apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι δικε μου!τυπε ο μακης ειναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
Όταν μπαίνω σε κάποιο studio ρε συναγωνιστές μερικές φορές με πιάνει ένα ψυχολογικό να τελειώνω γρήγορα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποδώσω στην πράξη και τελικά τελειώνω (με τελειώνουν) χειρωνακτικά. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, μουδιάζω κάπως και αγχώνομαι με τη σκέψη ότι αν αργήσω, θα τη σπάσω στην πουτάνα. Αντιθέτως, αυτό ΠΟΤΕ δεν μου συνέβει σε citytour όπου καβλώνω αφάνταστα. Εννοείται ότι ποτέ δεν μου συνέβει και σε γκόμενά μου.
Γενικά σε ποσοστό στα studios 50/50 να γαμήσω κανονικά. Υπάρχει κανένα ψυχολογικό τρικ να το ξεπεράσω; Γενικά είναι καλή φάση και λειτουργική τα studios και δεν θέλω να αποσυρθώ από αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Παίζουν και καλά μουνάκια αρκετές φορές που είναι κρίμα να τα χάνω λόγω ψυχολογίας.
τυπε ο μακης εχει ψυχολογικο προβλημα οταν γαμαει?εγω νομιζω οτι εχουν αυτες που γαμαει.
παμμεγιστε ο μακαρος θα κανει τουρνε στα βαλκανια και θα γαμαει αβερτατυπε ο μακης εχει ψυχολογικο προβλημα οταν γαμαει?εγω νομιζω οτι εχουν αυτες που γαμαει.
πήγαινε με ct που όπως λες δεν έχεις και πρόβλημα και μην το πολυζαλίζεις γιατί θα γίνεται όλο και χειρότερο... παρεμπιπτόντως ούτε εγώ λειτουργώ και πολύ καλά στα studio για τον ίδιο λόγο αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να κοιμάμαι τα βράδυα..
εχω ακουσει τυπε μου οτι πινει οζον πολλα χρονιατυπε ο μακαρος αν κανει τουρ στα βαλκανια θα το πληρωνουνε να γαμαει.
τυπε ο μακαρος πινει τα παντα εδω και πολλα χρονια.δεν τον πιανει τιποτα.εχω ακουσει τυπε μου οτι πινει οζον πολλα χρονια
λες να φταιει αυτο??
εγω πιστευω οτι η κοπελα πρεπει να σε κανει να χαλαρωσεις... και να μην σκεφτεσαι τα ψιχολογικα σου....
Απολυτη συμφωνια, οπως λενε [glow=red,2,300]απολυτο αρσενικο[/glow].
οζονΑπολυτη συμφωνια, οπως λενε απολυτο αρσενικο. Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα χαλαρωσης, αλλα καυλωματος. Στα πιο σοβαρα, ισως να ειναι θεμα ευαισθησιας χαρακτηρα. Ανηκεις στη κατηγορια των αγαπουληδων που πρεπει να αποφευγουν τα PSE μωρα.
φιλε εισαι αγαπουλης?Όταν μπαίνω σε κάποιο studio ρε συναγωνιστές μερικές φορές με πιάνει ένα ψυχολογικό να τελειώνω γρήγορα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποδώσω στην πράξη και τελικά τελειώνω (με τελειώνουν) χειρωνακτικά. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, μουδιάζω κάπως και αγχώνομαι με τη σκέψη ότι αν αργήσω, θα τη σπάσω στην πουτάνα. Αντιθέτως, αυτό ΠΟΤΕ δεν μου συνέβει σε citytour όπου καβλώνω αφάνταστα. Εννοείται ότι ποτέ δεν μου συνέβει και σε γκόμενά μου.
Γενικά σε ποσοστό στα studios 50/50 να γαμήσω κανονικά. Υπάρχει κανένα ψυχολογικό τρικ να το ξεπεράσω; Γενικά είναι καλή φάση και λειτουργική τα studios και δεν θέλω να αποσυρθώ από αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Παίζουν και καλά μουνάκια αρκετές φορές που είναι κρίμα να τα χάνω λόγω ψυχολογίας.
+ μακαροςοζον
ασβεστης
σανιτας
αγαπουλης
τυπε παντως ο φιλος καλα ειναι να παει μια βολτα στον ασκητη τον σεξολογο.φιλε εισαι αγαπουλης?
εισαι αγκαλιτσας?
να τον μαθει να αγαπαει τις κοπελες?τυπε παντως ο φιλος καλα ειναι να παει μια βολτα στον ασκητη τον σεξολογο.
να του μαθει του κολου τα 9μερα πρεπει.να τον μαθει να αγαπαει τις κοπελες?
να κανει ερωτα και οχι σεξ?
δεν τον κοβω να γαμαει κωλο ρε τυπενα του μαθει του κολου τα 9μερα πρεπει.