Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καρδούλες δεν έχει?
Έλα σταμάτα, είμαι σε χαζοχαρούμενο mode.
καρδούλες δεν έχει?
πέτυχε η επέμβαση αφαίρεσης ξυνίλας από τα μουτράκια σου?Έλα σταμάτα, είμαι σε χαζοχαρούμενο mode.
καρδούλες δεν έχει?
πέτυχε η επέμβαση αφαίρεσης ξυνίλας από τα μουτράκια σου?
Επιβεβαιωνωσαν την χαλκιδική πουθενά ρε
χαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαΤι να τις κάμνετε τις καρδούλες; Άν θέλετε κάτι σε εντόσθια είναι προτιμότερο το κοκορέτσι.
να πιρφορίζεις στις πλατείες με τσούρκες.
Γελαω με την καταντια σου καημενημου εχετε γαμησει την ψυχολογια αυτες τις μερες, ο μικρος μας σεβαλιε με λεει μπαζο, ο κορονακης με φτυνει, η κουαρ εχει δικο της θρεντ, ο περσονας προτιμαει την κουαρ, γυρισαν οι κλωνοι, μπηκε και ο πλεζουρακις και χυνει ολους εκτος απο μενα. αι στα διαλα πια..
Εσενα ολοι να σε γνωρισουν θελουν ρε μαλακα και σου στελνουν και φωτο κανονικεςκαι δεν φτανουν ολα τα αλλα εχω και τον σπερμινειτορ να μου στελνει επεξηγησεις στα πμ να μου ζηταει καφε να μου λεει οτι δεν θελει να με γαμησει αλλα να με γνωρισει αφου πρωτα ανοιγει θρεντ να με βρισει και να ζητησει να φυγουν οι ελλεηνιδες. να πατε να γαμηθειτε ολοι λεω εγω.
Εσενα ολοι να σε γνωρισουν θελουν ρε μαλακα και σου στελνουν και φωτο κανονικες
μονο εμενα μου στελνουν φωτο χωρις κεφαλια γμτ
πανω η κατω ρε?εμενα με εχεις ολοκληρο παντωςΕσενα ολοι να σε γνωρισουν θελουν ρε μαλακα και σου στελνουν και φωτο κανονικες
μονο εμενα μου στελνουν φωτο χωρις κεφαλια γμτ
Εδω τοτε κοντεψαμε να πνιγουμε με το μαρουλιαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχχαχαχααχα θα με πνιξεις αυτο με τ0 χωρις κεφαλι δεν το αντεχω
Υ.Γ ρε συ ο μικρος μας σεβαλιε λεει εσενα ασχημη και τον κορονακη ομορφο καθως και τον εαυτο του ασχημο. Οποτε καταληγω στο οτι ο κορονακης ειναι ασχημος και ο μικρος σεβαλιε ομορφος. Μηπως να στραφω προς σεβαλιε;
Εσενα αντρα μ σε εχω κανει κολαζ στον τοιχο μπανω η κατω ρε?εμενα με εχεις ολοκληρο παντως
Τί είναι αυτά μωρή,μέρη όπου έχεις γαμηθεί;;;;