Νέα

Psychedelic Trance-Uplifting Trance-Goa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aplos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πολυ μου αρεσε η psy διασκευη απο το κομματι θαλασσογραφια του σαβοπουλου απο τους ελληνες wizzy noise.sea song ο τιτλος.ας το ποσταρει καποιος αλλος.οποτε παιζει psy, trance παρτακι να ενημερωνετε οχι μονο απο την σκηνη του ησραηλ... :grin: :grin:

Επισκέπτης
πολυ μου αρεσε η psy διασκευη απο το κομματι θαλασσογραφια του σαβοπουλου απο τους ελληνες wizzy noise.sea song ο τιτλος.ας το ποσταρει καποιος αλλος.οποτε παιζει psy, trance παρτακι να ενημερωνετε οχι μονο απο την σκηνη του ησραηλ... :grin: :grin:
παρτακιας και εσυ κωστακη  :cheesy: τι θα πει ο μεγαλιοτατος αμα το μαθει  :birdman:

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Εχω παρα πολυ καιρο να ακουσω Psychedelic...παλια ακουγα και υπηρχαν και σταθμοι στο ραδιο
και ηταν γαμω.Τωρα το εχω ριξει μονο στην trance....

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
all time classic :rockon:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Εντελώς Cult!

Stories