Νέα

Πύργος: νεκρό, μαχαιρωμένο στο λαιμό, βρέθηκε 11χρονο κορίτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athinaios44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Καλά τα λέει ο μαν γενικότερα.
Έχω μία ένσταση. Δεν το κάλυψαν όλοι οι δημοσιογράφοι. Όπως έγραψα πριν μερικές σελίδες. Εγώ άκουσα να λένε πως είναι Ρομαλέν το σκουπίδι ο δράστης στην ΕΡΤ. Έμμεσα το είπαν βέβαια. Πως οικογένειες Ρομά είχαν κατακλύσει το αστρονομικό τμήμα, απαιτώντας δικαιοσύνη για το κοριτσάκι. Το ίδιο κοριτσάκι που άφησαν ελεύθερο κοντά στον ανώμαλο. Γαμημένη παράνοια τύποι μου.
Από την άλλη δεν έχει άδικο. Υπάρχει φουλ συγκάλυψη εγκλημάτων από αλλοδαπούς.
Προσωπικά πιστεύω πως έχει να κάνει με την άνοδο της ακροδεξιάς. Κάτι που η κυβέρνηση σίγουρα δεν θέλει και προσπαθεί να αναχαιτίσει.
Χωρίς να υποστηρίζω προσωπικά την όλη δράση της ακροδεξιάς, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Απλά αυτό πιστεύω.
Κάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις, που ισχύουν σε πολιτισμένες χώρες: 1) Να μην αφήνονται ελεύθεροι για τέτοια εγκλήματα μετά... από καταδίκη(δεν γίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ στον κόσμο, καταδικασμένοι να παραμένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση) . 2) Ενημέρωση σε Εθνικό Μητρώο Βιαστών Ανηλίκων (αλλά και ενηλίκων πρέπει) , συλλόγων και γειτονιών που μένει ο καταδικασθέντας ΜΕΤΑ την αποφυλάκισή του, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος νέου εγκλήματος (ΑΝΙΑΤΕΣ περιπτώσεις όσοι βιάζουν παιδιά). 3) Χημικός ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Κάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις, που ισχύουν σε πολιτισμένες χώρες: 1) Να μην αφήνονται ελεύθεροι για τέτοια εγκλήματα μετά... από καταδίκη(δεν γίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ στον κόσμο, καταδικασμένοι να παραμένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση) . 2) Ενημέρωση σε Εθνικό Μητρώο Βιαστών Ανηλίκων (αλλά και ενηλίκων πρέπει) , συλλόγων και γειτονιών που μένει ο καταδικασθέντας ΜΕΤΑ την αποφυλάκισή του, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος νέου εγκλήματος (ΑΝΙΑΤΕΣ περιπτώσεις όσοι βιάζουν παιδιά). 3) Χημικός ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ.
Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο ξεκίνησα λέγοντας πως τα λέει καλά. Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα. Γιατί σε άλλα τον έχω πιάσει να λέει φουλ μαλακίες.

Enter_Analman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Like
1.187
Πόντοι
201
A ρε Βλαντ που είσαι; σε κάτι τέτοια άτομα να κάνεις τo κωλαντερό τους κοκορέτσι, γιατί μόνο αυτή την τιμωρία αξίζουν για παραδειγματισμό.
Εθνικός ήρωας σε εμάς στην Ρουμανία φάση Κολοκοτρώνης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Eτσι ακριβως.Αμα δουνε οτι οι 3 δικαστες ψηφισαν να κρατηθει και οι 4 ενορκοι να αφεθεί ελευθερος,θα πρόκειται για μεγιστο τσιρκο.
Για να επέμβει ο Αρειος Πάγος,προφανως θα πήρανε ενα τηλεφωνο στη γραματεία του δικαστηριου και θα ρωτήσανε ποιοι ψήφισαν τί.

Παντως εάν αρχισουν να ελέγχονται πειθαρχικά οικ δικαστές για την κρίση τους,θα οδηγηθούμε σε τραγελαφικά αποτελέσματα π.χ. αυριο θα ρωτανε τον δικαστή "γιατι αθωωσες τον ταδε;".Μιλάμε για καφκικά σενάρια.
Εχεις απολυτο δικιο, δειχνεις γνώση του χώρου. Αυτα ομως ο πολυς κοσμος δεν τα καταλαβαινει, και θα επικροτησει τον ελεγχο ενος δικαστη ακομη και για την ουσιαστικη του κριση. Και αν σημερα μιλαμε για κατι εξοφθαλμο, αυριο μπορει να μην ειναι και τοσο.
Μολαταυτα εχω προβλημα να αντιληφθω γιατι αφησαν ελευθερο (αν αφησαν) οι δικαστες εναν καταδικασμενο με μαυρο μητρωο, και γυφτο κιολας. Κατι δεν μου κολλαει. Και εκφραζω τον προβληματισμο μου σε σενα που εχεις γνωση, γιατι καποιοι αλλοι θα μου πουν απλως κραυγες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Εχεις απολυτο δικιο, δειχνεις γνώση του χώρου. Αυτα ομως ο πολυς κοσμος δεν τα καταλαβαινει, και θα επικροτησει τον ελεγχο ενος δικαστη ακομη και για την ουσιαστικη του κριση. Και αν σημερα μιλαμε για κατι εξοφθαλμο, αυριο μπορει να μην ειναι και τοσο.
Μολαταυτα εχω προβλημα να αντιληφθω γιατι αφησαν ελευθερο (αν αφησαν) οι δικαστες εναν καταδικασμενο με μαυρο μητρωο, και γυφτο κιολας. Κατι δεν μου κολλαει. Και εκφραζω τον προβληματισμο μου σε σενα που εχεις γνωση, γιατι καποιοι αλλοι θα μου πουν απλως κραυγες.
Το ύψος της ποινής και την αναστολή την αποφασίζουν ένορκοι, όχι μόνον δικαστές;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ύψος της ποινής και την αναστολή την αποφασίζουν ένορκοι, όχι μόνον δικαστές;
Χμ! Πολύ ωραιο ερωτημα. Και να η απαντηση.
Ναι, το υψος της ποινης και την αναστολη, την ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ και οι ενορκοι.
Μετα το νομο Φλωριδη, αποφασιζουν για το υψος της ποινης αλλά ΟΧΙ για την αναστολη!
Ειναι αρμοδιοτητα μονο των τακτικων δικαστων η αναστολη πλεον.
Ακριβως για να αποφευχθούν φαινομενα υπερβολικης επιεικειας των ενορκων (οι οποιοι λενε κατι κουλά "δεν θα κοιμηθω το βραδυ αν τον στειλω φυλακη, θελω να δωσουμε αναστολη").

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Χμ! Πολύ ωραιο ερωτημα. Και να η απαντηση.
Ναι, το υψος της ποινης και την αναστολη, την ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ και οι ενορκοι.
Μετα το νομο Φλωριδη, αποφασιζουν για το υψος της ποινης αλλά ΟΧΙ για την αναστολη!
Ειναι αρμοδιοτητα μονο των τακτικων δικαστων η αναστολη πλεον.
Ακριβως για να αποφευχθούν φαινομενα υπερβολικης επιεικειας των ενορκων (οι οποιοι λενε κατι κουλά "δεν θα κοιμηθω το βραδυ αν τον στειλω φυλακη, θελω να δωσουμε αναστολη").
Δε το βρίσκω και τόσο λογικό.
Το να παρακολουθήσουν τη δίκη και να κρίνουν το αποτέλεσμα οκ. Έχει ένα νόημα.
Αλλά η ποινή, ελαφρυντικά και αναστολή απαιτούν πιο εξειδικευμένες γνώσεις. Που δεν τις έχει ο μέσος άνθρωπος που επιλέγεται για ένορκος.
Αλλά αν ο νόμος προβλέπει αυτό, δεκτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε το βρίσκω και τόσο λογικό.
Το να παρακολουθήσουν τη δίκη και να κρίνουν το αποτέλεσμα οκ. Έχει ένα νόημα.
Αλλά η ποινή, ελαφρυντικά και αναστολή απαιτούν πιο εξειδικευμένες γνώσεις. Που δεν τις έχει ο μέσος άνθρωπος που επιλέγεται για ένορκος.
Αλλά αν ο νόμος προβλέπει αυτό, δεκτό.
Κοιτα, δεν συμφωνω.
Αν θελεις πραγματικα ενορκους (το λαικο στοιχειο) τότε πρεπει να τους δινεις ολες τις αρμοδιοτητες.
Προσωπικα διαφωνω θεμελιωδως με την εννοια των μικτων ορκωτων δικαστηριων, γενικοτερα. Ειτε επρεπε να ειναι αμιγως ορκωτα, ειτε να μην υπαρχουν καθόλου ενορκοι.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
σε 11χρονο ρε συ;μαχαιρωμα ετσι χυμα γαμω το σπιτι του;
Δε υπάρχει λόγος να σου κάνει εντύπωση με Μητσοτάκη στη κυβέρνηση κάτι τέτοια γίνονται αβέρτα,είδες?και παλιά είχε κατηγορηθεί για Βιασμό και τον είχαν έξω είναι νόμοι αυτοί γαμω τη πουτανα μου?τέτοιους νόμους βγάζει ο Μητσοτάκης που τον υποστηρίζεις ήταν έξω και παλιά που είχε κατηγορηθεί ο 37χρονος αυτός είναι ο κουλης τέτοιους νόμους βγάζει.Επισης λένε ότι το 28 τοις εκατό του κουλή στις ευρωεκλογές είναι καλπονοθεια θα ήταν πιο λιγο αν αποδειχθεί θα πάρει τα τέτοια μου ο κουλης άρχισε η αντίστροφη μέτρηση με τη ΝΔ πολυ χαίρομαι.

OP
OP
athinaios44

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756
Δε υπάρχει λόγος να σου κάνει εντύπωση με Μητσοτάκη στη κυβέρνηση κάτι τέτοια γίνονται αβέρτα,είδες?και παλιά είχε κατηγορηθεί για Βιασμό και τον είχαν έξω είναι νόμοι αυτοί γαμω τη πουτανα μου?τέτοιους νόμους βγάζει ο Μητσοτάκης που τον υποστηρίζεις ήταν έξω και παλιά που είχε κατηγορηθεί ο 37χρονος αυτός είναι ο κουλης τέτοιους νόμους βγάζει.Επισης λένε ότι το 28 τοις εκατό του κουλή στις ευρωεκλογές είναι καλπονοθεια θα ήταν πιο λιγο αν αποδειχθεί θα πάρει τα τέτοια μου ο κουλης άρχισε η αντίστροφη μέτρηση με τη ΝΔ πολυ χαίρομαι.
να σε ενημερωσω οτι οι νομοι εγιναν ετσι απο τον Παρασκευοπουλο του συριζα και αλλαξαν προσφατα με τον Φλωριδη

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
να σε ενημερωσω οτι οι νομοι εγιναν ετσι απο τον Παρασκευοπουλο του συριζα και αλλαξαν προσφατα με τον Φλωριδη
Ο Μητσοτάκης είναι στη κυβέρνηση αυτός αποφασίζει άσε τον συριζα κακομοίρη.

OP
OP
athinaios44

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση τύπε
Ξαπλωσε αναπαυτικα και μετρα αντιστροφα απο το 1 τρισεκατομμυριο
Πεφτει ο κουλης οπου να'ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχεις προβλημα αντιληπτικο;σου εξηγω ακριβως ρε ανιδεε πως εχουν τα πραγματα
Εσυ εχεις μαλλον αντιληπτικο προβλημα που μιλας σοβαρα με τον συγκεκριμενο

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Και σου ξαναλέω τώρα που κυβερνά ο κουλης θα μπορούσε να τους αλλάξει τους νόμους αλλά δεν μπράβο ρε ωραίο κοπανο ψηφίζεις.

OP
OP
athinaios44

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756
Και σου ξαναλέω τώρα που κυβερνά ο κουλης θα μπορούσε να τους αλλάξει τους νόμους αλλά δεν μπράβο ρε ωραίο κοπανο ψηφίζεις.
σου εξηγω οτι προσφατα αλαξε ο νομος με Φλωριδη

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

Θα μετρήσω μέχρι το 5000 μέχρι τον Σεπτέμβρη και εδώ θα μαστε και θα το δείτε ότι ο κουλης θα πέσει.

OP
OP
athinaios44

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756

εχεις ενα δικιο και εσυ και ο @Υπουργάρα

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
σου εξηγω οτι προσφατα αλαξε ο νομος με Φλωριδη
Δε το βλέπω εγώ βλέπω οι ανθρωποκτονιες στο φουλ και οι βιασμοι και όλα αν οι νόμοι ήταν αυστηροί με Μητσοτάκη δε θα είχαμε όλα αυτά τα δυσάρεστα να ακούμε απέτυχε σε όλα ο κουλης,πραγματικά ο κουλης είναι να πάρουμε ολοι οι Έλληνες το κεφάλι του και να το κοπανάμε μέχρι να διαλυθεί έτσι όπως έκανε τη χώρα μας ο μουλός.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.968
Πόντοι
3.506
Χαλάρωσε ρε μαγκα

Το παιδί έχει τη μούρη μέσα στο κοκορέτσι δεν μπορεί να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα. Με σένα θα ασχοληθεί ;

Πάντως παγκοσμίως υπάρχει χαλάρωση στην τήρηση νόμων και επιβολής αυστηρών ποινών , με τις κακές γλώσσες των συνωμοσιολογων να μιλάνε για ΜΚΟ του Σόρος που μπαίνουν στη μέση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom