Νέα

Ψηλή γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω μια ρωσσιδα που εχω τωρα,την παρασκευη ερχεται απο ρωσσια παρεπιπτοντως,ειναι 1.78 και νταρντανα.Εγω ειμαι με το ζορι 1.72 αλλα χεστηκα.Δεν εχω κομπλεξ με αυτα.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Σαν το τακούνι τίποτα. Και δεν το περιορίζω στο πόσο σεξυ είναι, αλλά όπως προείπαν φτιάχνει όλο το κορμί μιας και αλλάζει η στάση του σώματος. Τα κορίτσια που τεμπελιάζουν βέβαια, βολεύονται με μπαλαρίνες και φλιπφλοπ, σαγιονάρες το καλοκαίρι, μη λογαριάζοντας πόσο φαρδύτερες δείχνουν. Τι να κάνουμε.
Το ύψος είναι πολύ αρχοντικό, αλλά και επικίνδυνο όταν ξεφύγεις στα κιλά. Επίσης προϋποθέτει ένα ομοιόμορφο σουλούπι, αν υπάρχουν ασυμμετρίες, τοπικό πάχος κλπ, δείχνει άσχημα.
Το αυτό και για τους άντρες.

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειπαμε οτι πρεπει να φοραει , αλλα να μπορει να φορεσει αν θελει...

κανενα ρουχο δεν δειχνει το ιδιο, με ή χωρις τακουνι
επισης αλλαζει ολη η σταση του σωματος, το κεντρο βαρους, το βαδισμα, ολα !
Εγώ τί νά λέω βρέ παιδιά, πού είμαι 1,70 και η πλειοψηφία τών γυναικών που γνώρισα/γνωρίζω είναι από πιό ψηλές έως πολύ πιό ψηλές από μένα? Μού αρέσουν όμως, καί δέν νοιώθω κανένα κόμπλεξ να κυκλοφορώ μαζί τους. ήμουν ασυρματιστής του εμπορικού ναυτικού, έχω κάνει (εκτός από φορτηγά ποντοπόρα πλοία) καί με πολλά κρουαζιερόπλοια, και έτσι έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες, στήν πλειοψηφία τους πιό ψηλές από μένα, με αποκορύφωμα μιά ηθοποιό τής αμερικανικής τηλεοράσεως, ονόματι Che Moody, η οποία ήταν 1,95-2,00 μέτρα!! καί μέ πείραζε κιόλας γιά τήν διαφορά ύψους μας! (καλόβολα βέβαια). Εγώ τής έλεγα απλώς ότι "μπορεί να είμαι κοντός, αλλά είμαι τσαχπίνης!!" Δέν χρειάζεται κόμπλεξ παιδιά...άν κάποιος τύπος γυναίκας σάς αρέσει, αυτό μόνον μετράει...άλλωστε, η μεγαλόσωμη γυναίκα είναι ευλογία Θεού: Σού κρατάει ζεστασιά τόν χειμώνα...σού ρίχνει σκιά το καλοκαίρι...μήν το συζητάτε!!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.640
Πόντοι
4.125
Εγω μια ρωσσιδα που εχω τωρα,την παρασκευη ερχεται απο ρωσσια παρεπιπτοντως,ειναι 1.78 και νταρντανα.Εγω ειμαι με το ζορι 1.72 αλλα χεστηκα.Δεν εχω κομπλεξ με αυτα.

Που την πας τη φρεγάτα βρε ψαρόβαρκα?    :2funny: :2funny:

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Πάντα μου άρεσαν οι ψηλές γκόμενες. Όχι οι άχαρες αδύνατες ψηλες. Οι ψηλές κανονικές προς το νταρντανέ. Η μαλακία είναι πως όσες γκόμενες είχα η ψηλότερη ήταν 170εκ. Για ψηλότερη από μένα ούτε λόγος (195γαρ).Μια φορά πριν καμιά 10ετία είχα δει ψηλότερη γυναίκα από μένα και είχα μείνει μαλάκας. Πρέπει να ηταν 2μέτρα αλλά ήταν καλό νταρντανοειδές.
Φίλε δες την Martha AGN είναι περίπου 1,95 (χωρίς παπούτσι) Στο Site γράφει λιγότερο από ότι είναι. Έσκασε με ψηλοτάκουνο και μου έριχνε χαλαρά (είμαι 1,96).

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:headbang: :s&m_3: :S
απο τις πιο καταπιεστικες περιπτωσεις που εχω βιωσει...

και καλα με υφακι, 'αν μ αγαπας θα φορεσεις αυτο που σου λεω εγω...' :jerking:
Οι ψηλές γυναίκες πρέπει από μόνες τους να έχουν την εξυπνάδα να μην φοράνε ψηλά τακούνια,ειδικά όταν συνοδεύονται από κοντύτερο άντρα...

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
1-crumb_lo.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φίλε δες την Martha AGN είναι περίπου 1,95 (χωρίς παπούτσι) Στο Site γράφει λιγότερο από ότι είναι. Έσκασε με ψηλοτάκουνο και μου έριχνε χαλαρά (είμαι 1,96).
Ποια είναι αυτή;
Και αν είναι 195εκ κ σου ήρθε με 10ποντο λογικό είναι να σου ρίχνει. Όχι μόνο σε σένα αλλά στη πλειοψηφία των ελλήνων αντρών (δεν είμαστε και πρώτο μπόι σα λαός)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ειλικρινα παντως, δεν καταλαβαινω γιατι να φορεσει τακουνι μια ψηλη γυναικα.
Το τακουνι εφευρεθηκε ακριβως για να μπορει η γυναικα να πλησιαζει καπως το υψος του αντρα.
Δεν εχει αλλο λογο υπαρξης.

υψώνει τον κώλο ρε συ...  :rockon: :rockon: :rockon:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Οι ψηλές γυναίκες πρέπει από μόνες τους να έχουν την εξυπνάδα να μην φοράνε ψηλά τακούνια,ειδικά όταν συνοδεύονται από κοντύτερο άντρα...

θελω να πιστευω πως πρεπει διαθετουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ξεχωρισουν εκ των προτερων η τελος παντων αρκετα νωρις τους αντρες που βγαζουν τετοιο κομπλεξ..

ξαναλεω.. το υψος ειναι κατι που το βλεπεις με την πρωτη ματια, αντε με τη δευτερη - αν ειναι καθιστη
δεν σου κρυβει κατι που ανακαλυπτεις στην πορεια...

οποτε, δεν υπαρχει λογος να προχωρησει κανεις κατι, η να βρεθει στη θεση να συνοδεψει μια γυναικα οταν ξερει οτι δεν θελει να τον ξεπερνα η ο ιδιος δεν μπορει να σταθει στο υψος των περιστασεων  

just my 2 cents
σεβαστη κι η αποψη σου ομως

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Έχω νταραβέρι με μια κοπέλα στα 21 που έχει ύψος κοντά 1.80 (μου σκάει ένα κεφάλι). Μέτρια από πρόσωπο αλλά βυζαρού και με πιασίματα. Από τη μια μαλακία να σε κοιτάει αφ'υψηλού η γυναίκα, από την άλλη γουστάρω τις σωματώδεις, μεγάλων διαστάσεων γυναίκες... Ειδικά όταν είναι απο πάνω και καλύπτουν όλο το σώμα σου με το σώμα τους. Πεθαίνω για μεγάλα μπούτια και νταρντάνα γυναίκα. Απλά το καταθέτω.
που είχες χαθεί εσύ καυλιάρη μου?χάλι οι ψηλές.μέχρι 1.70.από κει και πάνω κάθε πόντος είναι μείων.βέβαια οι ψηλές και θηρίωδεις που λες με καυλωνουν,αλλά άλλο αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom