Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Μηνύματα
8.156
Like
4
Πόντοι
66

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Μηνύματα
14.588
Like
0
Πόντοι
166
[quote author=brain_gamer  link=topic=155241.msg4021256#msg4021256 date=1346154880]
θα με κανεις να κλαψω παλι???
τι σ εχει κανει τοσο σκληρη???

[/quote]
και της έλεγα μην κόβεις το τσιγάρο, δεν θα σε αντέχει κανείς, αλλά με έγραψε στο Ε2 της
 

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Μηνύματα
8.156
Like
4
Πόντοι
66
xaxxaxaxxaxxaxaxaxxaxxa

553785_10151014707096356_1287296510_n.jpg
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εριναλ, για σένα,

Υλικά Μερίδες 4 Σκουμπρί στο φούρνο

• 4 μεριδιάρικα σκουμπριά, περίπου 300 - 400 γρ. έκαστο, καθαρισμένα από τον ψαρά μας
• 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 2 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο θέλουμε), λιωμένες
• 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
• 60 ml λευκό ξηρό, κρασί (1/2 ποτήρι του κρασιού)
• 6-7 μικρά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο, ολόκληρα (ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο)
• αλάτι (κατά προτίμηση χοντρό), φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζουμε τα ψάρια σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη, να νοστιμίσουν, για περίπου 20 λεπτά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 200º C. Τραβάμε τα κλωνάρια δεντρολίβανου (αν χρησιμοποιήσαμε φρέσκο) από το μπολ με τα ψάρια και τα αραδιάζουμε σε ένα πυρέξ. Ακουμπάμε τα ψάρια πάνω στα κλωνάρια και περιχύνουμε με τα υγρά από το μπολ. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα ψάρια αλλά να μη στεγνώσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με απλή πατατοσαλάτα με λάδι, χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή με ντοματοσαλάτα και ψωμί της αρεσκείας μας.

 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.089
Like
91
Πόντοι
866
Εριναλ, για σένα,

Υλικά Μερίδες 4 Σκουμπρί στο φούρνο

• 4 μεριδιάρικα σκουμπριά, περίπου 300 - 400 γρ. έκαστο, καθαρισμένα από τον ψαρά μας
• 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 2 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο θέλουμε), λιωμένες
• 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
• 60 ml λευκό ξηρό, κρασί (1/2 ποτήρι του κρασιού)
• 6-7 μικρά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο, ολόκληρα (ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο)
• αλάτι (κατά προτίμηση χοντρό), φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζουμε τα ψάρια σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη, να νοστιμίσουν, για περίπου 20 λεπτά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 200º C. Τραβάμε τα κλωνάρια δεντρολίβανου (αν χρησιμοποιήσαμε φρέσκο) από το μπολ με τα ψάρια και τα αραδιάζουμε σε ένα πυρέξ. Ακουμπάμε τα ψάρια πάνω στα κλωνάρια και περιχύνουμε με τα υγρά από το μπολ. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα ψάρια αλλά να μη στεγνώσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με απλή πατατοσαλάτα με λάδι, χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή με ντοματοσαλάτα και ψωμί της αρεσκείας μας.

ωραιος.. το δενδρολιβανο πρεπει να λεει τρομερα σαν γευση στο ψαρι δεν το εχω χρησιμοποιησει
 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Μηνύματα
9.446
Like
3
Πόντοι
66
ωραιος.. το δενδρολιβανο πρεπει να λεει τρομερα σαν γευση στο ψαρι δεν το εχω χρησιμοποιησει

kai  η Κουάρ ξέρεις τη <νόστιμη> γίνετai      μετα το ψαράκι σε καμμιά ....παραλία  :tits2: :zfuck: :pipa2: ;) :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom