Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Τα έχει όλα. Psychedelic Brothels θα ονόμαζε την μπάντα αν ήταν μουσικός.
Αδέρφια μου δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας αγνός λυριτζής της πουτσομουνοσαλίλας! Ένας εκκλησιάρχης της θείας λαγνίας, ο κολπατζής πουφ-πιπίλας που έγινε λουσάτος πρίγκηπας της οδού Φυλής!
Ευγε..Ευγε..μεγαλε Δασκαλε..Ποιητη...Οδηγε μας!!!!
Αδέρφια μου δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας αγνός λυριτζής της πουτσομουνοσαλίλας! Ένας εκκλησιάρχης της θείας λαγνίας, ο κολπατζής πουφ-πιπίλας που έγινε λουσάτος πρίγκηπας της οδού Φυλής!
Έχω να κάνω μια ταπεινή πρόταση. Να διοργανωθεί, σε ετήσια βάση, "Χρυσαργιάδα". Οι διαγωνιζόμενοι θα διαγωνίζονται στο αγώνισμα της ποιητικής δημιουργίας δημοσιεύσεων και ερωτικών συμπλεγματικών διηγημάτων. Απόλυτος Κριτής θα είναι φυσικά ο Chrysargos.
Εισαι μεγαλη μορφη συνεχισε!!!!!!!!!!!!!!!Αδέρφια μου δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας αγνός λυριτζής της πουτσομουνοσαλίλας! Ένας εκκλησιάρχης της θείας λαγνίας, ο κολπατζής πουφ-πιπίλας που έγινε λουσάτος πρίγκηπας της οδού Φυλής!
Καλά το πουφ-πιπιλας με εστειλε......Αδέρφια μου δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας αγνός λυριτζής της πουτσομουνοσαλίλας! Ένας εκκλησιάρχης της θείας λαγνίας, ο κολπατζής πουφ-πιπίλας που έγινε λουσάτος πρίγκηπας της οδού Φυλής!
Επίσης προτείνω νέα αξιώματα. Το τιμημένος και το μάλαμα δεν μου λένε τίποτα. Προτείνω λοιπόν τα αξιώματα μετά το "Ειδήμων" να είναι:
Μύστης (1000 ποστάκια), Μέγας Μύστης (2000), Διδάσκαλος (3500), Μέγας Διδάσκαλος (5000), Χρυσαργός (10000).
Το τελευταίο να δίνεται μόνο κατόπιν έγκρισης του Χρυσαργού (δικαίωμα Βέτο), ο οποίος και το αποκτά δικαιωματικά πάραυτα!.
Συμφωνώ ως προς τον καθορισμό των νέων αξιωμάτων. Σε τέτοιες όμως περιπτώσεις, ο Πρώτος τη Τάξει είναι πάντοτε ένας και μοναδικός, ο οποίος έχει και το αλάθητο της κρίσεως επί των υπολοίπων. (βλέπε Παππική εκκλησία)
Η προσφώνηση του στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας "αδέλφια μου...", δείχνει αν μή τί άλλο την ταπεινότητα της μεγαλοσύνης του !!!