Η ψηλή ΓΥΝΑΙΚΑ είναι εκ των πραγμάτων SUPER-SEXY !!!!!
Και μόνο που έχει μακρυές γάμπες και μακρυά μπούτια τις σβήνει με μια όλες τις κοντές και κανονικές σε ανάστημα.
Είμαι 1.84 που ενώ για τα Ελληνικά δεδομένα θεωρείται σχετικά ψηλός για την Ολλανδία είναι ο μέσος όρος.
Λατρεύω κι εγώ όπως κι ο φίλος SpasmenoKaravi22 τις ψηλές ΓΥΝΑΙΚΆΡΕΣ και πάντα είχα κοπέλες με ένα κάποιο ύψος.
Η πιο ψηλή που είχα μέχρι τώρα ήταν 1,78 (και η καλύτερη φυσικά) και η πιο κοντή ήταν 1,67
Το όνειρο μου είναι να βρώ κάποια που θα είναι ίσα με μένα ή 5 πόντους πιο ψηλή (1,84 - 1,89)
Πάντα η ψηλή ΓΥΝΑΙΚAΡΑ είναι αυτή που τραβάει όλη την προσοχή !!!!!
Εγώ προσωπικά όταν περπατάω στο δρόμο και δώ δύο γυναίκες μαζί... το μάτι πάντα πέφτει στην ψηλότερη
ακόμα κι αν έχει πρόσωπο λιγότερο ωραίο από την πιο κοντή.
Οι ψηλές γυναίκες εντυπωσιάζουν με τη μία άντρες-γυναίκες !!!!!
Απλά, αν κάποιοι άντρες δηλώσουν κάτι αρνητικό για τις ψηλές.... είναι όπως είπε παρά πολύ σωστά η Chantal-99
από ΚΌΜΠΛΕΞ και μόνο ΚΌΜΠΛΕΞ ενώ αν κάποιες γυναίκες δηλώσουν κάτι αρνητικό ή μια εντελώς λανθασμένη
προσέγγιση για τις ψηλές, όπως η kaboka, είναι από ΖHΛΙΑ, ΜIΣΟΣ, ΚΌΜΠΛΕΞ, ΦΘOΝΟ, ΚΑΚIΑ
Το BEAUTY SYSTEM παγκοσμίως έχει ορίσει από πολλά χρόνια πριν πως κάποια για να γίνει μοντέλο πρέπει να έχει YΨΟΣ
Οι Κοντές είναι συνήθως κακιές και πολύ ζηλιάρες - χωρίς sex appeal
κι εφόσον δεν έχουν πόδια.....
..... ας πάνε ν' αγοράσουν κυλότα με ενσωματωμένα παπούτσια