Νέα

psp επισκευή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες έριξα κατά λάθος το psp ενός γνωστού μου και έσπασε η οθόνη.Γίνεται να επισκευαστεί κάπου φθηνά για να γλυτώσω τα 170e?Το psp μάλλον δουλεύει,αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη,μόνο μαύρο,καμμιά ιδέα?

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Θα μιλησεις με την αντιπροσωπεια εκει με ενα κοστος που αν δεν κανω λαθος ειναι μικροτερο απο αυτο που αναφερεις θα σου το ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ με ενα αλλο η αντιπροσωπεια λεγεται κομετρον

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος μου λεει οτι ρωτησε σε καποιο μαγαζι και του ειπαν οτι επειδη ειναι απο πεσιμο δεν το πιανει η εγγυηση.Ειμαστε και στη Σαμο ρε γαμωτο και αντε να βγαλεις ακρη εδω

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Ποιος ειναι "αυτος"?

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι ζητανε στη Σαμο για να στο επισκευασουν αλλα στην Πατρα εγω εδωσα 80 ευρω για αλλαγη οθονης σε psp και σε 3 μερες ετοιμο. Η Κομετρον που ειναι η αντιπροσωπεια της Sony στην Ελλαδα θα σου παρει περισοτερα. Για το ebw.gr δεν ξερω τι παιζει με τις επισκευες τους

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω τι ζητανε στη Σαμο για να στο επισκευασουν αλλα στην Πατρα εγω εδωσα 80 ευρω για αλλαγη οθονης σε psp και σε 3 μερες ετοιμο. Η Κομετρον που ειναι η αντιπροσωπεια της Sony στην Ελλαδα θα σου παρει περισοτερα. Για το ebw.gr δεν ξερω τι παιζει με τις επισκευες τους
γειτονα την να την κανεις την οθονη εσυ ρε?

ο καμπος ολοκληρος ειναι η οθονη η δικη σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Τι γενια ειναι το εν λογω PSP?

Stories