Νέα

Πτώση Καναντέρ στην Κάρυστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.760
Πόντοι
216
το εν λογω αεροπλανο ειναι αμφιβιο
Ναι βρε το ξέρω... Άλλα όπως σου είπα η αποτελεσματικότητά του όταν επιχειρεί απ' ευθείας στην φωτιά εξοπλισμένο με νερό είναι πολύ μικρή σε σχέση με το μεταφερόμενο φορτίο του. Για να εξοπλιστεί με επιβραδυντικό και να εκτελέσει τις αποστολές στις οποίες είναι μανούλα καημένη χρειάζεται αεροδρόμιο με υποδομή κοντά στην φωτιά...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.602
Πόντοι
12.056
Ναι βρε το ξέρω... Άλλα όπως σου είπα η αποτεσματικότητά του όταν επιχειρεί απ' ευθείας στην φωτιά εξοπλισμένο με νερό είναι πολύ μικρή σε σχέση με το μεταφερόμενο φορτίο του. Για να εξοπλιστεί με επιβραδυντικό και να εκτελέσει τις αποστολές στις οποίες είναι μανούλα καημένη χρειάζεται αεροδρόμιο με υποδομή κοντά στην φωτιά...
φιλε μου εγω θα πω κατι οταν εισαι σε τετοια κατασταση ζητας βοηθεια και απο την στιγμη που δεν υπαρχουν τα απολυτα καταλληλα πυροσβεστικα μετρα που καποιοι επικαλουντε για το μπεριεφ... σε πληροφορω πως για την ροδο πχ κανει

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.877
Πόντοι
26.141
Δεν πάμε Τουρκία τώρα....
Κάνουμε εμπάργκο.....

:coffee:
Σαχλαμάρες θα περάσουν οι ζέστες θα σβηστούν κ οι φωτιές θα πέσει κ η βενζινα θα παραχωρήσουμε κ αοζ κ όλα μετά στην κανονικότητα ούτε εμπάργκο ούτε μίση :confused::grouphug::grouphug:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Μου το χουν κάνει για εσωτερική πτηση, τους έβαλα τις φωνές, βρέθηκε τελικά εθελοντής για το 250αρι
Μέλος του μπου προφανώς...
Τώρα θα αθροίζει cim, cob, anal κλπ...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.602
Πόντοι
12.056
Γιατί δεν είναι Ευρώπη οεο και ο Πούτιν είναι φιλαράκι του Σουλτάνου;
αυτη ειναι δικια σου εκδοχη μαλλον πρεπει να ξαναδεις τον χαρτη της ευρωπης... το δευτερο βασικοτερο ειναι μελος του νατο ..σωστα η ειναι και αυτο λαθος... με φιλιες δηλαδη περνεις βοηθεια για να μην καεις μαλιστα μαλιστα καινουργιο αυτο

Τελευταία τροποποίηση:

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.353
Πόντοι
201
αυτη ειναι δικια σου εκδοχη μαλλον πρεπει να ξαναδεις τον χαρτη της ευρωπης... το δευτερο βασικοτερο ειναι μελος του νατο ..σωστα η ειναι και αυτο λαθος... με φιλιες δηλαδη περνεις βοηθεια για να μην καεις μαλιστα μαλιστα καινουργιο αυτο

Δεν έχει νόημα, πραγματικά. Ποια δική μου εκδοχή; Καταλαβαίνεις ότι η EASA (European Union Aviation Safety Agency) έχει ανακαλέσει το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας του αεροσκάφους, ναι ή όχι; Δεν είναι γεωγραφικό το ζήτημα, αλλά το σε ποιες χώρες έχει αρμοδιότητα εκ του νόμου! Η Ελλάδα είναι χώρα - μέλος της EASA και δεσμεύεται, η Τουρκία ως μερικώς συνεργαζόμενη όχι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.602
Πόντοι
12.056
Δεν έχει νόημα, πραγματικά. Ποια δική μου εκδοχή; Καταλαβαίνεις ότι η EASA (European Union Aviation Safety Agency) έχει ανακαλέσει το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας του αεροσκάφους, ναι ή όχι; Δεν είναι γεωγραφικό το ζήτημα, αλλά το σε ποιες χώρες έχει αρμοδιότητα εκ του νόμου! Η Ελλάδα είναι χώρα - μέλος της EASA και δεσμεύεται, η Τουρκία ως μερικώς συνεργαζόμενη όχι.
θελεις να πεις δηλαδη οτι το αεροσκαφος ειναι προβληματικο :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: ενταξει καλη συνεχεια και καλες ξουριες να τα λεμε που και που να γελαμε :headbaning1::headbaning2:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.284
Πόντοι
1.706
θελεις να πεις δηλαδη οτι το αεροσκαφος ειναι προβληματικο :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: ενταξει καλη συνεχεια και καλες ξουριες να τα λεμε που και που να γελαμε :headbaning1::headbaning2:
Θέλει να σου πεί πως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με αυτό το αεροσκάφος γιατί έχουν πέσει κάποια εμπάργκο στη Ρωσία.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.602
Πόντοι
12.056
Θέλει να σου πεί πως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με αυτό το αεροσκάφος γιατί έχουν πέσει κάποια εμπάργκο στη Ρωσία.
καταλαβα φιλε μου τι λεει απλος τις παπατζες που λενε οι νατοικοι να μην τις επικαλουμαστε ...

