Νέα

Ψυχολογικό πρόβλημα με πίεση χρόνου σε studios

• Μέλος που άνοιξε το νήμα praktor008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

praktor008

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όταν μπαίνω σε κάποιο studio ρε συναγωνιστές μερικές φορές με πιάνει ένα ψυχολογικό να τελειώνω γρήγορα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποδώσω στην πράξη και τελικά τελειώνω (με τελειώνουν) χειρωνακτικά. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, μουδιάζω κάπως και αγχώνομαι με τη σκέψη ότι αν αργήσω, θα τη σπάσω στην πουτάνα. Αντιθέτως, αυτό ΠΟΤΕ δεν μου συνέβει σε citytour όπου καβλώνω αφάνταστα. Εννοείται ότι ποτέ δεν μου συνέβει και σε γκόμενά μου.

Γενικά σε ποσοστό στα studios 50/50 να γαμήσω κανονικά. Υπάρχει κανένα ψυχολογικό τρικ να το ξεπεράσω; Γενικά είναι καλή φάση και λειτουργική τα studios και δεν θέλω να αποσυρθώ από αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Παίζουν και καλά μουνάκια αρκετές φορές που είναι κρίμα να τα χάνω λόγω ψυχολογίας.

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε studio ρε φιλε σε πιανει???πολυ μυστηριο...τουλαχιστον εκει εχεις και την ανεση χρονου σε σχεση με μπουρδελο!!!μη μασας μια.πετα εξω τη σκουλικαντέρα και δωσ'της να καταλαβει!!!!τζαμπα το δινεις το 50αρικο???εννοειτε πως επιβαλλεται να εχεις την ανεση!!! :rockon: :rockon:

OP
OP
P

praktor008

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω ένα τρικ κατά βάση να την γράψω στα παπάρια μου και να μην σκέφτομαι ότι θέλει να με ξεπετάξει. Ναι όντως σε studio με πιάνει, φαντάσου να πήγαινα και σε μπουρδέλο (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε θέλω με την τρέχουσα κατάσταση :))

Προσπαθώ να κάνω αυτό που λες και είμαι σε φάση γιόγκα και περισυλλογής. αχχαχαχ

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Aν θες να σκεφτεις κατι , ωστε να τη γραψεις στα παπαρια σου σκεψου αυτο :

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Όταν μπαίνω σε κάποιο studio ρε συναγωνιστές μερικές φορές με πιάνει ένα ψυχολογικό να τελειώνω γρήγορα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποδώσω στην πράξη και τελικά τελειώνω (με τελειώνουν) χειρωνακτικά. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, μουδιάζω κάπως και αγχώνομαι με τη σκέψη ότι αν αργήσω, θα τη σπάσω στην πουτάνα. Αντιθέτως, αυτό ΠΟΤΕ δεν μου συνέβει σε citytour όπου καβλώνω αφάνταστα. Εννοείται ότι ποτέ δεν μου συνέβει και σε γκόμενά μου.

Γενικά σε ποσοστό στα studios 50/50 να γαμήσω κανονικά. Υπάρχει κανένα ψυχολογικό τρικ να το ξεπεράσω; Γενικά είναι καλή φάση και λειτουργική τα studios και δεν θέλω να αποσυρθώ από αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Παίζουν και καλά μουνάκια αρκετές φορές που είναι κρίμα να τα χάνω λόγω ψυχολογίας.
Φιλε,αν δε μπορεις να λειτουργησεις σε τετοιους χωρους,παρατα τους και βρες καμμια γκομενα. Ασχημο πραγμα ο ψυχαναγκασμος...

OP
OP
P

praktor008

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γκόμενα έχω αλλά όταν βλέπεις στο site τέτοια μουνάκια διαθέσιμα στο πανέρι μπαίνεις σε πειρασμό. Το θέμα είναι ότι ψυχαναγκάζομαι από τον εαυτό μου για έναν απροσδιόριστο λόγο.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γκόμενα έχω αλλά όταν βλέπεις στο site τέτοια μουνάκια διαθέσιμα στο πανέρι μπαίνεις σε πειρασμό. Το θέμα είναι ότι ψυχαναγκάζομαι από τον εαυτό μου για έναν απροσδιόριστο λόγο.
εγω πιστευω οτι η κοπελα πρεπει να σε κανει να χαλαρωσεις... και να μην σκεφτεσαι τα ψιχολογικα σου....

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αν τον προσδιορισεις,αυτοματως θα βρεις μονος σου τη λυση!

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
εγω πιστευω οτι η κοπελα πρεπει να σε κανει να χαλαρωσεις... και να μην σκεφτεσαι τα ψιχολογικα σου....

αυτη η κοπελλα φιλε ειναι μια καλη αρχη για να δεις την σημασια της χαλαρωσης.... :sunglasses:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τωρα που το σκεφτομαι θελω και γω να χαλαρωσω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

praktor008

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ntaria σε έχω επισκεφθεί και είσαι πολύ καλή. 4 φορές έχω έρθει στο studio σου 2 φορές τελείωσα οκ και 2 όχι. (Αλίνα/Λόλα οκ - Ντάρια/Λόλα πάλι not ok) Είσαι μέσα στις περιπτώσεις που δεν τελείωσα κανονικά και σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά εγώ που σκεφτόμουν ότι ίσως θες να ξεμπερδεύεις (αν και δεν μου έδωσες τέτοια εντύπωση). Αφού εδώ τη Λόλα 2 φορές την πήρα και την πρώτη ήταν οκ και τη δεύτερη όχι. Δεν έχει να κάνει τόσο με τη γκόμενα αλλά με το πώς θα μου έρθει η φάση εκείνη τη στιγμή.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Ntaria σε έχω επισκεφθεί και είσαι πολύ καλή. 4 φορές έχω έρθει στο studio σου 2 φορές τελείωσα οκ και 2 όχι. (Αλίνα/Λόλα οκ - Ντάρια/Λόλα πάλι not ok) Είσαι μέσα στις περιπτώσεις που δεν τελείωσα κανονικά και σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά εγώ που σκεφτόμουν ότι ίσως θες να ξεμπερδεύεις (αν και δεν μου έδωσες τέτοια εντύπωση). Αφού εδώ τη Λόλα 2 φορές την πήρα και την πρώτη ήταν οκ και τη δεύτερη όχι. Δεν έχει να κάνει τόσο με τη γκόμενα αλλά με το πώς θα μου έρθει η φάση εκείνη τη στιγμή.

παρε μαζι και τον τελευταιο λογαριασμο της Δ.Ε.Η μπας και βλέποντάς τον σου ερθει καμια εμπνευση για  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε αραξε με την γκομενα τοτε.γιατι απο οτι φαινετε το πανερι δεν σου παει.αγαπησιαρης εισαι.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα εισαι οκ με την Αλινα- πηγαινε ξανα σε αυτην....  ειναι και τα γουστα σας, ετσι δεν ειναι? αλλα πρεπει να εισαι και ψυχολογικα προετοιμασμενος... ενω ξερεις που πας και τι πας να κανεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεγαλε αραξε με την γκομενα τοτε.γιατι απο οτι φαινετε το πανερι δεν σου παει.αγαπησιαρης εισαι.
αγαπουλας θα ελεγα
αν μου επιτρεπεις
drooling-5.gif

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπουλας θα ελεγα
αν μου επιτρεπεις
drooling-5.gif
ναι τυπε κατι τετοιο θα συμβαινει.εχω ενα φιλο που ειναι ετσι.καθε πουτανα που γαμαει την καψουρευτε κιολας.ενα διαμερισμα εχει φαει σε τετοιες μαλακιες.ευτηχως που ο πατερας του ηξερα οτι θα βγει μαλακας και του αφησε αρκετα.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πιες λιγο οζον και θα ερθεις στα ισα σου
(μιας και δε σου λεει το μυστικο το απολυτο αρσενικο, στο λεω εγω)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι τυπε κατι τετοιο θα συμβαινει.εχω ενα φιλο που ειναι ετσι.καθε πουτανα που γαμαει την καψουρευτε κιολας.ενα διαμερισμα εχει φαει σε τετοιες μαλακιες.ευτηχως που ο πατερας του ηξερα οτι θα βγει μαλακας και του αφησε αρκετα.
μεγαλε τυπε μου τα παντα ολα ειπες :rockon:
ξερω και εγω κατι τετοιους σαλιαριδες
drooling-2.gif

drooling.gif

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με το φίλο. Είναι τζάκ πότ η φάση. Μάλλον πρέπει να γίνω γραψαρχίδας, αλλά είναι κόντρα στο χαρακτήρα μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom