Επισκέπτης
σε ξαναρωταω & περιμενω καποια στιγμη να φιλοτιμηθεις να απαντησεις..παντως ενημερωτικα ,δεν ισχυουν οτι εχει γραφτει για τον ανδρεα εδω μεσα!
τι δεν ισχυει???
σε ξαναρωταω & περιμενω καποια στιγμη να φιλοτιμηθεις να απαντησεις..παντως ενημερωτικα ,δεν ισχυουν οτι εχει γραφτει για τον ανδρεα εδω μεσα!
αν εκανες τον κοπο να διαβασεις τις 2 προηγουμενες σελιδες δεν θα εκανες αυτη την ερωτηση..Μιλάμε για έναν ραπερ γεμάτο τατουάζ που κτύπησε κάποιον μπροστά στις κάμερες και την αστυνομία και την άλλη μέρα έβγαινε στη στεφανίδου και έλεγε διάφορα;
Αν μιλάμε για τον ίδιο, δεν με εντυπωσίασε.
και κωλο φινιστρινι εννοεις???αν ειναι παναθα,οκ καλοσ ειναι(πλακα κανω)..απλα αλλο ενα νουμερο τησ καθημερινοτητασ μασ..μαγκια,κλανια κλπ αποτι εχω δει στην τηλεορ
Τον Ανδρέα τον γνώρισα το 1986-88 στους Αμπελόκηπους,την στήνανε με την παρέα του έξω απο το σχολείο και γράφανε με σπρέυ στους τοίχους αγκιλωτούς σταυρούς,μια μέρα ένα παιδί του ΚΚΕ έφτυσε το σήμα και τον σταμπάρανε , βγήκαν οι καθηγητές και τον έσωσαν.
Χρυσά Αυγά τα παιδιά ,αργότερα έγινε φασαρία και μαχαίρωμα στο Piobino[τώρα Θέμις] στην Πανόρμου βρήκαν και όπλα και έσπασε η παρέα.
Τον συνάντησα φαντάρος πάλι στην Αυλώνα ,καλό παιδί ο καλύτερος φαντάρος μόνο απο τα τατουάζ ξεχώριζε.
Μαθαίνω νέα του απο'δω και απο 'κει,σκέπτομαι να πάω στο μαγαζί του και να κάνω ένα μικρό τατού που το είχα αρχίσε απο μόνος μου κάποτε σε μια σκοπιά , αλλά δεν το τελείωσα ποτέ.
συλλογος κυριων για απογευματινο τσαι στις 5μμ....Τι είναι η νοπο των βάζελων;
Παλιο σκινοπουλο μαζι με τον κοστελο αρχηγο την πενταετια 86-91 οπου ηταν και στα φορτε τους...
ειχαν κανει και μια φωτογραφηση στο βραχο της ακοροποληης για το περιοδικο μαξ νομιζω....ολη η ομαδα καμια δεκαρια ατομα, ξυρισμενα κεφαλια μαρτινς φλαιν τζακετ και ναζιστικα εμβληματα.
Ο φοβος και ο τρομος στους Αμπελογκαρντεν
Οταν αποτραβηχτικε ο κοστελο ανελαβε αυτος τα ηνια αλλα για λιγο καιρο...μεχρι που διαλυθηκαν.
Ειχα ακουσει οτι σε μια πανκ συναυλια στην πολυτεχνιουπολη ειχε φαει τσεκουρια στο κεφαλι.
Ηταν δυνατο παλικαρι τρελοκομειο μεγαλο και το λεγε η καρδια του.
Απο τοτε ειχε μια μουρλα αλλα ηταν πιο σοβαρος και δεν εκανε αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανει σημερα.
Το 94-95 ερχοταν μερικες φορες κι απ τον συνδεσμο στου ζωγραφου...ειχε ερθει και σε μια εκδρομη στο βελγιο με τον παναθηναικο (μεσω αμστερνταμ φυσικα ;))
Μετα ψιλο-χαθηκε. Εμαθε οτι ειχε παει και εμενε Ολλανδια και οτι περασε και απο Αμερικη για ενα διαστημα.
Την λοξα με το σχεδιο και τα ταττου την ειχε απο παλια. Η ζωη του αλλαξε αρδην απ τη στιγμη που ανοιξε το τατουατζιδικο. Λεφτα, οικογενεια, δημοσιοτητα
Εχω χρονια να τον δω απο κοντα αλλα μου φαινεται σα να ξεφυγε λιγο ;)