Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, μάλλον εμότικον με ..μερέντα χρειάζονται μερικοί
Ναι αλλά δεν ξέρω αν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορεί να σου προσδώσουν ΤΟΣΗ γκάβλα που να αδιαφορήσεις και για μυρωδιές και για τα πάντα.. αυτό είναι το πρόβλημα
Ότι και ζητήσω θα το κάνει; Τι λε ρε φιλε, εγώ που ζω, στο Μεσαίωνα; Στην Ελλάδα με χίλια ζόρια θα κάνουν οι γυναίκες ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ποιο ότι της ζητήσω; Αστειεύεσαι;
Εννοείς να τον πλένει με μπιντέ; Δε νομίζω ρε φίλε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, μιλάμε για την προετοιμασία για είσοδο πέους, όχι για το σκούπισμα μετά από αφόδευση. Όσο για τις τρίχες δε με πειράζουν, ας έχει τριχωτή κωλοτρυπίδα η κάργια, αρκεί να είναι αρκετά πρόστυχη για να με ερεθίσει. Το σεξ από τη φύση του δεν το θεωρώ βρώμικο πράγμα, είναι απλά λαγνεία και είμαι φαν αυτής!
Δε μιλάω για γκόμενά μου. Απλά για γαμήσι θα την ψήσω. Πίστεψέ με, ΔΕΝ έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνίδα ότι θα είναι καθαρή για χάρη του παρτενέρ της...
Όχι ρε φίλος, δεν ψήνομαι...
Δε μιλάω για γκόμενά μου, αλλά για διάφορες γνωστές/φίλες. Τι σκέφτεσαι να της πεις δηλαδή για να την πείσεις. Και εννοείς να την πείσεις να τον φάει, ή να τον φάει πλήρως καθαρή εντερικά;
Ε ναι, δε λέει. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το ξενέρωμα. Πχ να έχει και αίμα μαζί. Σωστά;
Καλή η συμβουλή της μπατονέτας φίλε, ευχαριστώ για την πληροφορία.
Όχι δικό της θέμα φίλε, όπως είπα δεν έχω εμπιστοσύνη στην καθαριότητα των Ελληνίδων. Δεν τους πολυενδιαφέρει το θέμα, είναι απλό. Όχι όλες, αλλά άμα πέσεις στη βρωμιάρα; Πως να έχω εμπιστοσύνη; Όταν γαμάς ακάποτα και έχει εσωτερικά κονδυλώματα στο μουνί (σε φίλο); Ή όταν δεν είναι ξυρισμένη και έχει ψείρες; (σε μένα). Άσε λοιπόν τα "ξέρει αυτή τι να κάνεις", ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Το θέμα είναι να την ψήσω να το γουστάρει κι αυτή το όλο θέμα, να την πείσω ότι θα απογειωθούμε με ηδονή αν είναι πλήρως καθαρή αυτή και την σμπρώξω την καριόλα ακάποτα, με σάλιο μόνο!!!
Άσε τα αστειάκια τσακαλάκο, όλοι κατάλαβαν ποιος είναι να τον φάει εκτός από εσένα; Άντε
Λολ, μεγάλε, έχεις issues μου φαίνεται
Μα μιλάμε για γυναίκες σχετικά άπειρες και μερικές όχι πολύ όμορφες. Αυτό όμως θα είναι και το γούστο, το να τις ξεπαρθενιάσω εγώ από κώλο!
σημαντικές οι πληροφορίες που δίνεις φίλε, ουρολοιμώξεις όμως και προβλήματα θα έχεις λογικά μόνο αν εισωρήσουν υγρά κάποιου είδους μέσα στο πέος από την τρυπούλα. Σωστά; Αν είναι υποθέτω αμέσως μετά το κλύσμα μόνο νεράκι θα έχει στο κωλαράκι της η λεγάμενη. Πατάς και ένα κατούρημα μόλις τελειώσεις (όχι πάνω της) και είσαι κομπλέ. Σωστά;
Σωστά, παρέλειψα στην περιγραφή και το "αθεράπευτα κομπλεξική"...
Όχι μεγάλε! Παρθένος είμαι και εγώ από κώλο! (και με τις δύο έννοιες, πάρε-δώσε και ενδιαφέρομαι μόνο για την έννοια του "πάρε", για να προλάβω τίποτα πονηρά αγόρια..)
Προφανώς το αποφεύγει, το θέμα είναι να την πείσω να το κάνουμε οργανώμενα για να τον φάει περιποιημένα και να είμαι κι εγώ ευχαριστημένος.
Δε σε χάλασε; λολ
Μπορείς για αντίποινα σε τέτοια περίπτωση να την αρπάξεις από τα μαλλιά αμέσως μόλις βγεις και να την αλείψεις στη μάπα με τα προϊόντα του κώλου της... "πάρτα μωρή"...
Ευχαριστούμε για τις προσωπικές σου στιγμές που μας περιγράφεις. Έχω δύο απορίες αν θέλεις να επεκταθείς. Πως κρατάει η γυναίκα σου τον κώλο της τόσο καθαρό (άμα είναι προσωπική ερώτηση μην απαντάς). Και στην περίπτωση που κάνεις ανίχνευση με το δάκτυλο πρωκτικά, στην υποψήφια, αν αλιεύσεις πράμα, τότε που σκουπίζεις το δάκτυλο όταν το βγάλεις; Στα σεντόνια; Δε λέει και θα μυρίζουν και κατά τη διάρκεια του σεξ!
Αυτά τελειώσανε Παπού, εμείς λάχαμε σε πολύ δύσκολη εποχή, με τα έιτζ και τις μαλακίες, δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Οπότε ότι κάνουμε να το κάνουμε αν γίνεται όπως μας αρέσει, και δεν το λέω εγωιστικά, απλά είναι θέμα μεγιστοποίησης της ηδονής, άλλο το βιαστικό σεξ, άλλο η προμελετημένη μεγιστοποίηση της ηδονής.
Φαντάζομαι εσύ θα μπορείς να μαντεύεις και τι έφαγε για μεσημεριανό; Κοιτώντας την "κατάθεση" θέλω να πω
Αφήστε τα τριτοκοσμικά. Μόνο μια γυναίκα απίστευτης ομορφιάς ή κάποια που θα την αγαπούσα πραγματικά θα ανεχόμουν να με λερώσει με τη μερέντα της. Η πίσω δίοδος με τις ερωτογενείς τις ζώνες όταν είναι σκοπός να χρησιμοποιηθεί ερωτικά, πρέπει να αντιμετωπίζετε ανάλογα, με την κατάλληλη περιποίηση και προπαρασκευή. Αλλιώς πέφτουμε στο επίπεδο του ζώου.
Μωρό δε θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά δεν είναι τυχαίο που είμαστε και οι δύο παρθένοι, εσύ στο να δίνεις κώλο, εγώ στο να παίρνω!
Δε νομίζεις ότι είναι μεγάλη ευκαιρεία να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα και να ανεβούμε τις σκάλες της ηδονής μία μία, με εμένα να κατακτώ σιγά σιγά την πίσω πόρτα σου; Σκέψου το, είδες πόσο προσεκτικός αλλά και λάγνος είμαι... ;)