praktor008
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όταν μπαίνω σε κάποιο studio ρε συναγωνιστές μερικές φορές με πιάνει ένα ψυχολογικό να τελειώνω γρήγορα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποδώσω στην πράξη και τελικά τελειώνω (με τελειώνουν) χειρωνακτικά. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, μουδιάζω κάπως και αγχώνομαι με τη σκέψη ότι αν αργήσω, θα τη σπάσω στην πουτάνα. Αντιθέτως, αυτό ΠΟΤΕ δεν μου συνέβει σε citytour όπου καβλώνω αφάνταστα. Εννοείται ότι ποτέ δεν μου συνέβει και σε γκόμενά μου.
Γενικά σε ποσοστό στα studios 50/50 να γαμήσω κανονικά. Υπάρχει κανένα ψυχολογικό τρικ να το ξεπεράσω; Γενικά είναι καλή φάση και λειτουργική τα studios και δεν θέλω να αποσυρθώ από αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Παίζουν και καλά μουνάκια αρκετές φορές που είναι κρίμα να τα χάνω λόγω ψυχολογίας.
Γενικά σε ποσοστό στα studios 50/50 να γαμήσω κανονικά. Υπάρχει κανένα ψυχολογικό τρικ να το ξεπεράσω; Γενικά είναι καλή φάση και λειτουργική τα studios και δεν θέλω να αποσυρθώ από αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Παίζουν και καλά μουνάκια αρκετές φορές που είναι κρίμα να τα χάνω λόγω ψυχολογίας.