Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πες μας την εμπειρια σου, εξωτερικευσε τα συναισθηματα σου, μοιρασου τα μαζι μας   :s&m_2:
Ο κωλος της ερις σε συνδιασμο με το μεγαλο πουλι του πετραν και το επισης μεγαλο πουλι+πλατες+μπρατσα του γαμαικανου κατω απτο ολογιομο φεγγαρι διπλα απτην λαμπορκινη ηταν η πιο δυνατη εμπειρια της ζωης μου  :'( :'( :'(

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάλι,πάλι το ξεθάψατε αυτό το βλεννιρό θέμα;;; :headbang: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κοιτα εγω φιλουσα την κουαρ δεν με επαιρνε να φταρνιστω

Πριν οχι βεβαια......Λεμε για μετα που εφυγεs απ το σουαρε διχωs την....εσαρπα σου :grin:

Και εγω φιλουσα τον κωλο σου  :grin: :grin:

Παλι θα βαφω νυχτιατικα μου φαινεται  :grin: :grin:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Ο κωλος της ερις σε συνδιασμο με το μεγαλο πουλι του πετραν και το επισης μεγαλο πουλι+πλατες+μπρατσα του γαμαικανου κατω απτο ολογιομο φεγγαρι διπλα απτην λαμπορκινη ηταν η πιο δυνατη εμπειρια της ζωης μου  :'( :'( :'(

κουαραρα :rockon:  ετσι σαγαπαω γιατι εισαι εσυ   :bounce-glasses:

το κορμι σου εγινε σοκολατι κατω απο το ολογιομο φεγγαρι?  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο κωλος της ερις σε συνδιασμο με το μεγαλο πουλι του πετραν και το επισης μεγαλο πουλι+πλατες+μπρατσα του γαμαικανου κατω απτο ολογιομο φεγγαρι διπλα απτην λαμπορκινη ηταν η πιο δυνατη εμπειρια της ζωης μου  :'( :'( :'(
εγω ειχα πιει δεν θυμαμαι.. :) παλιοαρειανα... :huh:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ελπιζω το πουλι του πετραν να μη το μεγαλωσες αρλουμποειδως οπως τα μπρατσα του γαμαικανου. τουτεστιν να μην ειναι ολο το ποστ αρλουμπα αλλα να περιεχει και αληθεια :2funny:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Πάλι,πάλι το ξεθάψατε αυτό το βλεννιρό θέμα;;; :headbang: :headbang: :headbang:

αδερφε τις υπολοιπες φορες οκ, αλλα αυτη τη φορα που "εχει" "παρτουζα" το μενου πρεπει να μας πει τις εμπιρειες που τελικα ηταν υγρες. το ευχαριστηθηκε η κουαραρα  :-  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αδερφε τις υπολοιπες φορες οκ, αλλα αυτη τη φορα που "εχει" "παρτουζα" το μενου πρεπει να μας πει τις εμπιρειες που τελικα ηταν υγρες. το ευχαριστηθηκε η κουαραρα  :-  :grin:
Χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα να μην πιστεύεις τίποτα...αν δεν δεις το πουτσί του γαμαϊκανού κ του πετράν πλάι στο κωλί της κουάρ δηλαδή. :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα να μην πιστεύεις τίποτα...αν δεν δεις το πουτσί του γαμαϊκανού κ του πετράν πλάι στο κωλί της κουάρ δηλαδή. :)

Και εφημεριδα με σημερινη ημερομηνια

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

και βιντεο φουλ ειτσ ντι  :rockon:

κουαραρα δωσε ντοκουμεντα.. διξε εστω κανενα λεκε  :2on1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ευκολακι εβγαλα φωτο αν με αφησουν θα βαλλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom