spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.721
- Πόντοι
- 7.715
brazileiros.αυτη εννουσα ρε!η αλλη ειναι απο στομα σε στομα....κοινως απο καυλι σε καυλι!
brazileiros.αυτη εννουσα ρε!η αλλη ειναι απο στομα σε στομα....κοινως απο καυλι σε καυλι!
σωστο.γιαυτο ψηφιζει καποιος με βαση ποιες εχει δοκιμασει,και απο αυτες,ποια ειναι καλυτερη με βαση τα δικα του θελω.πάντως θα μου επιτρέψετε να πω ότι για να κρίνει κάποιος την καλύτερη θα πρέπει να τις έχει δοκιμάσει όλες!! αλλιώς το σωστό θα ήταν να περιορίζεται η κρίση σε όσες έχεις δοκιμάσει κάποιος!![]()
η αλλη ειναι απο στομα σε στομα....κοινως απο καυλι σε καυλι!
τα παντα κανει σε ολους εκτος απο μενα το σπιτακι της μεσαη brazileiros δε φιλάει![]()
Η ποιοτητα φιλαρακι!!!!!! Το μωρο ειναι καυλααααααααα και δικαιως ειναι πρωτο!!!!Ρε τι γινεται με τη Βαλέρια και τη βαθμολογία;;;;Μονο εγω εχω φάει πόρτα ή υπάρχουν και άλλοι;;;
Φίλε τι να κανω εχω στείλει δυο pm αλλα.......Δεν πειράζει όσο ζει ο άνθρωπος ελπίζει.Πολλα μπράβο στην κοπέλα πάντως!!!!!!!!Η ποιοτητα φιλαρακι!!!!!! Το μωρο ειναι καυλααααααααα και δικαιως ειναι πρωτο!!!!
Έχει φύγει από Ελλάδαη ελενα923 που βλεπω στη λιστα παιζει ακομη?: δεν εχει κανα δυο χρονια που εχει εξαφανιστει?
![]()
είναι ακόμη νωρίς τύπε το fun club της Lilli είναι μεγάλοΕξελίσσεται σε ντέρμπι πάντως, η ΓΚΙΛΦ ΛΙΛΙ ΜΕ 7 points κοντράρει στα ίσια Βερόνικα(Καζακστάν), Vika95 ενώ τρώει για πλάκα σε ψήφους μεγαθήρια όπως την Αλέξια Sexy :o
Η δίμετρη Αντζελίνα δεν έχει μαζέψει ακόμα ούτε ψήφο
ειναι μυστικη η ψηφοφορια?είναι ακόμη νωρίς τύπε το fun club της Lilli είναι μεγάλο
τα παντα κανει σε ολους εκτος απο μενα το σπιτακι της μεσα![]()
![]()