Νέα

Ψυχολογικό πρόβλημα με πίεση χρόνου σε studios

• Μέλος που άνοιξε το νήμα praktor008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πάντως το πρόβλημα δεν είναι και τόσο η ώρα...ένα τεταρτάκι φτάνει και περισσεύει να κάνουμε δουλίτσα... το σπάσιμο είναι το κουδούνι στα studio!!!!! κάθε φορά που χτυπά και ένα πλήγμα στην στύση!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εχω κατι χρονια να παω σε μπουρδελο η στουντιο,μια να ακους το κουδουνι την αλλη την τσατσα μερικες φορες δυνατα η μουσικη την αλλη να καπνιζη η πουτανα και διαφορα αλλα,και τελικα να μην μπωρο να γαμησω,
Βρηκα ηρεμια με CT παντα κλεινω 2ωρο και δινη και κωλο με 300 ευρο,και μπανιο μαζι οπου σε ανεβαζη και παλι για συνεχεια,απο κριτικες που βλεπω απο διαφορους(για την ιδια μιλω) ολοι λενε 2ωρο 350 ευρο φαινεται με εμαθε και περνη παντα τα ιδια και το 2ωρο καθε φορα ειναι 2,5 με 3 ωρες

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Κατι μου ειπες τωρα φιλε!!!Μαυρα μεσανυχτα εχω απο CT!!! :headbang:
Ενδιαφερουσσα παντως ακουγεται η προταση σου!!!

την παίρνω πίσω... ετυχε σήμερα να διαβάσω review για την κοπέλλα όπου ένας πελάτης της είπε ότι δεν τον έβαλε να κάνει υποχρεωτικά μπάνιο τουλάχιστον πριν το sex γιατί το σπίτι του λέει ήταν πολύ κοντά και είχε κάνει μπάνιο εκεί δέκα λεπτά πριν... εγώ πιστεύω τον πελάτη ότι ήταν καθαρός αλλά έχω την απαίτηση από την κοπέλλα να ζητάει από όλους μας να κάνουμε μπάνιο ακόμα και σε αυτή την περίπτωση .. δλδ δεν μου άρεσε ο τρόπος σκέψης της κοπέλας.. αν αυτό δεν σε ενοχλεί εσένα πηγαινε στο και κλείσε την κοπέλλα για μια ώρα.. είναι πολύ απλό .. κανε κλικ εκεί που λέει book  νομίζω και σε πάει μόνο του.. τα λεφτά τα δίνεις όταν συναντήσεις την κοπέλλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom