιδρυτικές αρχές με εκφράζουν απόλυτα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι επόμενες εκλογές είναι ήδη στημένες και σχεδιασμένες από πριν».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/08/18/raxil3.jpg[/img[/URL]]

Μεταξύ άλλων η κυρία Μακρή κάνει και την πρόβλεψή της για τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας: «Δεν θα είναι από κόμμα ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας μας. Θα είναι ένας αχυράνθρωπος του τραπεζικού συστήματος. Ένας τραπεζίτης που θα εξυπηρετεί συμφέροντα. Αυτή είναι η δική μου πολιτική εκτίμηση. Υπάρχει βέβαια και ο απρόβλεπτος παράγοντας που είναι ο λαός. Ελπίζω να με διαψεύσει και να μην επιτρέψει αυτή τη φορά να μετατρέψουν το "Όχι" του σε "Ναι" και να τον κοροϊδέψουν με υποτιθέμενα παράλληλα προγράμματα και γελοίες εξόδους από νομίσματα».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/08/18/raxil2.jpg[/img[/URL]]

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Έχει κι αυτή τα δίκια της, και γυμνή θα βγει λίγη προβολή.
Πόσο να αντέξει  να πηγαίνει στη δουλειά της και να χτυπάει μάλιστα και κάρτα στις 7:30 το πρωί, προκαλώντας τα χαμόγελα των λοιπών υπαλλήλων?
Δεν είναι κατάσταση αυτή για μια πρώην βουλευτίνα, αίσχος σε λίγο θα την ζητήσουν να εξυπηρετεί και πολίτες!

Αλλά φταίνε και οι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να επαναφέρουν πολιτικά σκουπίδια που τα πέταξε ο λαός.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΑΙΧΤΟ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πόσο fake τελος πάντων οι πολιτικοί αυτής της χώρας ...
ακόμα και τα τατού τους fake είναι  

ξεράσογλου

..
θέλουν και danzig οι αχυράνθρωποι  :headbang:

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=169347.msg7111259#msg7111259 date=1470917081]
Μιλάμε για μεγάλο ζώον  :uglystupid: :uglystupid:  :uglystupid:
Πώς τα κατάφερε να ανακατέψει στην κεφάλα της τους Vegas με τον Τέσλα;;; :think:  :2funny:

Η Ραχήλ Μακρή απέδωσε στίχο των Vegas...στον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα

Η απίστευτη γκάφα της Ραχήλ Μακρή και η απάντηση του τραγουδιστή του ποπ συγκροτήματος, Zeraw

Ο Νίκολα Τέσλα,ο εφευρέτης, μηχανολόγος,ηλεκτρολόγος μηχανικός, συνέβαλε σημαντικά στην επιστήμη και οι ανακαλύψεις του,καθώς επίσης και η  θεωρητική εργασία του αποτέλεσαν τη βάση για την εφαρμογή του σημερινού συστήματος εναλλασόμενου ρεύματος.

Η Ραχήλ Μακρή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία εικόνα στην οποία αναγραφόταν:
«Κάνεις ό,τι θέλεις και κάποιους τους πονάει» και από κάτω το όνομα του σπουδαίου εφευρέτη.

Προφανώς η πρώην βουλευτής δεν κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη φράση δεν ήταν κάποιο γνωμικό του Τέσλα, αλλά στίχος τραγουδιού του ελληνικού ποπ συγκροτήματος, «Vegas».
Ο στίχος ανήκει στο τραγούδι «Κάποιους τους πονάει».

Η γκάφα της Ραχήλ Μακρή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media και η πρώην βουλευτής συνειδητοποιώντας το λάθος που έκανε, έσβησε την ανάρτησή της.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Zeraw, ο οποίος ανέβασε μία νέα φωτογραφία στην οποία αναγραφόταν ένας άλλος στίχος τραγουδιού τους και από κάτω το όνομα του Τόμας Έντισον.

'Ενας διαδικτυακός φίλος του τραγουδιστή, έκανε το ίδιο, αποδίδοντας έναν άλλο στίχο τους, στον Σωκράτη.

H νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή

Ακολούθησε μία νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή.Η πρώην βουλευτής ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook το εξής μήνυμα: «Ξεσκεπάζω τις βρωμιές και αυτό σας ενοχλεί», το οποίο υπέγραψε κιόλας για να μην γίνει ξανά κάποια παρανόηση.

[/quote]

τα επομενα αποφθεγματα που πρεπει να ανεβασει ειναι:

"Κι αν είσαι και μιλφάρα δε μου λέει κάτι, γάμαγα μανούλες πριν τον Παπακαλιάτη" Οιδίποδας

"Τώρα μείνε λίγο μόνη, τώρα ρούφα το τρομπόνι" Μπεεετόβεν  :zfuck:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
τα επομενα αποφθεγματα που πρεπει να ανεβασει ειναι:

"Κι αν είσαι και μιλφάρα δε μου λέει κάτι, γάμαγα μανούλες πριν τον Παπακαλιάτη"
Οιδίποδας

"Τώρα μείνε λίγο μόνη, τώρα ρούφα το τρομπόνι" Μπεεετόβεν   :zfuck:
:2funny: :2funny: :2funny:

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Μαρεσει σαν γυναίκα , και μου αρέσει που είναι τσαμπουκαλου και δυναμική.

Πολιτικά δεν το σχολιάζω καν.....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εναν της τον εριχνα παντως

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
[size=20pt]Δεν μπορούν μερικοί/κες χωρίς δημοσιότητα!![/size]   :grin: :grin:
Η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» όπου ποζάρει με τατουάζ.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMDgvMTgvbWFrcmgtLnBuZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/08/18/raxil1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/08/18/raxil3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/08/18/raxil2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Μόνο Φυλής;
Me τέτοια τατουάζ και ξανθό μαλλί άνετα μπαίνει και σε γερμανικό FKK.

Ουρά θα κάνουν Ινδοί και Γιαπωνέζοι.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ε ρε πουστη