Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξεφτυλισμενες στα 100.000 post δωρο ενας δονιτης με αλκαλικες μπαταριες...  παρτε ρε καριολες πουλο απο το site.. απλα και αξιοπρεπως.. οσο για την ορθογραφια μου μερικοι που μου την λενε στα αρχιδια μου η ελλαδα και η ελληνικη γλωσσα αυτο που ζουμε ειναι το πυρφορισταν.. ειμαι ο πρωτος που θα αρνουμουνα να το  υπερασπιστω! αυτο το κρατος μαζι με τις πουτανες που λεγοντε ελεηνιδες-φεμξνιστριες του αξιζει να καει!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ξεφτυλισμενες στα 100.000 post δωρο ενας δονιτης με αλκαλικες μπαταριες...  παρτε ρε καριολες πουλο απο το site.. απλα και αξιοπρεπως.. οσο για την ορθογραφια μου μερικοι που μου την λενε στα αρχιδια μου η ελλαδα και η ελληνικη γλωσσα αυτο που ζουμε ειναι το πυρφορισταν.. ειμαι ο πρωτος που θα αρνουμουνα να το  υπερασπιστω! αυτο το κρατος μαζι με τις πουτανες που λεγοντε ελεηνιδες-φεμξνιστριες του αξιζει να καει!

Δεν πήγες διακοπές εσύ? Γιατί είσαι έτσι? :huh:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ξεφτυλισμενες στα 100.000 post δωρο ενας δονιτης με αλκαλικες μπαταριες...  παρτε ρε καριολες πουλο απο το site.. απλα και αξιοπρεπως.. οσο για την ορθογραφια μου μερικοι που μου την λενε στα αρχιδια μου η ελλαδα και η ελληνικη γλωσσα αυτο που ζουμε ειναι το πυρφορισταν.. ειμαι ο πρωτος που θα αρνουμουνα να το  υπερασπιστω! αυτο το κρατος μαζι με τις πουτανες που λεγοντε ελεηνιδες-φεμξνιστριες του αξιζει να καει!

Κορονάκη εγώ δεν είμαι φεμινίστρια σαν την Ερι θα μ κάτσεις  :zfuck: ?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

επαναφορτιζόμενες.
είναι λίγο πιο ακριβές αλλά σε συχνή χρήση αποδεικνύονται φθηνότερες. ότι γλυτώνεις αυτή την εποχή, καλό είναι.

Επισκέπτης
Κορονάκη εγώ δεν είμαι φεμινίστρια σαν την Ερι θα μ κάτσεις  :zfuck: ?

ευχαριστως! και αν δεν μου αρεσει το γαμησι σου, σου πεταω μετα οξυ στο προσωπο θες??????  μπορει να μην εισαι φεμηνιστρια αλλα εισαι ελεηνιδα 100%

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ευχαριστως! και αν δεν μου αρεσει το γαμησι σου, σου πεταω μετα οξυ στο προσωπο θες??????  μπορει να μην εισαι φεμηνιστρια αλλα εισαι ελεηνιδα 100%

Σε μερικούς μήνες , μέχρι τότε δεν είμαι ... αφού μου πετάξεις τα μάτια έξω πέτα μ κ οξύ  :zfuck:

έριιιιι στο φαγα το μωροοοοοό  :dancing:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Σε μερικούς μήνες , μέχρι τότε δεν είμαι ... αφού μου πετάξεις τα μάτια έξω πέτα μ κ οξύ  :zfuck:

έριιιιι στο φαγα το μωροοοοοό  :dancing:

αφού το έκανες και εσύ, ας ρίξω και εγώ το ρυθμό εγκεφαλικών στροφών....
βίλμα, σε λίγους μήνες θα γίνεις "φεμηνιστρια";

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

χαχαχα ευχαριστώ  , θα έρθω να εξομολογηθώ τις αμαρτίες μου  :priest:

αφού το έκανες και εσύ, ας ρίξω και εγώ το ρυθμό εγκεφαλικών στροφών....
βίλμα, σε λίγους μήνες θα γίνεις "φεμηνιστρια";

ναι είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μου  :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

ναι είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μου  :grin:

1. αν ισχύει, στο εύχομαι θερμά.
2. πρέπει να μάθεις Ελληνικές φράσεις πηδήματος, είμαι πρόθυμος να σε διδάξω. έτσι θα μπορείς να "συναντιέσαι" αξιοπρεπώς με κάθε αχιβάδα που νομίζει πως είναι καβούρι.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τυχερε κορονακη παρτες παρτουζα και της τρεις ελλειηνιδες
:fuck1:  :knockinb:  :fuck2: ονειρο η εφιαλτης???   :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε τυπε αντι για χυσια πετας οξυ εσυ?
τι διαολο ο αλιεν εισαι?
1979_alien_015.jpg

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
:birdman: Δεν με χτυπησε κατσαρολα τηγανι με χτυπησε  :grin: :grin:

Οσο για τις τριχες μου να πα να φακ ρε εγω γουσταρω την βελεντζα μου και την μασχαλιλα αχχαχαχχαχαχαχαχαχ

:2funny:

μας γαμησες την ψυχολογια . σχοινακι θα σου παρω τελικα και ξυραφακι μπικ  >:(
gt_jumprope_pink_hires.jpg

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467

Προετοιμαστείτε καταλλήλως διότι θα σας εξομολογώ μέχρι να ματώσει ξεφτίσει το πέοςτραχήλι μου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ο κορονακης ειναι ωραιο παιδι πως το λενε.

Το λένε "Λέω ψέματα για να γίνει τζέρτζελο"
Απ' τα ποστ του και την κακία που βγάζει η λογική λέει ότι δεν πλησιάζει ούτε καν τον όρο "ψιλογοητευτικός"!

η κουαρντιν εμενα προσωπικα δεκα χρονια δε μου σηκωνοταν με τπτ. Φερε μου την τελευταια τσουρκα και γινομαι πυραυλος.
Τωρα αν θες ακου με αν θες συνεχισε το πυρφορισμα :grin:

Ωραία κι αντρίκια τοποθέτηση. Για τη μάπα σου θα μας πεις τίποτα;

Επισκέπτης
Το λένε "Λέω ψέματα για να γίνει τζέρτζελο"
Απ' τα ποστ του και την κακία που βγάζει η λογική λέει ότι δεν πλησιάζει ούτε καν τον όρο "ψιλογοητευτικός"!

Ωραία κι αντρίκια τοποθέτηση. Για τη μάπα σου θα μας πεις τίποτα;

Πυρφορε η τοποθετιση μου λεει οτι ειμαι ετοι φωτος ποιο μπροστα απο εσενα που ακομα νομιζεις οτι οι ελεηνιδες ειναι κοριτσια για σπιτι... ετσι σου ειπανε μαλλον... και σου ξανα λεω ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ(οπως εσυ) ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕ..... οι κωλογεροι ειδοδιματιες με τα jeep και οι πακιστανοι,αλβαναρεοι ειναι για αυτο το λογο να γαμανε ελεηνιδες,φεμηνιστριες και να χεροντε.. Ο ιπποτης επισεις ειναι τεραστιος χυστης που δεν τον πλησιαζεις ουτε αυτον ουτε στα 300.000 κm

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαλακιες στο τετραγωνο....

Η γυναικα που μετραει δεν ασχολειται νυχθημερον σε ενα πουτανοσαιτ με φανταστικα νικ εκτος κι αν προωθει την εργασια της κατι που κανουν παρα πολυ ελαχιστες....
Η γυναικα που μετραει και το ξερει καταπιανεται με πιο χειροπιαστα πραγματα και δεν ασχολειται....

Φυσικα παντα υπαρχουν κι εξαιρεσεις καθως πολλα πραγματα και συμπεριφορες, κρυβουν μυριαδες πτυχες και θεματα, που οι περισσοτεροι δεν μπορουν δουν η να φανταστουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom