Νομιζω οτι πρεπει να μπουνε καποιες προδιαγραφες για το τι εστι καλυτερο ανεξαρτητο τσιμπουκι. Βασικα, για να πω οτι μου εχουν κανει ενα τελειο τσιμπουκι, πρεπει α) να ειναι βαθυ, οσο πιο βαθυ τοσο το καλυτερο, β) να εχει σαλιο, γ) κοιταγμα στα ματια, δ) εναλλαγες ρυθμου, ε) γλυψιμο γυρω περιοχης και ξ) τελειωμα στο στομα με καταποση.
Antzela, είσαι καύλα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα ξεχάσω, περίπου 12 φορές που τα έχουμε πει, πόσο όμορφα και μαγευτικά τον ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙΣ αφήνοντας να αδειάσει κάθε σταγόνα στο στοματάκι σου, ΌΣΟ ΚΟΙΤΑΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ!!!!
Παρακαλείται η νικήτρια να παραλάβει ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΥΛΙ, το δώρο αυτό θα ήθελε άλλωστε και η ίδια...
Να προτείνω την επέκταση του καταλόγου; Με βάση τις, κατά κοινή παραδοχή, εξαίρετες επιδόσεις της ρουμανικής σχολής, πιθανά να μπορούσαν να προστεθούν άξιοι εκπρόσωποι πχ Vanessa, Gyuzel.
καποτε δε ένα διπλο με Vanessa και Gyuzel ρωτησα τη Vanessa αν την εχει εκπαιδευσει και μου απαντησε ότι είναι natural talent .... οποτε εκει παει και η ψηφος μου ...
καποτε δε ένα διπλο με Vanessa και Gyuzel ρωτησα τη Vanessa αν την εχει εκπαιδευσει και μου απαντησε ότι είναι natural talent .... οποτε εκει παει και η ψηφος μου ...