gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ελληνίδες ναι. Από Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη όχι.ΑΠΟ 1,75 και πανω, οι γυναικες σπανιζουν !!!
Ελληνίδες ναι. Από Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη όχι.ΑΠΟ 1,75 και πανω, οι γυναικες σπανιζουν !!!
Εγώ τί νά λέω βρέ παιδιά, πού είμαι 1,70 και η πλειοψηφία τών γυναικών που γνώρισα/γνωρίζω είναι από πιό ψηλές έως πολύ πιό ψηλές από μένα? Μού αρέσουν όμως, καί δέν νοιώθω κανένα κόμπλεξ να κυκλοφορώ μαζί τους. ήμουν ασυρματιστής του εμπορικού ναυτικού, έχω κάνει (εκτός από φορτηγά ποντοπόρα πλοία) καί με πολλά κρουαζιερόπλοια, και έτσι έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες, στήν πλειοψηφία τους πιό ψηλές από μένα, με αποκορύφωμα μιά ηθοποιό τής αμερικανικής τηλεοράσεως, ονόματι Che Moody, η οποία ήταν 1,95-2,00 μέτρα!! καί μέ πείραζε κιόλας γιά τήν διαφορά ύψους μας! (καλόβολα βέβαια). Εγώ τής έλεγα απλώς ότι "μπορεί να είμαι κοντός, αλλά είμαι τσαχπίνης!!" Δέν χρειάζεται κόμπλεξ παιδιά...άν κάποιος τύπος γυναίκας σάς αρέσει, αυτό μόνον μετράει...άλλωστε, η μεγαλόσωμη γυναίκα είναι ευλογία Θεού: Σού κρατάει ζεστασιά τόν χειμώνα...σού ρίχνει σκιά το καλοκαίρι...μήν το συζητάτε!!
δεν ειπαμε οτι πρεπει να φοραει , αλλα να μπορει να φορεσει αν θελει...
κανενα ρουχο δεν δειχνει το ιδιο, με ή χωρις τακουνι
επισης αλλαζει ολη η σταση του σωματος, το κεντρο βαρους, το βαδισμα, ολα !
Εγω μια ρωσσιδα που εχω τωρα,την παρασκευη ερχεται απο ρωσσια παρεπιπτοντως,ειναι 1.78 και νταρντανα.Εγω ειμαι με το ζορι 1.72 αλλα χεστηκα.Δεν εχω κομπλεξ με αυτα.
Φίλε δες την Martha AGN είναι περίπου 1,95 (χωρίς παπούτσι) Στο Site γράφει λιγότερο από ότι είναι. Έσκασε με ψηλοτάκουνο και μου έριχνε χαλαρά (είμαι 1,96).Πάντα μου άρεσαν οι ψηλές γκόμενες. Όχι οι άχαρες αδύνατες ψηλες. Οι ψηλές κανονικές προς το νταρντανέ. Η μαλακία είναι πως όσες γκόμενες είχα η ψηλότερη ήταν 170εκ. Για ψηλότερη από μένα ούτε λόγος (195γαρ).Μια φορά πριν καμιά 10ετία είχα δει ψηλότερη γυναίκα από μένα και είχα μείνει μαλάκας. Πρέπει να ηταν 2μέτρα αλλά ήταν καλό νταρντανοειδές.
Οι ψηλές γυναίκες πρέπει από μόνες τους να έχουν την εξυπνάδα να μην φοράνε ψηλά τακούνια,ειδικά όταν συνοδεύονται από κοντύτερο άντρα...:S
απο τις πιο καταπιεστικες περιπτωσεις που εχω βιωσει...
και καλα με υφακι, 'αν μ αγαπας θα φορεσεις αυτο που σου λεω εγω...'
ποσο υψος εχεις μαρι σανταλ?:S
απο τις πιο καταπιεστικες περιπτωσεις που εχω βιωσει...
και καλα με υφακι, 'αν μ αγαπας θα φορεσεις αυτο που σου λεω εγω...'
Ποια είναι αυτή;Φίλε δες την Martha AGN είναι περίπου 1,95 (χωρίς παπούτσι) Στο Site γράφει λιγότερο από ότι είναι. Έσκασε με ψηλοτάκουνο και μου έριχνε χαλαρά (είμαι 1,96).
Ειλικρινα παντως, δεν καταλαβαινω γιατι να φορεσει τακουνι μια ψηλη γυναικα.
Το τακουνι εφευρεθηκε ακριβως για να μπορει η γυναικα να πλησιαζει καπως το υψος του αντρα.
Δεν εχει αλλο λογο υπαρξης.
Την παω για σφουγγαρια...Που την πας τη φρεγάτα βρε ψαρόβαρκα?
βελτιώνει και άλλα πράγματα πάνω στη γυναίκα...υψώνει τον κώλο ρε συ...
Οι ψηλές γυναίκες πρέπει από μόνες τους να έχουν την εξυπνάδα να μην φοράνε ψηλά τακούνια,ειδικά όταν συνοδεύονται από κοντύτερο άντρα...
θελω να πιστευω πως πρεπει διαθετουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ξεχωρισουν εκ των προτερων η τελος παντων αρκετα νωρις τους αντρες που βγαζουν τετοιο κομπλεξ..
ποσο υψος εχεις μαρι σανταλ?
γιατι ρωτας?
δεν ειναι γρουσουζια να μου παιρνεις μετρα εσυ ?
average coffin size
Για ψηλότερη από μένα ούτε λόγος (195γαρ).
που είχες χαθεί εσύ καυλιάρη μου?χάλι οι ψηλές.μέχρι 1.70.από κει και πάνω κάθε πόντος είναι μείων.βέβαια οι ψηλές και θηρίωδεις που λες με καυλωνουν,αλλά άλλο αυτόΈχω νταραβέρι με μια κοπέλα στα 21 που έχει ύψος κοντά 1.80 (μου σκάει ένα κεφάλι). Μέτρια από πρόσωπο αλλά βυζαρού και με πιασίματα. Από τη μια μαλακία να σε κοιτάει αφ'υψηλού η γυναίκα, από την άλλη γουστάρω τις σωματώδεις, μεγάλων διαστάσεων γυναίκες... Ειδικά όταν είναι απο πάνω και καλύπτουν όλο το σώμα σου με το σώμα τους. Πεθαίνω για μεγάλα μπούτια και νταρντάνα γυναίκα. Απλά το καταθέτω.