Νέα

Πυγμαχία-Σχολές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orbgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
ξερετε καμια καλη σχολη στην αθηνα?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πηγεντε σε κανα ναο τον σαο-λιν να δειτε τι εστι πολεμικη τέχνη.....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Μαστορα, αν ο Αγγελος προπονει ακομα στον Βαζελο (Λ.Αλεξανδρας) και εχεις σκοπο να δουλεψεις και οχι να καβλαντησεις, εκει να πας.

Και για οσους δεν το ξερουν η πυγμαχια δεν ειναι πολεμικη τεχνη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαστορα, αν ο Αγγελος προπονει ακομα στον Βαζελο (Λ.Αλεξανδρας) και εχεις σκοπο να δουλεψεις και οχι να καβλαντησεις, εκει να πας.

ο κοντος με το σκουφακι ειναι τυπε?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
ο κοντος με το σκουφακι ειναι τυπε?

Οχι. Και δε ξερω ποιος ειναι ο κοντος.
Παντως ο Αγγελος ηταν ο πιο σωστος απο ολες τις πλευρες προπονητης που ειχα σε συνολο τριων προπονητων πυγμαχιας.

OP
OP
O

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Το έχω ακούσει οτι στον Τάφο του Ινδού είχε την καλύτερη πυγμαχία αλλά το θεμα ειναι οτι ενω παλιότερα τα Β.Προαστεια ηταν γεμάτα καλές σχολές πυγμαχίας και Κick(βλέπε Axion,331 ξεκίνησε ο Ζαμπιδης εκει για χρόνια) τώρα δεν έχει τπτ.

Όποιος πάει σε καμία σοβαρή σχολή και μόνο πυγμαχία ας μας πει.

Δεν ασχολουμε με πολεμικές τέχνες ,μόνο με αθλήματα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Το έχω ακούσει οτι στον Τάφο του Ινδού είχε την καλύτερη πυγμαχία αλλά το θεμα ειναι οτι ενω παλιότερα τα Β.Προαστεια ηταν γεμάτα καλές σχολές πυγμαχίας και Κick(βλέπε Axion,331 ξεκίνησε ο Ζαμπιδης εκει για χρόνια) τώρα δεν έχει τπτ.

Όποιος πάει σε καμία σοβαρή σχολή και μόνο πυγμαχία ας μας πει.

Δεν ασχολουμε με πολεμικές τέχνες ,μόνο με αθλήματα...

Συγνωμη μαστορα αλλα αν εχεις για ινδαλμα τον Ζαμπιδη και θες να ασχοληθεις μονο με πυγμαχια, τοτε σε λαθος δρομο εισαι φιλε μου. Ελπιζω να βρεις συντομα ενα σωστο προπονητη πυγμαχιας και να αποφυγεις τα νουμερα.

OP
OP
O

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Συγνωμη μαστορα αλλα αν εχεις για ινδαλμα τον Ζαμπιδη και θες να ασχοληθεις μονο με πυγμαχια, τοτε σε λαθος δρομο εισαι φιλε μου. Ελπιζω να βρεις συντομα ενα σωστο προπονητη πυγμαχιας και να αποφυγεις τα νουμερα.

Όπα ρε με παρεξήγησες, απλά ανάφερα το 331 και τον Ζαμπιδη σαν παράδειγμα για τις σχολές προ 10ετιας στα Β.Π.
Το ξέρω ότι το PR και η πυγμαχία δεν συμβαδίζουν...

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1

Συμφωνώ.Ο Αγγελος έχει βγάλει πολύ καλούς αθλητές από τη γενιά μου (90'ς).Αλλά δεν είναι για φόρμα ασορτί και 10 λεπτα τρέξιμο να λέμε οτι πάμε και πυγμαχία.Έχει Λυκαβητούς,πάνω-κάτω τα σκαλιά του γήπεδου της λεωφόρου αγώνες"μπασκετ" και άλλα πολλά που θα σε κάνουν σωστό αθλητή αξιώσεων μέσα από πολύ κόπο.Μακάρι να προπονεί ακόμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom