Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και λασιξ και το τεκμηριωσα πιο πισω γιατι το ειπα  :-* :grin:
θα σε μαλώσω και δεν το θέλω γιατί σε συμπαθώ πολύ. :grin:
Μακριά απο το Lasix ΑΚΟΥΣ!!!.  :tickedoff: Για σενα το λέω που κυκλοφορείς στα γυμναστήρια.  ;)

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
με επρηξε ο μοικανος..
ετοιμος να πεσω στην πρεζα ειμαι..
τι καλα που περνατε εδω μεσα..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
θα σε μαλώσω και δεν το θέλω γιατί σε συμπαθώ πολύ. :grin:
Μακριά απο το Lasix ΑΚΟΥΣ!!!.  :tickedoff: Για σενα το λέω που κυκλοφορείς στα γυμναστήρια.  ;)
Λες να μην ξερω απο αυτα?  ;) ;)  :grin:

:-* :-* :-*  :-* :-*  :-* :-* :-*  :-* :-*  :-* :-* :-*  :-* :-*  :-* :-* :-*  :-* :-*

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
μαλακες μουνοδουλοι ανυπαρκτοι,η Κουαρ ειχε πριν απο χρονια ανεβασει μια φωτο της.Στο θρεντ πουτσες,κωλοι,βυζια των μελων,η οποια ηταν παρα πολυ μικρη σε μεγεθος και αναλυση και την οποια την κατεβασε μεσα σε 20δευτερολεπτα.Ειχα προλαβει και την εσωσα.
Ηταν μια κλασσικη χοντροκολλα με περιφερεια ελληνιδα,χαλαρωση και ασπρο δερμα.
Μαλακες μουνοδουλοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μαλακες μουνοδουλοι ανυπαρκτοι,η Κουαρ ειχε πριν απο χρονια ανεβασει μια φωτο της.Στο θρεντ πουτσες,κωλοι,βυζια των μελων,η οποια ηταν παρα πολυ μικρη σε μεγεθος και αναλυση και την οποια την κατεβασε μεσα σε 20δευτερολεπτα.Ειχα προλαβει και την εσωσα.
Μαλακες μουνοδουλοι.

ετσι να βγαινει η αληθεια γιατι μου χει φαει ολους τους γκομενους η τσουλα (ενα ποστ αφιερωμενο στον τσολια και τους ομοιους του)

Επισκέπτης
Μαλακες μουνοδουλοι.

ΣΕ Πιους τα λες ρε φιλε στους πιρφορομαλακες???  εδω ο πιστος ιποτης της ιδονης εχει φωτο της και μου εχει πει οτι ειναι κωλομπαζο επιπεδου 4,5 με κλιμακα 10. μην με ρωτισης που βρικε τις φωτο της.. αλλα και μουναρα να ηταν το μπαζοχυμα πραγμα αδυνατον δεν παβει να ειναι μια κωλο ελεινιδα που της αξιζουνε τα χειροτερα.. αλλα αυτη ειναι και μπαζο και ελεινιδα και αφραγκη ολα τα σκατα του κοσμου δηλαδη με λιγα λογια απλα ΨΩΦΑ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Μαλακες μουνοδουλοι.
Ρε κουτσομπόλη αφού πρόλαβες και την έσωσες γιατί δεν μας τη βάζεις να τη δούμε κι εμείς?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΣΕ Πιους τα λες ρε φιλε στους πιρφορομαλακες???  εδω ο πιστος ιποτης της ιδονης εχει φωτο της και μου εχει πει οτι ειναι κωλομπαζο επιπεδου 4,5 με κλιμακα 10. μην με ρωτισης που βρικε τις φωτο της.. αλλα και μουναρα να ηταν το μπαζοχυμα πραγμα αδυνατον δεν παβει να ειναι μια κωλο ελεινιδα που της αξιζουνε τα χειροτερα.. αλλα αυτη ειναι και μπαζο και ελεινιδα και αφραγκη ολα τα σκατα του κοσμου δηλαδη με λιγα λογια απλα ΨΩΦΑ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!
η μισή μονάδα έστω δεν πάει υπέρ του μαθητή; να πιασει τη βάση δλδ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΣΕ Πιους τα λες ρε φιλε στους πιρφορομαλακες???  εδω ο πιστος ιποτης της ιδονης εχει φωτο της και μου εχει πει οτι ειναι κωλομπαζο επιπεδου 4,5 με κλιμακα 10. μην με ρωτισης που βρικε τις φωτο της.. αλλα και μουναρα να ηταν το μπαζοχυμα πραγμα αδυνατον δεν παβει να ειναι μια κωλο ελεινιδα που της αξιζουνε τα χειροτερα.. αλλα αυτη ειναι και μπαζο και ελεινιδα και αφραγκη ολα τα σκατα του κοσμου δηλαδη με λιγα λογια απλα ΨΩΦΑ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!

γεια σου κορονακι :grin: εχει ο σεβαλιε φωτο; :rolleyes: τι λες ενδιαφερον... :grin:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Είστε ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ. Την QUARDEENARA την έχω γνωρίσει απο κόντα και είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙ ΛΕΜΕ.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε κουτσομπόλη αφού πρόλαβες και την έσωσες γιατί δεν μας τη βάζεις να τη δούμε κι εμείς?
εγώ που έχω κανονικές με ανάλυση 10πιξελ τις ξανάνοιξα να δώ το μεγάλο κώλο και το άσπρο δέρμα.  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διαφωνώ σχεδόν σε όλα με την Κουάρ, αλλά ότι είναι κούκλα, είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom