quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οπως το ειπα ΛΑΣΙΞ πανω απτα 50 Λασιξ δινουμε κυκλοφορουν εμφραγματαΜήπως εννοείς ΛΑΝΤΟΖ ?
Το ΛΑΣΙΚΣ είναι διουτητικό !
Οπως το ειπα ΛΑΣΙΞ πανω απτα 50 Λασιξ δινουμε κυκλοφορουν εμφραγματαΜήπως εννοείς ΛΑΝΤΟΖ ?
Το ΛΑΣΙΚΣ είναι διουτητικό !
Εκτός από τα γνωστά μελι και καρύδια ,βασιλικος πολτός ,στρείδια κτλ
είναι και τα ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΑ γεύματα ,σε λογικές ποσότητες .
Συμπληρώματα διατροφής : Αργινίνη (απαραίτητο αμινοξύ ,χωρίς καμία παρενέργεια )
4-5 γρ την ημέρα , Prelox ,ΤRIBULUS ,GINSENG !
Αναξιόπιστη.
Το ίδιο έλεγε και για μένα..
Εκτός από τα γνωστά μελι και καρύδια ,βασιλικος πολτός ,στρείδια κτλ
είναι και τα ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΑ γεύματα ,σε λογικές ποσότητες .
Συμπληρώματα διατροφής : Αργινίνη (απαραίτητο αμινοξύ ,χωρίς καμία παρενέργεια )
4-5 γρ την ημέρα , Prelox ,ΤRIBULUS ,GINSENG !
ερι αμα τα φας ολα αυτα ολοι οι αντρες του νομου δεν σε φτανουν ακομα και αυτοι κατω τον 18 και ανω τον 65!!!!!
η αληθεια ειναι οτι εσυ δεν εισαι καλος..εισαι ΠΟΛΥ καλος..
Κλεινουμε την Πεμπτη γιατι Δευτερα εχω πολυ γαμησι
στα 4 θες να πειςαν τα φαω αυτα θα με πανε 4
στα 4 θες να πεις
Αγριο ξυρισμενο με μαστιγιο και βρακι στρινγκωραια πεμπτη!!!! με θελεις τρυφερο η αγριο με θες με μουσι η ξυρισμενο αν εχεις καποια ιδιαιτερη πρτοτιμηση μην διστασεις τα κανω ολα το μονο που δεν κανω ειναι με δυο γυναικες μαζι !!!!!!
Σταζω απο χτες και δεν μου επιασες και το κωλι ενω για σενα το βαλα το κολαν :-* :-*καριολιτσα με θες τρελα ε;
Αγριο ξυρισμενο με μαστιγιο και βρακι στρινγκ
Σταζω απο χτες και δεν μου επιασες και το κωλι ενω για σενα το βαλα το κολαν :-* :-*
οκ και κατι αλλο εχω φετιχ με τις καποτες εχω ολες τις γευσεις και τα χρωματα που υπαρχουν εχεις καποια προτιμηση η να διαλεξω μονος μου!!!!
α ρε ερι θυμασαι ολο η κιτρινουλα σου αρεσε με γευση μανγκο αφου λεω να σου στειλω ενα κουτι οταν κανεις σεξ να με θυμασαι!!!!!!!!!!
η παπαγια ρε λαρυυυυ οχι το μανγκο εχω αλλεργια και με παχαινει
ΖΑΝΑΧ καιΛΑΣΙΚΣ
Αυτο το αφηνω στη δικη σου κριση μαι λοβ αλλα δεν θελω παπαγιαοκ και κατι αλλο εχω φετιχ με τις καποτες εχω ολες τις γευσεις και τα χρωματα που υπαρχουν εχεις καποια προτιμηση η να διαλεξω μονος μου!!!!
α ρε ερι θυμασαι ολο η κιτρινουλα σου αρεσε με γευση μανγκο αφου λεω να σου στειλω ενα κουτι οταν κανεις σεξ να με θυμασαι!!!!!!!!!!
και λασιξ και το τεκμηριωσα πιο πισω γιατι το ειπα :-*
Το ΙΒΑΝ παραμένει το ίδιο είπαμε??η αληθεια ειναι οτι εσυ δεν εισαι καλος..εισαι ΠΟΛΥ καλος..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχα θεα φευγω κουκλα.. :-*