φίλε, άμα γουστάρεις κώλο..όλα να τα περιμένεις...εγώ ας πούμε επειδή το κυνηγάω,είχα φάει και κάποια περίεργα περιστατικά,αλλά τελικά ελάχιστα σε σχέση με τις συνολικές γεωτρήσεις...Στην πρώτη γκόμενα που είχα και γούσταρε κώλο,είχαμε κάτι απρόοπτα,θυμάμαι χαρακτηριστικά,εκεί που την είχα στα 4,με το που τελειώνω και τραβιέμαι,τσουπ,σκάει και ένα μικρό κουραδάκι 2 εκατοστά...
δεν είπα τίποτα,όπως έβαλα χαρτοπετσετούλα να μαζέψω τα χυσαμόλια που έβγαιναν,μάζεψα και το κουραδάκι...όπως μια φορά πάλι,στο τελείωμα,είχαμε μια ελαφριά δόση σκατίλας,έτσι λίγο χρωματάκι....
Άλλη μια φορά,με μιά 40άρα -εγώ πιτσιρικάς τότε στα 25, πάμε στο ξαφνικό σε ξενοδοχείο...4άστερο,πληρωμένο απ την κυρία,πέφτει το ξεκώλιασμα της αρκούδας και με το που τελειώνω και πάω να πληθώ,τι να δω....πουτάνα τα σεντόνια και το καβλί μου μέσα στην μερέντα...τι να πεις? το ήθελε ??? μπανάκι και πλήσιμο...Ο πιο καθαρός κώλος τελικά και μυρωδάτος,είναι της γυναίκας μου....(λες γι' αυτό να παντρεύτικα???)
πάντως σε γενικές γραμμές,τα ατυχήματα που είχα,είναι μηδενικά αν αναλογιστεί κανείς την συχνότητα επαφών με μεγάλο αριθμό συντρόφων....
Σε γενικές γραμμές πάντως,σαν συμβουλή,μία κίνηση που θα σε βγάλει από περιπέτειες και θα προλάβεις καταστάσεις,είναι πριν τον καρφώσεις,την ώρα που προετοιμάζεις την περιοχή,να κάνεις μια βαθιά ανίχνευση με το δάχτυλο,όσο πιο βαθιά πάει,κάποιες φορές θα εντοπίσεις υλικό,οπότε πολύ ευγενικά θα της πεις πως δεν το επιτρέπει η κατάσταση ή θα κάνεις τον κινέζο και ασχολείσε με το μπροστινό σύστημα.Τώρα άμα δεν μασάς...μπες ,αλλά να είσαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα....