Διαπιστώνοντας την υψηλή δημοφηλία του chrysargos, ζητήσαμε από τον star, τον αστικό μύθο του bourdela.com να μας παραχωρήσει μία μικρή συνέντευξη. Πράγματι, χωρίς ίχνος σνομπισμού, ο chrysargos απήντησε με ειλικρίνια και αμεσότητα στις τολμηρές ερωτήσεις μας.
Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου, για την εικόνα που βλέπουν όσοι έχουν την τύχη να σε γνωρίζουν από κοντά.
Είμαι 29 ετών και είμαι ταξιτζής αλλά κάποια βράδια χορέυω σε καμπαρέ του Πειραιά. Έχω μεγάλη θραύση σε πακιστάνια και κινέζους!! Έχω γκόμενα το Μιχάλη, το αγόρι - άγγελο. Είμαι 1.89 103 κιλά, καστανός, αρκούδος και κουνάω την αχλαδιά και τη μηλιά. Έχω μια όμορφη γαλλική μύτη και τριχωτά μάγουλα.
Διακρίνουμε μία έφεση προς τη σουρεαλιστική λογοτεχνική έκφραση...
Ναι, διαβάζω κάθε πρωί τα ποιήματα του γνωστού λογοτέχνη Αδόλφου Χίτλερ.
Κάθε πότε επισκέπτεσαι οίκους ανοχής;
Κάθε εβδομάδα πηγαίνω να γαμήσω αλλά καμιά φορά χύνω απ' όξω.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου μπουρδέλο;
Τα αγαπημένα μου είναι όλα τα παρακμιακά που πάντα κινδυνεύεις να κολλήσεις από ΕΪΤΖ μέχρι κοτόψειρες και κοριούς.
Ποια εμπειρία από τις περιηγήσεις σου έχεις να θυμάσαι περισσότερο;
Όταν τελικά γάμησα κατά λάθος τζάμπα από μπέρδεμα της τσατσάς. Μία φορά έχει τύχει στα τόσα χρόνια!
Τελικά όντως προτιμάς να γαμάς χωρίς προφυλακτικό;
Γαμώ χωρίς καπότα, αλλά κλάνω μέσα σε καπότα γιατί πίνει πραγματικά όλο το κλαναέριο και τη σκορδίλα. Είναι αλήθεια λοιπόν.
Τι είναι αυτό που σε διεγείρει περισσότερο;
Κυρίως αιμολαγνία και εμετολαγνία . Τα ξερατιά πούστηδων είναι τα πιο νόστιμα. Αμήν Παναΐτσαμ!!!!