ρε τυπε τοτε την επομενη φορα να παρει βερες και να παει να γαμηση,μηπως του ερθει και η ορεξει.δεν τον κοβω να γαμαει κωλο ρε τυπε
ειναι πολυ αγκαλιτσας για τετοιες φασεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψυχολογικό πρόβλημα με πίεση χρόνου σε studios
- Μέλος που άνοιξε το νήμα praktor008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Σιγά ρε τον βγάλατε αγαπούλη τον τύπο! Εγώ πάντως που καψουρεύτηκα πουτάνα, αλλά δεν είμαι αγαπούλης (εκτός ίσως απο τον πρώτο καιρό όπου την είχα φάει χοντρά τη φλασιά και πάλι δεν είπα τίποτα στην κοπέλα)δεν διακρίνω κάτι τέτοιο. Απλά ο άνθρωπος έχει ένα άγχος και νομίζω οτι όπως ισχύει και για εμένα πρέπει να γίνει λίγο πιο γραψαρχίδας γιατί σε μια τελική η πουτάνα δεν θα τον βάλει και μέσα στην καρδιά της και να τελειώσει έγκαιρα!
μεγαλε την εφαγες και την καταλαβες εσυ.ο πιτσιρικας μολις την φαει θα καταλαβει και αυτος.το εχω ξαναπει μην ψαχνετε αγαπες με τις πουτανες,δεν ειναι οι γκομενες σας.Σιγά ρε τον βγάλατε αγαπούλη τον τύπο! Εγώ πάντως που καψουρεύτηκα πουτάνα, αλλά δεν είμαι αγαπούλης (εκτός ίσως απο τον πρώτο καιρό όπου την είχα φάει χοντρά τη φλασιά και πάλι δεν είπα τίποτα στην κοπέλα)δεν διακρίνω κάτι τέτοιο. Απλά ο άνθρωπος έχει ένα άγχος και νομίζω οτι όπως ισχύει και για εμένα πρέπει να γίνει λίγο πιο γραψαρχίδας γιατί σε μια τελική η πουτάνα δεν θα τον βάλει και μέσα στην καρδιά της και να τελειώσει έγκαιρα!
Ακόμα φαγωμένη την έχω, αλλά το ξεπερνάω σιγά σιγά γιατί καταλαβαίνω το μέγεθος της μαλακίας μου. Και εγώ μικρός είμαι, στα mid-20's μου. Απο εκεί και μετά στην περίπτωση του φίλου δε νομίζω να ψάχνει γκόμενα σε πουτάνα, αφού όπως λέει έχει ήδη γκόμενα. Απλά είναι αγχωτικός τύπος...μεγαλε την εφαγες και την καταλαβες εσυ.ο πιτσιρικας μολις την φαει θα καταλαβει και αυτος.το εχω ξαναπει μην ψαχνετε αγαπες με τις πουτανες,δεν ειναι οι γκομενες σας.
warrel1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βάλε το χέρι σου σε ένα φούρνο για ένα λεπτό, και θα σου φανεί μια ώρα, κάθισε δίπλα σε μια όμορφη γυναίκα για μια ώρα, και θα σου φανεί ένα λεπτό.όπως είπε ο Αλβέρτος.Η πουτάνα η σχετικότητα φταίει και περνάει γρήγορα η ώρα και πιέζεσαι...Να τον βάλεις σε φούρνο επικίνδυνο , οπότε δούύύύύλεψε το ....
απο τη στιγμη παραδεχεσε την μαλακια σου φαινετε οτι την εχεις καταλαβει κιολας.σκοπος ειναι να μην ξαναπεσεις στο ιδιο λαθος,επειδη εισαι και πιτσιρικας ακομα.οσο για τον αλλον καλα θα κανει να διαχωρισει στο μυαλο του τις γκομενες απο τις πουτανες και ισως λυσει το προβλημα του.Ακόμα φαγωμένη την έχω, αλλά το ξεπερνάω σιγά σιγά γιατί καταλαβαίνω το μέγεθος της μαλακίας μου. Και εγώ μικρός είμαι, στα mid-20's μου. Απο εκεί και μετά στην περίπτωση του φίλου δε νομίζω να ψάχνει γκόμενα σε πουτάνα, αφού όπως λέει έχει ήδη γκόμενα. Απλά είναι αγχωτικός τύπος...
praktor008
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι θέμα διαχωρισμού γκόμενας και πουτάνας. Το γεγονός ότι ξέρω πως η πουτάνα είναι επαγγελματίας και ότι δουλεύει με στενά περιθώρια χρόνου είναι που με ξεκαβλώνει, ακόμα και όταν προσπαθεί να μην το δείξει εγώ μπαίνω στη διαδικασία και το φαντάζομαι με αποτέλεσμα να αισθάνομαι ότι καταπιέζω. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι την ερωτεύτηκα ούτε ότι θέλω να την παντρευτώ.
Αν υπήρχε πρόγραμμα μιας ώρας στα studios για παράδειγμα δε νομίζω να είχα πρόβλημα. Όχι ότι θα χρειαστώ όντως μια ώρα αλλά στην ιδέα και μόνο ότι έχω χρόνο στη διάθεσή μου είναι καλύτερα.
Μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχω ερωτευθεί πουτάνα και ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό, δεν είμαι έφηβος.
Αν υπήρχε πρόγραμμα μιας ώρας στα studios για παράδειγμα δε νομίζω να είχα πρόβλημα. Όχι ότι θα χρειαστώ όντως μια ώρα αλλά στην ιδέα και μόνο ότι έχω χρόνο στη διάθεσή μου είναι καλύτερα.
Μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχω ερωτευθεί πουτάνα και ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό, δεν είμαι έφηβος.
Επισκέπτης
Παίζουν και καλά μουνάκια αρκετές φορές
Μεγάλο μειονεκτημα σε ρδελα/στούντιο είναι ότι τα "καλά μουνάκια" μέχρι πρόσφατα , μπορεί να είχαν ... πούτσα ...
Κάτι που σε CG/CT/ δεν παίζει ποτέ.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει?Αν υπήρχε πρόγραμμα μιας ώρας στα studios για παράδειγμα δε νομίζω να είχα πρόβλημα. Όχι ότι θα χρειαστώ όντως μια ώρα αλλά στην ιδέα και μόνο ότι έχω χρόνο στη διάθεσή μου είναι καλύτερα.
Υ.Γ. Σε ολα τα υπολοιπα που ειπες,σε καταλαβαινω και πιστευω οτι εχεις δικιο!
praktor008
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ μέχρι μισή ώρα ξέρω πάντως. Ειδικά αν μαζεύει κόσμο το studio δε νομίζω να δέχονται να τους καβατζώσεις ολόκληρη ώρα.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Εγώ μέχρι μισή ώρα ξέρω πάντως. Ειδικά αν μαζεύει κόσμο το studio δε νομίζω να δέχονται να τους καβατζώσεις ολόκληρη ώρα.
Μπορείς με το κατάλληλο παράβολο να κλείσεις μια ώρα ή όση ώρα θες!!! ;) ;) ;) δεν θα σου πει κανείς τίποτα και θα την έχεις καβατζώσει την ώρα με... το πορτοφόλι σου! ;) ;) ;)
praktor008
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα το προτείνω next time και θα πω εντυπώσεις. Αν και από κάποια φάση και έπειτα αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για 1 ώρα σε studio καλύτερα CT. Φαύλος κύκλος η κατάσταση
Μεγάλο μειονεκτημα σε ρδελα/στούντιο είναι ότι τα "καλά μουνάκια" μέχρι πρόσφατα , μπορεί να είχαν ... πούτσα ...
Κάτι που σε CG/CT/ δεν παίζει ποτέ.
δεν ξέρω για τα ct αλλά για τα "μουνάκια" των μπουρδέλλων και των studios σίγουρα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
ζυγίζεις τα μεν, τα δε και κρίνεις!Θα το προτείνω next time και θα πω εντυπώσεις. Αν και από κάποια φάση και έπειτα αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για 1 ώρα σε studio καλύτερα CT. Φαύλος κύκλος η κατάσταση
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Γιατι τσαμπα θα τους τη φας την ωρα?Εγώ μέχρι μισή ώρα ξέρω πάντως. Ειδικά αν μαζεύει κόσμο το studio δε νομίζω να δέχονται να τους καβατζώσεις ολόκληρη ώρα.
Την επομενη φορα ρωτα την υπηρεσια μπας και το κανονισετε!
Τωρα μη με ρωτησεις σε ποια μαγαζια!!!Αλλα το κανουν και αλλα οχι!
Παντως τωρα τελευταια τα στουντιο δεν εχουν και τοσο πολυ κοσμο ωστε να μη δεχτουν! ;)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σε αυτο εχεις δικιο!!!Θα το προτείνω next time και θα πω εντυπώσεις. Αν και από κάποια φάση και έπειτα αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για 1 ώρα σε studio καλύτερα CT. Φαύλος κύκλος η κατάσταση
Δεν λεω για ct αλλα με 200 εχεις παρει cg με ολα τα παρελκομενα και εισαι στα ιδια λεφτα!!!(μπορει και λιγοτερα)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
πάντως το πρόβλημα δεν είναι και τόσο η ώρα...ένα τεταρτάκι φτάνει και περισσεύει να κάνουμε δουλίτσα... το σπάσιμο είναι το κουδούνι στα studio!!!!! κάθε φορά που χτυπά και ένα πλήγμα στην στύση!
Σε αυτο εχεις δικιο!!!
Δεν λεω για ct αλλα με 200 εχεις παρει cg με ολα τα παρελκομενα και εισαι στα ιδια λεφτα!!!(μπορει και λιγοτερα)
με 160 κάνε book την Angelika από το rouge velours για μια ώρα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Κατι μου ειπες τωρα φιλε!!!Μαυρα μεσανυχτα εχω απο CT!!!με 160 κάνε book την Angelika από το rouge velours για μια ώρα
Ενδιαφερουσσα παντως ακουγεται η προταση σου!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?