Νέα

Ψηφιστε οχι στην αναδειξη του Ερντογαν ως Αντρας της Χρονιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα terminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω παντως τον πιστολιασα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

38% ναι
62% οχι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω ψηφισα ναι  :birdman:
Φυσικα και δεν μου αρεσει σαν πολιτικος. λαϊκιστης που επενδυει στην θρησκεια και στην φτωχια.
Αλλα ομως σιγουρα του αναγνωριζω πως οτι εχει κανει μεγαλα βηματα για την Τουρκια.
Κραταει την Τουρκια σε μια ισορροπια απο τους φανατικους γκριζους λυκους και την χουντα των στρατιωτικων

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγω ψηφισα ναι  :birdman:
Φυσικα και δεν μου αρεσει σαν πολιτικος. λαϊκιστης που επενδυει στην θρησκεια και στην φτωχια.
Αλλα ομως σιγουρα του αναγνωριζω πως οτι εχει κανει μεγαλα βηματα για την Τουρκια.
Κραταει την Τουρκια σε μια ισορροπια απο τους φανατικους γκριζους λυκους και την χουντα των στρατιωτικων

Μπράβο τύπε. Σμύρνη μένεις;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Για όσους ψηφίζουν ναι. H Τουρκία απειλεί την Κύπρο για την ΑΟΖ και συνεπικουρεί τη Λιβύη για μη ανακύρηξη της Ελληνολιβυκής ΑΟΖ

Και; Αν δε βγει ο Ερντογάν 'ανδρας της χρονιάς' δε θα την απειλεί;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Τί δεν κατάλαβες;
Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πως το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας θα αλλάξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας. Έχει νόημα να πας να ψηφίσεις; Πόσο μάλλον να ψηφίσεις κατά του Ερντογάν βγάζοντας τον όποιο αρνητισμό;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τί δεν κατάλαβες;
Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πως το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας θα αλλάξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας. Έχει νόημα να πας να ψηφίσεις; Πόσο μάλλον να ψηφίσεις κατά του Ερντογάν βγάζοντας τον όποιο αρνητισμό;

:cheesy: Για όσους ψήφισαν ναι είπα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ψηφίστε ΟΧΙ στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς" από το περιοδικό TIME.

Πρόκειται για καλά οργανωμένη προσπάθεια των Τούρκων, παρόμοια εκείνης που είχε οργανωθεί πριν από μερικά χρόνια για την ανάδειξη του Κεμάλ Ατατούρκ ως "Προσώπου του Αιώνα".

Μπορείτε να συμβάλετε στην εκστρατεία για αποτροπή της νέας προσπάθειας με τους ακόλουθους τρόπους:

1.    Ψηφίστε ΟΧΙ στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
Διανείμετε αυτό το μήνυμα σε όσα κοινωνικά δίκτυα έχετε συμμετοχή
TIME: Ο Ερντογάν «έβαλε γκολ» στον Μέσι!

__1_%257E1.JPG

Δύσκολος αντίπαλος φάνηκε ο Ερντογάν για τον "άσσο" του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι!

Δεν πρόκειται βέβαια για κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου αλλά μια ιντερνετική ψηφοφορία του περιοδικού Time για τον άνθρωπο της χρονιάς στην οποία αναδείχθηκε νικητής ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν. Οι αναγνώστες του Time επέλεξαν μαζικά δίνοντας 123.000 ψήφους στον Ερντογάν. :rockon: :rockon: :rockon:

Στη δεύτερη θέση με πολύ μεγάλη διαφορά βρίσκεται ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι που απέσπασε 74.400 ψήφους. Βέβαια ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε συγκεντρώσει και 180.000 αρνητικές ψήφους για να μην ανακηρυχθεί αλλά όπως επισημαίνει το Time υπήρξε συντονισμένη οργάνωση από τις τουρκικές ιστοσελίδες για να πάρει την πρωτιά.

Στην τρίτη θέση είναι το σύνολο των πολιτών (το 99%) που υφίσταται τα αποτελέσματα της υπερσυσσώρευσης του πλούτου από το 1% των ανθρώπων, όπως υποστηρίζει το κίνημα Occupy Wall Street.

Πέρυσι την πρωτιά είχε κατακτήσει ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπερκ.

[video]http://www.mediagate.gr/World-News/item/11169-TIME-O-Erntogan-evale-gkol-ston-Mesi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και τωρα που βγηκε και πρωτος και τελευταιος ταυτοχρονα τι θα γινει με την ΑΟΖ της κυπρου? σκανδαλο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:kissass:
Να ψηφίσουμε τότε. Αφού φροντίζει τα καλά της Τουρκίας

τελειωσε η ψηφοφορια...βγηκε ανδρας της χρονιας...την γαμισε η ΑΟΖ τωρα...απο την αλλη βεβαια βγηκε και ο πιο μη-αντρας της χρονιας οποτε δεν ξερει μπορει και να την σκαπουλαρει...μην παρουν και τα μυαλα του αερα...σκανδαλο σου λεω!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τελειωσε η ψηφοφορια...βγηκε ανδρας της χρονιας...την γαμισε η ΑΟΖ τωρα...απο την αλλη βεβαια βγηκε και ο πιο μη-αντρας της χρονιας οποτε δεν ξερει μπορει και να την σκαπουλαρει...μην παρουν και τα μυαλα του αερα...σκανδαλο σου λεω!!!
από την άλλη;;;

υπήρχξε κ άλλη ψηφοφορία;;; :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Μπράβο, σε όσους ψήφισαν τη πολιτική του  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπράβο, σε όσους ψήφισαν τη πολιτική του  :grin:

εγω δεν ψηφισα τον εαυτο μου για τιμημενη σιγα μην ψηφισω τον ερντογαν :2funny:
τες παν το θεμα ειναι οτι εμενα ως ελληνιδα ολο αυτο με αφηνει αδιαφορη....κερδιζω κατι ειτε με το να βγει αντρας της χρονια ειτε με το να βγει μαλακας της χρονιας? εδω καιγεται το σπιτι μου και με ενδιαφερει να ψοφησει και η κατσικα του γειτονα? λες και δεν εχω αλλα πιο σοβαρα να ασχοληθω..αμα ειμασταν μαγκες ας βγαζαμε και εμεις αντρα της χρονιας το γαβαλα να κανουμε την ανατροπη

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Μπράβο, σε όσους ψήφισαν τη πολιτική του  :grin:
τουλάχιστον ο ερντογκάν ξέρει πόσους δημόσιους υπάληλους απασχολεί ενώ εμείς ακόμα μετράμε.καί φυσικά πόσα χρόνια θέλουν γιά νά πάρουν σύνταξη.ενώ εμείς ακόμα ψάχνουμε......και μετράμε.
τό ότι μάς ξεπέρασε η τουρκία χάρις τόν ερντογάν και χάριν  την νδ που ψηφίζεις και του πασοκ ειναι σίγουρο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τουλάχιστον ο ερντογκάν ξέρει πόσους δημόσιους υπάληλους απασχολεί ενώ εμείς ακόμα μετράμε.καί φυσικά πόσα χρόνια θέλουν γιά νά πάρουν σύνταξη.ενώ εμείς ακόμα ψάχνουμε......και μετράμε.
τό ότι μάς ξεπέρασε η τουρκία χάρις τόν ερντογάν και χάριν  την νδ που ψηφίζεις και του πασοκ ειναι σίγουρο...

Eγώ όχι. Εκτός από Ερντογάν εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom