erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
α να χαθεις ανωμαλε..
οχι και γραια η ερι...πουρη ναι ...
οχι και γραια η ερι...πουρη ναι ...
θα κατακτήσω τον βυζούβιο χαχαχαχαχααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα μαναρι....
πουροκαβληα να χαθεις ανωμαλε..
ετσι ειναι οι μοιραιεςκαι δεν την χαίρεται κανείς
μεγάλη κοκτηζερ το τσουλάκι
μην κάνετε καμιά μαλακία και φέρετε ποτήρια
χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααθα κατακτήσω τον βυζούβιο χαχαχαχαχααααααααααααα
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Α, συν ότι είναι υπέρτατος στην ονομασία φωτογραφιών, έτσι_ανοίγω_τα_σουφρέτα.τζέιπιτζι
θα κατακτήσω τον βυζούβιο χαχαχαχαχααααααααααααα
όποτε θέτε πάμεαντε πριν φυγει ο αλλος να παρουμε την λαδωμενη και να παμε. Κερνω. (ακους λαδακη τους πλερωνω κιολας μπας και μου κατσουν) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
αντε πριν φυγει ο αλλος να παρουμε την λαδωμενη και να παμε. Κερνω. (ακους λαδακη τους πλερωνω κιολας μπας και μου κατσουν) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙόποτε θέτε πάμε
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Καπου που να εχει και κατι να φαμεπεμπτη παλι; τοποθεσια να πει αλλος, δεν θα λεω ολο εγω βαριεμαι
θα σε πάμε στη Δεσκάτη να χορτάσεις κοτόπουλο ψυχάκιαΚαπου που να εχει και κατι να φαμε
βγαλε μας και το πουλι σου ψωναρα που νομιζε η αλλη οτι στην πεφτουμε κιολας φρουτο.Βιλμα,ο μπρειν-ετσι-τα-χω-χασει-και δειχνω-πως γαμαω-μπας-και-μου -κατσει-καμμια ειναι μεγαλο κελεπουρι κατσε θα δειξει καιτο πουλι του σε λιγο
Καπου που να εχει και κατι να φαμε
παλι θες να τριφτεις???κατσε θα δειξει καιτο πουλι του σε λιγο
Καπου που να εχει και κατι να φαμε
παλι θες να τριφτεις???