erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ερη και εγω εμεινα αναυδη με εσενα :-* :-*
μαλακια που δεν κανει ο κοσμος παρτουζες παντως υγιεινες τις βρισκω και αθλετικ
Ερη και εγω εμεινα αναυδη με εσενα :-* :-*
Πες πες............την καλημερα μπορει να την κοψω αλλα δεν κοβω με τιποτις ομωςΑμα σου πω τι εμεινα εγω τωρα........θα μου κοψειs την καλημερα
Ειδες.......Σφιγκουν αι κωλοιμαλακια που δεν κανει ο κοσμος παρτουζες παντως υγιεινες τις βρισκω και αθλετικ
E τι...εσύ είσαι φαινόμενο που τα κάνεις όλα τέλεια.ποσα ξερεις ρε ...μενω αναυδη :o
Καμια . επιβεβαιωνωE τι...εσύ είσαι φαινόμενο που τα κάνεις όλα τέλεια.
Πόσες σαν εσένα υπάρχουν;;;;
""Με το πουλι στο χερι"".....Τοπα... και η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση τηs Ερηs....Μοιραστειτε την ντροπη μεταξυ σαs......Φωτο θα δουμε μετα το χρεοs τηs χωραs ε??Πες πες............την καλημερα μπορει να την κοψω αλλα δεν κοβω με τιποτις ομως
Ο δικός σου κώλος σου αρέσει περισσότερο ή της έρινας;;;Καμια . επιβεβαιωνω
δεν πιστευω να βγαλα κερατο ε >Καμια . επιβεβαιωνω
Με την ερι μοιραζομαστε ολα τα πουλια και λαιβ και ιντερνετικα μην αγχωνεσε""Με το πουλι στο χερι"".....Τοπα... και η μιση ντροπη δικη σου και η αλλη μιση τηs Ερηs....Μοιραστειτε την ντροπη μεταξυ σαs......Φωτο θα δουμε μετα το χρεοs τηs χωραs ε??
της κουαρΟ δικός σου κώλος σου αρέσει περισσότερο ή της έρινας;;;
Μετά από τόσο παίνεμα κ κανάκεμα όφειλα να ρωτήσω.
απο παρτουζες δεν πιανετε αγαπη :-*δεν πιστευω να βγαλα κερατο ε >
ο ξενος κωλος ειναι παντα πιο ωραιοςΟ δικός σου κώλος σου αρέσει περισσότερο ή της έρινας;;;
Μετά από τόσο παίνεμα κ κανάκεμα όφειλα να ρωτήσω.
3 πουλιά...4 χέρια κ 4 τρύπες..ναι βγαίνει.Με την ερι μοιραζομαστε ολα τα πουλια και λαιβ και ιντερνετικα μην αγχωνεσε
Αν ερχοσουν στην παρτουζα σημερις δεν θα προλαβαινες να καταλαβεις σε ποιας το χερι ειναι
3 πουλιά...4 χέρια κ 4 τρύπες..ναι βγαίνει.
Έλα μωρέ ευαίσθητε,πουλιά είναι δεν είναι σκατά.Με αναμενα τα φωτα ομωs ε???.....Με τοσα πουλια να μην γινει κανα τρακαρισμα
Έλα μωρέ ευαίσθητε,πουλιά είναι δεν είναι σκατά.
η μοναδικη παρτουζα που υπαρχει περιπτωση να υπαρξει αληθινα εδω μεσα ειναι μεταξυ απολυτου,λακη,αχαχουχα,παπαζολη και ματζεστικ69 που θα αναλαβει και την εμπορικη διαχειριση.Ηλθα, φωτο απο παρτουζα δεν ειδα, εφριξα κι απηλθα....Τσαμπα η ανορθωση
Παλι ανασκελα θα κοιμηθω