Νέα

Psychedelic Trance-Uplifting Trance-Goa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aplos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
1995 GOA TRANCE!!! :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
1995 GOA TRANCE!!! :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Πωπω γαμησε... :fuck2:
keyboards για τομη εγκεφαλου...μου θυμισε  chakra & edi mis - x files

Επισκέπτης
PAUL VAN DYK ο κορυφαιος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ARMIN BAN BUUREN ακολουθει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

παρταρες εγιναν και με τους δυο στο ντεκα  :rockon:
τον εναν τον ακουσα και στο καβο ο τυπος τα εσπαγε μεχρι της εννια το πρωι  :rockon: :rockon:

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Αυτοι ειναι trance παραγωγοι οχι psychedelic...αλλα δε πειραζει παιζουμε και σε αυτο το ταμπλο  :sunglasses:
Απο trance τα καλυτερα party που εχω ζησει ηταν στο Berlin στο Θησειο με Σανιέ απο Nova Futura και Χριστοπουλο-Καλουμενο

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Αυτοι ειναι trance παραγωγοι οχι psychedelic...αλλα δε πειραζει παιζουμε και σε αυτο το ταμπλο  :sunglasses:
Απο trance τα καλυτερα party που εχω ζησει ηταν στο Berlin στο Θησειο με Σανιέ απο Nova Futura και Χριστοπουλο-Καλουμενο
Σωστος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
miss kittin και γαμω  :grin:
τον ιαπωνα ξεχναω το ονομα του, τον ειχα ακουσει στο καβο, φοβερος μαζι με τα πλει ακομα καλυτερος  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε οργασμο νερο φαντασου να γαμας σε νεκροταφειο και να παιζει τετοια μουσικη

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
τυπε οργασμο νερο φαντασου να γαμας σε νεκροταφειο και να παιζει τετοια μουσικη
Aπολυτος συνδυασμος!!!
thumbsup-thumbs-up-approve-ok-smiley-emoticon-000283-large.gif

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
PAUL VAN DYK ο κορυφαιος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ARMIN BAN BUUREN ακολουθει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

παρταρες εγιναν και με τους δυο στο ντεκα  :rockon:
τον εναν τον ακουσα και στο καβο ο τυπος τα εσπαγε μεχρι της εννια το πρωι  :rockon: :rockon:

πες μου οτι πηγες pvd μεγαλη τριτη στο deca το 2004 που βγηκε στις 11 η ωρα??
αν θυμασαι πολλοι επικριτες του τον κατηγορουσανε τοτε για την χρηση λαπτοπ αποκαλώντας τον "the laptop man"!
Ενώ ολοι εμεις οι υπολοιποι απλα τον απολαυσαμε χωρις τετοια κομπλεξ!

Επισκέπτης
πες μου οτι πηγες pvd μεγαλη τριτη στο deca το 2004 που βγηκε στις 11 η ωρα??
αν θυμασαι πολλοι επικριτες του τον κατηγορουσανε τοτε για την χρηση λαπτοπ αποκαλώντας τον "the laptop man"!
Ενώ ολοι εμεις οι υπολοιποι απλα τον απολαυσαμε χωρις τετοια κομπλεξ!
Μικρος ειμαι φιλε μετα το 05 αρχισα τα παρτακια  :grin:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
miss kittin και γαμω  :grin:
τον ιαπωνα ξεχναω το ονομα του, τον ειχα ακουσει στο καβο, φοβερος μαζι με τα πλει ακομα καλυτερος  :grin:

satoshi tomiie??
εκτος κι αν εννοεις τον yoji biomehanika σε πιο hardstyle φαση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom