erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σφερδεκλος για μοντ βλιαξΠοιο ειναι το κινημα σφερδεκλου????
σφερδεκλος για μοντ βλιαξΠοιο ειναι το κινημα σφερδεκλου????
σφερδεκλος για μοντ βλιαξ
οχι βλαξ καλε βλιιιιιιιαξ εδειξα αηδια για το θεμα που ανεφερα.γιατι να σου μιλησω ασχημα ρυθμακι μου; :-*Μη μου μιλας ασχημα.....
Το τελευταιο διαστημα δεν πολυμπαινω κι εχασα επεισοδια.... :-
οχι βλαξ καλε βλιιιιιιιαξ εδειξα αηδια για το θεμα που ανεφερα.γιατι να σου μιλησω ασχημα ρυθμακι μου; :-*
Εεε όταν μου κόψουν το ίντερνετ θα το λύσω...πλησιάζει η ώρα.
Μέχρι τότε μήπως θες να σου στείλω πρόσκληση για το grepolis????
Έλα υπερβολές...μάλλον πάντως το φοβούνται κ άλλοι κ δεν μου το κόβουν.Εσενα όταν σου κόψουν το ιντερνετ,σε βλέπω να ανεβαίνεις λευκο πυργο
και να απειλείς να πέσεις
Μαλάκα lion ξανα σκέψου το μ'αυτά που διαβάζεις αν το αν πάει καλά κάτι ή όχι εξαρτάται μόνο από τον αριθμό των ποστ...
καταρχας χαιρομαι που βλεπω οτι το κινημα σφερδεκλου επνιγει πριν καν γεννηθει..
σε δευτερο επιπεδο θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον κορονακη που με εχει καλυψει σε καθε επιπεδο πραγματικα και να εκφρασω τον μεγαλο μου σεβασμο.
τελος θελω να πω οτι η κουαρ ειναι οντως φωκια και πρεπει επιτελους να λαμψει η αληθεια.
Μωρη σου εχω ταξει κωλο μη με δινεις ετσι στεγνακαταρχας χαιρομαι που βλεπω οτι το κινημα σφερδεκλου επνιγει πριν καν γεννηθει..
σε δευτερο επιπεδο θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον κορονακη που με εχει καλυψει σε καθε επιπεδο πραγματικα και να εκφρασω τον μεγαλο μου σεβασμο.
τελος θελω να πω οτι η κουαρ ειναι οντως φωκια και πρεπει επιτελους να λαμψει η αληθεια.
Ε καμια σχεση βρετι γίνεται εδώ?
μετά την μαριάννα την έπεσαν όλοι στην quadreen?
Εσύ δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου κάτι παροδικό που θα σβήσει 2 μέτρα τσούλα;;;Ε καμια σχεση βρε
Η Μαριαννα ειναι σταθερη αξια
Εσύ δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου κάτι παροδικό που θα σβήσει 2 μέτρα τσούλα;;;
Ε όχι δεν το δέχομαι, αγανακτώ!!!
Την τσουλιασή σου μέτρησα κ όχι τα cm σου.
Ε δεν ειμαι και 2 μετρα υπερβαλεις
Ποια σοβαρή κοπέλα μπαίνει ολημερίς σε πουτανοσαιτ να ζητιανεύει ψωλη?
Ακόμη χειρότερα να τρέχει σε όλη την ελλάδα για να πηδηχτει.
Γυναίκα που ξέρει την αξία της κρατάει το ύψος της εκεί που πρέπει.
Υγ. Εξαιρούνται οι επαγγελματίες του είδους γιατί ειναι η δουλειά τους αυτό.
μια διαπίστωση έκανε ο μήτσος μαν ποιό το πρόβλημά σουΔήλωσε καμιά τους σοβαρή κοπέλα;;;
Ρε πάτε καλά;;;;