You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πυγμαχία-Σχολές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα orbgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σε ευχαριστω πολυ αλλα ειναι μακρια απο το σπιτι μου.ψαχνω κατι σε χολαργο,αγια παρασκευή
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν υπαρχουν σχολες στυλ καρατε για πυγμαχια τυπεξερετε καμια καλη σχολη στην αθηνα?
μπορεις να πας σε καποιον συλλογο
πανελληνιο π.χ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εσενα στον ζαμπιδη το μυαλο σου ε

sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Μαστορα, αν ο Αγγελος προπονει ακομα στον Βαζελο (Λ.Αλεξανδρας) και εχεις σκοπο να δουλεψεις και οχι να καβλαντησεις, εκει να πας.
Και για οσους δεν το ξερουν η πυγμαχια δεν ειναι πολεμικη τεχνη.
Πηγεντε σε κανα ναο τον σαο-λιν να δειτε τι εστι πολεμικη τέχνη.....
ρε μλκ, να βγάλω εισητήρια?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο κοντος με το σκουφακι ειναι τυπε?Μαστορα, αν ο Αγγελος προπονει ακομα στον Βαζελο (Λ.Αλεξανδρας) και εχεις σκοπο να δουλεψεις και οχι να καβλαντησεις, εκει να πας.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
ο κοντος με το σκουφακι ειναι τυπε?
Οχι. Και δε ξερω ποιος ειναι ο κοντος.
Παντως ο Αγγελος ηταν ο πιο σωστος απο ολες τις πλευρες προπονητης που ειχα σε συνολο τριων προπονητων πυγμαχιας.
Μαστορα, αν ο Αγγελος προπονει ακομα στον Βαζελο (Λ.Αλεξανδρας) και εχεις σκοπο να δουλεψεις και οχι να καβλαντησεις, εκει να πας.
Το έχω ακούσει οτι στον Τάφο του Ινδού είχε την καλύτερη πυγμαχία αλλά το θεμα ειναι οτι ενω παλιότερα τα Β.Προαστεια ηταν γεμάτα καλές σχολές πυγμαχίας και Κick(βλέπε Axion,331 ξεκίνησε ο Ζαμπιδης εκει για χρόνια) τώρα δεν έχει τπτ.
Όποιος πάει σε καμία σοβαρή σχολή και μόνο πυγμαχία ας μας πει.
Δεν ασχολουμε με πολεμικές τέχνες ,μόνο με αθλήματα...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Το έχω ακούσει οτι στον Τάφο του Ινδού είχε την καλύτερη πυγμαχία αλλά το θεμα ειναι οτι ενω παλιότερα τα Β.Προαστεια ηταν γεμάτα καλές σχολές πυγμαχίας και Κick(βλέπε Axion,331 ξεκίνησε ο Ζαμπιδης εκει για χρόνια) τώρα δεν έχει τπτ.
Όποιος πάει σε καμία σοβαρή σχολή και μόνο πυγμαχία ας μας πει.
Δεν ασχολουμε με πολεμικές τέχνες ,μόνο με αθλήματα...
Συγνωμη μαστορα αλλα αν εχεις για ινδαλμα τον Ζαμπιδη και θες να ασχοληθεις μονο με πυγμαχια, τοτε σε λαθος δρομο εισαι φιλε μου. Ελπιζω να βρεις συντομα ενα σωστο προπονητη πυγμαχιας και να αποφυγεις τα νουμερα.
Συγνωμη μαστορα αλλα αν εχεις για ινδαλμα τον Ζαμπιδη και θες να ασχοληθεις μονο με πυγμαχια, τοτε σε λαθος δρομο εισαι φιλε μου. Ελπιζω να βρεις συντομα ενα σωστο προπονητη πυγμαχιας και να αποφυγεις τα νουμερα.
Όπα ρε με παρεξήγησες, απλά ανάφερα το 331 και τον Ζαμπιδη σαν παράδειγμα για τις σχολές προ 10ετιας στα Β.Π.
Το ξέρω ότι το PR και η πυγμαχία δεν συμβαδίζουν...
riderer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ.Ο Αγγελος έχει βγάλει πολύ καλούς αθλητές από τη γενιά μου (90'ς).Αλλά δεν είναι για φόρμα ασορτί και 10 λεπτα τρέξιμο να λέμε οτι πάμε και πυγμαχία.Έχει Λυκαβητούς,πάνω-κάτω τα σκαλιά του γήπεδου της λεωφόρου αγώνες"μπασκετ" και άλλα πολλά που θα σε κάνουν σωστό αθλητή αξιώσεων μέσα από πολύ κόπο.Μακάρι να προπονεί ακόμη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 23K