δεν απόδειξες τίποτα ,σόρυ ...η συζήτηση δεν ξεκίνησε από το αν συμβαδίζουν τα νοίκια με την φορολογία?
Εγώ σου απέδειξα ότι δεν συμβαδίζουν....αφού δεν φορολογούνται αφού δεν δηλώνονται. Και όταν ήταν χαμηλότερα πριν 5 χρόνια ίδια φορολογία είχε.
Προφανώς και δεν είναι ηθικό...γιαυτό και γελάω και το σχολίασα...πόσο πιο λιανά να το κάνω?
και εγώ το δέχομαι να πει κάποιος ''εγώ το έχω και θα του πιω το αίμα και όσα βγάλω''
αλλά όχι να πίνεις το αίμα του άλλου και μετά να το χρυσώνεις και να λες για φορολογίες....για το κράτος τον κλέφτη...ότι στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη και στις Βρυξέλλες τα διαμερίσματα είναι ακριβά κτλπ.
Πες το όπως είναι....το εκμεταλλεύεσαι επιχειρηματικά. Μην το πας μέσω τρικάλων.
έχουν πάει όλα στα ύψη και έχουμε ένφια και ένα κάρο πουστιλίκια , τώρα βγάλανε άλλο κανονισμό για τα ασανσέρ , τα έμαθες ?
άλλα κερατιάτικα ...
όχι φίλε , τα ακίνητα έχουν πληρωθεί εκατοντάδες φορές στο κράτος ,από το χτίσιμο έως τις αγορές-μεταβιβάσεις-πωλήσεις-ενοικιάσεις-δημοτικά τέλη του κερατά
κτλπ κτλπ
Αλλά χάριν της συζήτησης ας δεχθώ πως τα 5-6 ακίνητα πρέπει να πληρώσουν κάποιο φόρο και σίγουρα μικρότερο από τους υπάρχοντες
Αυτός που έχει ένα σπίτι που κληρονόμησε κι άλλο ένα στα κατσάβραχα στο χωριό , γιατί να πληρώνει ένφια δηλαδή νοίκι για το σπίτι που του ανήκει-κατοικεί ?