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.353
Πόντοι
201

Όχι, θέλω να πω ότι είσαι παντελώς άσχετος και δεν καταλαβαίνεις γρι τι σου γράφω, αλλά και να σου εξηγούσα παραπάνω δεν θα άλλαζε κάτι, οπότε δεν χάνω άλλο χρόνο μαζί σου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.602
Πόντοι
12.056
Όχι, θέλω να πω ότι είσαι παντελώς άσχετος και δεν καταλαβαίνεις γρι τι σου γράφω, αλλά και να σου εξηγούσα παραπάνω δεν θα άλλαζε κάτι, οπότε δεν χάνω άλλο χρόνο μαζί σου.

ενταξει καταλαβα θα μαθω καποια στιγμη ετσι και αλλιως η ιστορια θα δειξει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.215
Πόντοι
3.656
Το κράτος ενδιαφέρεται να του κοστίζεις λιγότερο και να πληρώνεις όλους τους φόρους σου.

Αν υπήρχε ένα κουμπί που εξαφάνιζε τους συνταξιούχους θα το είχαν πατήσει χρόνια τώρα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
θα πω δυο λόγια χωρίς πραγματικά να θέλω να θίξω κανέναν και έχοντας επίγνωση ότι στην τελική ένα φόρουμ είναι που όλοι έχουμε γνώμη και πρέπει να τη λέμε (αλλιώς δεν θα υπήρχε και νόημα ύπαρξης των νημάτων).
το συγκεκριμένο θέμα όμως που συζητάτε είναι υπερβολικά "τεχνικό", δεν αφορά την υποκειμενική μας άποψη για το αν ένας κώλος είναι ωραίος ή αν η πανάθα έκανε καλές μεταγραφές φέτος...
συζητήσεις για μπεριεφ, ελικόπτερα, νέα cl κλπ κλπ, έχουν γίνει πολλές φορές μεταξύ πολιτικής προστασίας και ΠΑ.
να σας πω ότι τα μπεριέφ πάντα ήταν εκτός συζήτησης για τεχνικούς λόγους, όχι τώρα που είμαστε ΝΑΤΟ και τα μυαλά στα κάγκελα, αλλά και εποχές που παίρναμε ρωσικά ΟΣ και οι επιτροπές πηγαινοέρχονταν στη Ρωσία...
τεςπα τα τελευταία 15 χρόνια δεν αγοράστηκε τίποτα ελέω κρίσης. παρόλ'αυτά θα ξαναπώ ότι έχουμε από τους μεγαλύτερους στόλους παγκοσμίως, έστω κι αν τα 215 είναι για τα σημερινά δεδομένα ξεπερασμένα. δουλειά όμως κάνουν, δεν είναι άχρηστα και σίγουρα δεν έχουν πρόβλημα πτησιμότητας, το ατύχημα δλδ δεν έχει να κάνει με το αφος...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.735
Πόντοι
9.931
Τοσο καλο το Beriev που εχει πουλήσει 1 στο Αζαρμπαιτζαν και 1 στην Αλγερια!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.017
Πόντοι
10.411
:cry:

363360646_835001011324150_71796937788670827_n.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.735
Πόντοι
9.931
Μερικες προτασεις για αεροπυροσβεση. Τα αεροπλανα δεν ειναι πανακια, θα πρεπει να υπαρχουν και εναλλακτικά μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom