sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
Με την ευκαιρια δουελιας που ειχα βουλγ ειχα παρει και ενα φιαλρακι αυτος για να κενει σεξοτυισμο!πηραμε και ντανες και παρασκευη και σαββατο αλλα και κυριακη και αληθεια παρατηρησα ενα προβλημα μου οτι δεν μπορω να ωβγαλω 2 φορες σε μια ωρα με ντανα!!και ενω εχουμε ιδια ηλικια περιπου ανω των 30 και οι δυο αυτος ηταν σαν πολεμικη μηχανη μεσα σε 23 λεπτα εβγαζε δυπ φορες και εγω την δευτερη την παρατουσα στα μισα και σκεφτομαι τωρα η μαλλον μας πηραν τα χρονια η οφειλετε στο κωλοαγχος της δουλειας και τα πολλα χλμ που κανω καθημερινα?!!!!!!!!
ας απανταν καλυτερα οι ανω των αντα και οι κοπελες ειτε οι επαγγελματιες ειτε αυτες που εχουν σχεση!!
μηπως με πηρε η κατω βολτα και εγωηστικ δεν θελω να το παραδεχτω η μηπως απλα ειαναι θεμα οτι ποεζω τον ευατο μου για δευτερη και ειναι ψυχολογικο?
ας απανταν καλυτερα οι ανω των αντα και οι κοπελες ειτε οι επαγγελματιες ειτε αυτες που εχουν σχεση!!
μηπως με πηρε η κατω βολτα και εγωηστικ δεν θελω να το παραδεχτω η μηπως απλα ειαναι θεμα οτι ποεζω τον ευατο μου για δευτερη και ειναι ψυχολογικο?