life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Γυρισε με το μνι αερα πατερα φορουσε και φορεματακι μια χαρα το αερισε
Τωρα εξηγειται γιατι φτερνιζεται συνεχεια
Γυρισε με το μνι αερα πατερα φορουσε και φορεματακι μια χαρα το αερισε
Η παρτουζα κατω απτο φεγγαρι ειναι ακρως ρομαντικ ναια για να μην ξεχασω ωραιο φεγγαρι ε;
α για να μην ξεχασω ωραιο φεγγαρι ε;
Εμ τι πως νομιζεις κρυωνει με 40 βαθμους αυτηΤωρα εξηγειται γιατι φτερνιζεται συνεχεια
Τωρα εξηγειται γιατι φτερνιζεται συνεχεια
Ο κωλος της ερις σε συνδιασμο με το μεγαλο πουλι του πετραν και το επισης μεγαλο πουλι+πλατες+μπρατσα του γαμαικανου κατω απτο ολογιομο φεγγαρι διπλα απτην λαμπορκινη ηταν η πιο δυνατη εμπειρια της ζωης μου :'( :'( :'(πες μας την εμπειρια σου, εξωτερικευσε τα συναισθηματα σου, μοιρασου τα μαζι μας
Και εγω φιλουσα τον κωλο σουκοιτα εγω φιλουσα την κουαρ δεν με επαιρνε να φταρνιστω
κοιτα εγω φιλουσα την κουαρ δεν με επαιρνε να φταρνιστω
Και εγω φιλουσα τον κωλο σου
Τι χρωματακι θα βαψεις αποψε αποψε????Πριν οχι βεβαια......Λεμε για μετα που εφυγεs απ το σουαρε διχωs την....εσαρπα σου
Παλι θα βαφω νυχτιατικα μου φαινεται
Ο κωλος της ερις σε συνδιασμο με το μεγαλο πουλι του πετραν και το επισης μεγαλο πουλι+πλατες+μπρατσα του γαμαικανου κατω απτο ολογιομο φεγγαρι διπλα απτην λαμπορκινη ηταν η πιο δυνατη εμπειρια της ζωης μου :'( :'( :'(
Τι χρωματακι θα βαψεις αποψε αποψε????
εγω ειχα πιει δεν θυμαμαι.. παλιοαρειανα...Ο κωλος της ερις σε συνδιασμο με το μεγαλο πουλι του πετραν και το επισης μεγαλο πουλι+πλατες+μπρατσα του γαμαικανου κατω απτο ολογιομο φεγγαρι διπλα απτην λαμπορκινη ηταν η πιο δυνατη εμπειρια της ζωης μου :'( :'( :'(
Ο κωλος της ερις σε συνδιασμο με το μεγαλο πουλι του πετραν και το επισης μεγαλο πουλι+πλατες+μπρατσα του γαμαικανου κατω απτο ολογιομο φεγγαρι διπλα απτην λαμπορκινη ηταν η πιο δυνατη εμπειρια της ζωης μου :'( :'( :'(
Πάλι,πάλι το ξεθάψατε αυτό το βλεννιρό θέμα;;;
Χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα να μην πιστεύεις τίποτα...αν δεν δεις το πουτσί του γαμαϊκανού κ του πετράν πλάι στο κωλί της κουάρ δηλαδή.αδερφε τις υπολοιπες φορες οκ, αλλα αυτη τη φορα που "εχει" "παρτουζα" το μενου πρεπει να μας πει τις εμπιρειες που τελικα ηταν υγρες. το ευχαριστηθηκε η κουαραρα :-
Χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα να μην πιστεύεις τίποτα...αν δεν δεις το πουτσί του γαμαϊκανού κ του πετράν πλάι στο κωλί της κουάρ δηλαδή.
Χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα να μην πιστεύεις τίποτα...αν δεν δεις το πουτσί του γαμαϊκανού κ του πετράν πλάι στο κωλί της κουάρ δηλαδή.
ευκολακι εβγαλα φωτο αν με αφησουν θα βαλλωΧωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα να μην πιστεύεις τίποτα...αν δεν δεις το πουτσί του γαμαϊκανού κ του πετράν πλάι στο κωλί της κουάρ δηλαδή.
Αυτό το χα ξεχάσει.Και εφημεριδα με σημερινη ημερομηνια