ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.173
- Πόντοι
- 506
Η Όλγα είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ τυπεεχει μια ντεκαβλε ξυνιλα η μακρή, προτιμώ ολγάρα κεφαλογιάννη η έστω μια βουλευτικη παρτούζα και με τις δυο
Η Όλγα είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ τυπεεχει μια ντεκαβλε ξυνιλα η μακρή, προτιμώ ολγάρα κεφαλογιάννη η έστω μια βουλευτικη παρτούζα και με τις δυο
οντωςτι να πιρφορησεις μωρε με τη στραβοστομη;
οντως
απο εγκεφαλικο το επαθε ή απο ψυξη ?
η Ραχήλ έχει ξανακάνει γυμνή φωτογράφιση πριν λίγο καιρό. Ορίστε και μια φωτογραφία της
στα χιονιααπο πιπα
Ζωγραφιζεις κυριε Ξυδη μου, ζωγραφιζεις σε λεω...η Ραχήλ έχει ξανακάνει γυμνή φωτογράφιση πριν λίγο καιρό. Ορίστε και μια φωτογραφία της
Ζωγραφιζεις κυριε Ξυδη μου, ζωγραφιζεις σε λεω...
Σε παρακαλω, δε θελω να προσβαλεις ετσι βαναυσα τα γιδια. Αυτα παραγουν και κατι, γαλα, κρεας, κοπρια 1ης ταξης....έ μα με το γίδι ρε πούστη μου
Σε παρακαλω, δε θελω να προσβαλεις ετσι βαναυσα τα γιδια. Αυτα παραγουν και κατι, γαλα, κρεας, κοπρια 1ης ταξης....
Θα μου πεις, η Ραχηλ παραγει Πολιτισμο..... Δεκτο κι' αυτο
παραγει και ευρω
Δεν θα παρηγαγε αυτη τα Ευρω, το νομ/πειο θα εκανε την παραγωγη. Η Ραχηλ μονο τη παπαρια....Ειπαμε παραγει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ηθα εκοβε 100 δις
δεν το ξερεις;
http://[URL unfurl="true"]www.rizopoulospost.com/wp-content/uploads/2015/01/raxiliariko.jpeg[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπωσε καμιά κατοσταριά δις από αυτά και λύθηκε το πρόβλημα.
Τύπωσε καμιά κατοσταριά δις από αυτά και λύθηκε το πρόβλημα.
Δεν παράγει η Ραχήλ κοπριά? Τι λες τώρα. ΜΟΝΟ κοπριά και τίποτε άλλο ...Σε παρακαλω, δε θελω να προσβαλεις ετσι βαναυσα τα γιδια. Αυτα παραγουν και κατι, γαλα, κρεας, κοπρια 1ης ταξης....
Θα μου πεις, η Ραχηλ παραγει Πολιτισμο..... Δεκτο κι' αυτο
εχει μια ντεκαβλε ξυνιλα η μακρή, προτιμώ ολγάρα κεφαλογιάννη η έστω μια βουλευτικη παρτούζα και με τις δυο