Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Κάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις, που ισχύουν σε πολιτισμένες χώρες: 1) Να μην αφήνονται ελεύθεροι για τέτοια εγκλήματα μετά... από καταδίκη(δεν γίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ στον κόσμο, καταδικασμένοι να παραμένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση) . 2) Ενημέρωση σε Εθνικό Μητρώο Βιαστών Ανηλίκων (αλλά και ενηλίκων πρέπει) , συλλόγων και γειτονιών που μένει ο καταδικασθέντας ΜΕΤΑ την αποφυλάκισή του, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος νέου εγκλήματος (ΑΝΙΑΤΕΣ περιπτώσεις όσοι βιάζουν παιδιά). 3) Χημικός ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ.Καλά τα λέει ο μαν γενικότερα.
Έχω μία ένσταση. Δεν το κάλυψαν όλοι οι δημοσιογράφοι. Όπως έγραψα πριν μερικές σελίδες. Εγώ άκουσα να λένε πως είναι Ρομαλέν το σκουπίδι ο δράστης στην ΕΡΤ. Έμμεσα το είπαν βέβαια. Πως οικογένειες Ρομά είχαν κατακλύσει το αστρονομικό τμήμα, απαιτώντας δικαιοσύνη για το κοριτσάκι. Το ίδιο κοριτσάκι που άφησαν ελεύθερο κοντά στον ανώμαλο. Γαμημένη παράνοια τύποι μου.
Από την άλλη δεν έχει άδικο. Υπάρχει φουλ συγκάλυψη εγκλημάτων από αλλοδαπούς.
Προσωπικά πιστεύω πως έχει να κάνει με την άνοδο της ακροδεξιάς. Κάτι που η κυβέρνηση σίγουρα δεν θέλει και προσπαθεί να αναχαιτίσει.
Χωρίς να υποστηρίζω προσωπικά την όλη δράση της ακροδεξιάς, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Απλά αυτό πιστεύω.