Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αλλά τουλάχιστον πετύχαμε το επαγκελματικό ! :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:( γγ)
Πρεπει ολα να τα γκοογκλαρο τελικα δεν παλευομε  :'( :'( :'(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα με βαρεθεις να με διορθωνεις και μετα θα απαντας στα κινεζικα και εσυ  :grin: :grin: :grin:
:-* :-* :-*

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πρεπει ολα να τα γκοογκλαρο τελικα δεν παλευομε  :'( :'( :'(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα με βαρεθεις να με διορθωνεις και μετα θα απαντας στα κινεζικα και εσυ  :grin: :grin: :grin:
:-* :-* :-*
Τα αγγλικά σου μήπως είναι καλύτερα;;;;;

Εκεί δεν υπάρχει κ η περίπτωση ορθογραφικού. :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι ειναι αυτο δωρο???? Εγω θα τηs παρω ...μουνοπετρο :grin: :grin:
Αυτό είναι δώρο στον εαυτό μου για να βγάλω το ματς...σε αυτήν θα πάρω ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο του γείτονα...αλλά θα της το προσφέρω με χειροφίλημα. :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτό είναι δώρο στον εαυτό μου για να βγάλω το ματς...σε αυτήν θα πάρω ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο του γείτονα...αλλά θα της το προσφέρω με χειροφίλημα. :sunglasses:
Το κατουρημενο απ τιs γατεs ρε???....Σαν αθλητρια που ειναι θα θελει μια μηχανη για μασαζ  στα ποδια στη μεση και στο στηθοs ...Αλλειμα με φυτικα ελαια και σαουνα......Εχω διαμορφωμενο χωρο  και οσο για το μασαζ  εχω παρει ECDL   :grin: :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το κατουρημενο απ τιs γατεs ρε???....Σαν αθλητρια που ειναι θα θελει μια μηχανη για μασαζ  στα ποδια στη μεση και στο στηθοs ...Αλλειμα με φυτικα ελαια και σαουνα......Εχω διαμορφωμενο χωρο  και οσο για το μασαζ  εχω παρει ECDL   :grin: :grin:
Δεν παίζει να γαμήσουμε εδώ μέσα τζάμπα με τίποτα ρε πούστη,ούτε με βίσμα...μεγάλος ο ανταγωνισμός κ με πολύ καλό βιογραφικό. >:(

Θα πω στον αντισθένη να σας μπανάρει όλους κ να αφήσει μόνο την κουάρ κ εμένα....εεε του πούστη δεν νομίζω να κατέβει Αθήνα να γαμηθεί με τον Αντισθένη. :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν παίζει να γαμήσουμε εδώ μέσα τζάμπα με τίποτα ρε πούστη,ούτε με βίσμα...μεγάλος ο ανταγωνισμός κ με πολύ καλό βιογραφικό. >:(

Θα πω στον αντισθένη να σας μπανάρει όλους κ να αφήσει μόνο την κουάρ κ εμένα....εεε του πούστη δεν νομίζω να κατέβει Αθήνα να γαμηθεί με τον Αντισθένη. :birdman:

Να καβλαντισουμε ρε συ  λιγακι ακομα και μετα..........Και η τιβι σφηνακια εχει τωρα :grin:
Και νησι να πουλησει ο Αντωνακηs δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησειs  :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Μην ορκιζεσαι  :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μα τι τσούλα πια...και ο σιρινάκις γύρισε τσόντα με την Τζούλια... :birdman: