Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Εκτός από τα γνωστά μελι και καρύδια ,βασιλικος πολτός ,στρείδια κτλ

είναι και τα ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΑ γεύματα ,σε λογικές ποσότητες .

Συμπληρώματα διατροφής : Αργινίνη (απαραίτητο αμινοξύ ,χωρίς καμία παρενέργεια )
4-5 γρ την ημέρα , Prelox ,ΤRIBULUS ,GINSENG !

ερι αμα τα φας ολα αυτα ολοι οι αντρες του νομου δεν σε φτανουν ακομα και αυτοι κατω τον 18 και ανω τον 65!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εκτός από τα γνωστά μελι και καρύδια ,βασιλικος πολτός ,στρείδια κτλ

είναι και τα ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΑ γεύματα ,σε λογικές ποσότητες .

Συμπληρώματα διατροφής : Αργινίνη (απαραίτητο αμινοξύ ,χωρίς καμία παρενέργεια )
4-5 γρ την ημέρα , Prelox ,ΤRIBULUS ,GINSENG !

με ξετιναξαν στις πρωτεινες χθες λαδακη.. ενα με φοβιζει. Η μιξη πρωτεινης με αλκοολ μπορει να δημιουργησει λιπος;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Κλεινουμε την Πεμπτη γιατι Δευτερα εχω πολυ γαμησι  :grin:

ωραια πεμπτη!!!! με θελεις τρυφερο η αγριο με θες με μουσι η ξυρισμενο αν εχεις καποια ιδιαιτερη πρτοτιμηση μην διστασεις τα κανω ολα το μονο που δεν κανω ειναι με δυο γυναικες μαζι !!!!!!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ωραια πεμπτη!!!! με θελεις τρυφερο η αγριο με θες με μουσι η ξυρισμενο αν εχεις καποια ιδιαιτερη πρτοτιμηση μην διστασεις τα κανω ολα το μονο που δεν κανω ειναι με δυο γυναικες μαζι !!!!!!
Αγριο ξυρισμενο με μαστιγιο και βρακι στρινγκ :grin:   :s&m_1: :s&m_2: :kissass: :kissass2:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Αγριο ξυρισμενο με μαστιγιο και βρακι στρινγκ :grin:   :s&m_1: :s&m_2: :kissass: :kissass2:

οκ και κατι αλλο εχω φετιχ με τις καποτες εχω ολες τις γευσεις και τα χρωματα που υπαρχουν εχεις καποια προτιμηση η να διαλεξω μονος μου!!!!

α ρε ερι θυμασαι ολο η κιτρινουλα σου αρεσε με γευση μανγκο αφου λεω να σου στειλω ενα κουτι οταν κανεις σεξ να με θυμασαι!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
οκ και κατι αλλο εχω φετιχ με τις καποτες εχω ολες τις γευσεις και τα χρωματα που υπαρχουν εχεις καποια προτιμηση η να διαλεξω μονος μου!!!!

α ρε ερι θυμασαι ολο η κιτρινουλα σου αρεσε με γευση μανγκο αφου λεω να σου στειλω ενα κουτι οταν κανεις σεξ να με θυμασαι!!!!!!!!!!

η παπαγια ρε λαρυυυυ οχι το μανγκο  εχω αλλεργια και με παχαινει :cheesy:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Αυτο το αφηνω στη δικη σου κριση μαι λοβ αλλα δεν θελω παπαγια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom