Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
ο γιωργακης ειναι και αυτος υποψηφιος?
το λεω επειδη φορανε το ιδιο μουστακι
ο γιωργακης ειναι και αυτος υποψηφιος?
το λεω επειδη φορανε το ιδιο μουστακι
Συγγνώμη αλλά εσύ καλύτερος είσαι που προσπαθείς να μας την πεις τώρα;;;ενώ το δικό σου το αντιελληναράδικο είναι διαφορετικό.
στο τσουβάλι και τα μεν και τα δε
αν θες να είσαι αντιδραστικός(αντιδραστήρας δηλαδή) να είσαι με μια σωστή άποψη, όχι "γιατί έτσι".
Οχι στον Ερντογάν γιατί ? Δεν είναι πρώτη μούρη παντού και γαμεί και δέρνει ?Ψηφίστε ΟΧΙ στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς" από το περιοδικό TIME.
σας βάζω 2 για να πάρετε από μία.
όχι γιατί ψηφίσατε ναι, αλλά ο λόγος που ψηφίσατε.
ο ερντογάν είναι ο μεγαλύτερος μεταρρυθμιστής που έχει περάσει από την τουρκία, πολλοί λαοί θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο πολιτικό, αλλά εσείς βρήκατε του κόσμου την πιο άθλια δικαιολογία για να ψηφίσετε ναι.
και εγώ ναι ψήφισα, αλλά όχι γιατί είναι τούρκος ή έχθρός, αλλά γιατί είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.
Τι να κλασει ο ερμος ο Ερντογαν μπροστα στον Μουσταφα Κεμαλ?
Προσοχες του βαραει λεμε.
δηλαδή σέ πονάει που η τουρκία έχει ανεβει οικονομικά χάρις στόν ερντογκάν καί μάς έχει τσιμπουκώσει σέ θέματα τουρισμού αφού μάς ξεπέρασε??Ψηφίστε ΟΧΙ στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς" από το περιοδικό TIME.
Πρόκειται για καλά οργανωμένη προσπάθεια των Τούρκων, παρόμοια εκείνης που είχε οργανωθεί πριν από μερικά χρόνια για την ανάδειξη του Κεμάλ Ατατούρκ ως "Προσώπου του Αιώνα".
Μπορείτε να συμβάλετε στην εκστρατεία για αποτροπή της νέας προσπάθειας με τους ακόλουθους τρόπους:
1. Ψηφίστε ΟΧΙ στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
Διανείμετε αυτό το μήνυμα σε όσα κοινωνικά δίκτυα έχετε συμμετοχή
1000% συμφωνώ
σας βάζω 2 για να πάρετε από μία.
όχι γιατί ψηφίσατε ναι, αλλά ο λόγος που ψηφίσατε.
ο ερντογάν είναι ο μεγαλύτερος μεταρρυθμιστής που έχει περάσει από την τουρκία, πολλοί λαοί θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο πολιτικό, αλλά εσείς βρήκατε του κόσμου την πιο άθλια δικαιολογία για να ψηφίσετε ναι.
και εγώ ναι ψήφισα, αλλά όχι γιατί είναι τούρκος ή έχθρός, αλλά γιατί είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.
φίλε ακόμα καί εσύ παράδεχεδηλαδή σέ πονάει που η τουρκία έχει ανεβει οικονομικά χάρις στόν ερντογκάν καί μάς έχει τσιμπουκώσει σέ θέματα τουρισμού αφού μάς ξεπέρασε??
θά μου πείς τώρα ότι δέν υπάρχει δημοκρατία στήν τουρκία καί διαφορες παπαριές τέτοιες .εγώ πού έχω πάει δέν είδα κανέναν πού νά μήν μπορεί νά μιλήσει η καμμια εφημερίδα που να μην κυκλοφορεί.εδώ βγάλαν είδηση την εξομολόγισα τού ηθοποιου για τίς εκτελέσεις ελλήνων φαντάρων πρώτη είδηση....
ειμαι πατριώτης καί έχω μάθει ένα ρητο που΄΄ελεγε ο μεγαλύτερος στρατηγός όλων τών εποχών δηλαδή ο ΑΝΝΙΒΑΣ
μάθε τά ελαττωματα τού αντιπάλου σου καί κάνε ότι δέν τά ξέρεις.
επειδή υπάρχουν μερικά φασιστάκια στην τουρκία που δεν μας πολυπάνε άν και ο ερντογκάν είναι πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο πολλους άλλους σε θέματα με την ελλάδα και η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι για μερικους σάν καί σένα ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗΣ στους 2 λαούς και έχει βάλει τό χεράκι του καί ο ερντογκάν.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ με μεγάλη ευχαρίστηση .
Φίλε μου,πρέπει να σου πω δυο λόγια για το επίπεδο της Τουρκίας:Δύο είναι οι ζώνες ανάπτυξης στην Τουρκία,αυτή της Κωνσταντινούπολης και αυτή κοντά στα Παράλια του Αιγαίου,μέρη τα οποία κάποτε ήταν Ελληνικά ενώ στο υπόλοιπο τμήμα της επικράτειας της είναι τα μαύρα χάλια και η πίκρα του πεθαμένου αν σου λέει αυτό κάτι,και κατοικούνταν τα μέρη αυτα από αρχαιοτάτων χρόνων από Έλληνες.Στο δια ταύτα,όταν κάποιος είναι ανιστόρητος και μπαίνει σε διάφορες συζητήσεις καλό είναι να κρατάει τα προσχήματα,κανένας λαός και κανένας ηγέτες των Μογγολοιδών γειτώνων μας δεν είναι ούτε θα είναι τόσο ηγέτης ώστε να αξίζει τούτη την αναγνώρηση,οι άθρωποι ήταν είναι και θα είναι μακελάριδες αγροίκοι κόπροι τεμπέληδες με μια θρησκεία που δεν θα τους αφήσει να αναπτύξουν Πολιτισμό εκτός αν τον βρουν έτοιμο και τον υοθετήσουν.Οι σφαγές που έκαναν σε λαούς που κατοικούσαν πριν από αυτούς στα μέρη που υποδούλωσαν με αιματηρούς πολέμους θα τους συνοδεύουν για το υπόλοιπο χρόνο της ζωής τους που θα είναι πολύ σύντομο από ότι πιστεύουν.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
Φίλε μου,πρέπει να σου πω δυο λόγια για το επίπεδο της Τουρκίας:Δύο είναι οι ζώνες ανάπτυξης στην Τουρκία,αυτή της Κωνσταντινούπολης και αυτή κοντά στα Παράλια του Αιγαίου,μέρη τα οποία κάποτε ήταν Ελληνικά ενώ στο υπόλοιπο τμήμα της επικράτειας της είναι τα μαύρα χάλια και η πίκρα του πεθαμένου αν σου λέει αυτό κάτι,και κατοικούνταν τα μέρη αυτα από αρχαιοτάτων χρόνων από Έλληνες.Στο δια ταύτα,όταν κάποιος είναι ανιστόρητος και μπαίνει σε διάφορες συζητήσεις καλό είναι να κρατάει τα προσχήματα,κανένας λαός και κανένας ηγέτες των Μογγολοιδών γειτώνων μας δεν είναι ούτε θα είναι τόσο ηγέτης ώστε να αξίζει τούτη την αναγνώρηση,οι άθρωποι ήταν είναι και θα είναι μακελάριδες αγροίκοι κόπροι τεμπέληδες με μια θρησκεία που δεν θα τους αφήσει να αναπτύξουν Πολιτισμό εκτός αν τον βρουν έτοιμο και τον υοθετήσουν.Οι σφαγές που έκαναν σε λαούς που κατοικούσαν πριν από αυτούς στα μέρη που υποδούλωσαν με αιματηρούς πολέμους θα τους συνοδεύουν για το υπόλοιπο χρόνο της ζωής τους που θα είναι πολύ σύντομο από ότι πιστεύουν.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
Μέχρι τώρα
43% Voted Yes
57% Voted No
[/quote
41% Voted Yes
59% Voted No
01 - 12 - 2011
07.00am !!!
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Στην Τουρκία κυβερνάνε ακόμα οι πασάδες και στην Ελλάδα οι κοτζαμπάσηδες. Δεν υπάρχει δημοκρατία σε κανένα από αυτά τα μέρη ... Όσο γοα τους φίλους που λένε να ψηφίσουν απλά επίσης να θυμίσω ότι η πολιτική των γειτόνων μας μας κάνει να κάνουμε υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα που καμμιά άλλη χώρα στον πλανήτη δεν έχει και να στερούμε τα χρήματα αυτά από την ανάπτυξη ... Αν πιστεύετε πως οι Τούρκοι αξίζουν το ΝΑΙ και να τους επιβρβαβεύσουμε που μας τότε είστε άξιοιΞυπνάτε ρε αυτοί που ψηφίζουν ναι. Θυμηθείτε λίγο το παρελθόν και το παρόν αυτού του κράτους με τον επεκτατισμό της. Ο ερντογάν είναι μία μαριονέτα και τίποτα άλλο, πίσω απ΄ αυτόν είναι οι τούρκοι στρατοκράτες και οι γκρίζοι λύκοι.
φίλε ακόμα καί εσύ παράδεχε
αναφεροντας ζώνες ανάπτυξης κλπ ότι η τουρκία πάει καλύτερα μέ τόν ερντογκάν.
ακόμα καί στό εσωτερικό της τουρκίας είναι καλύτερα από παλιά χάρις τόν ερντογκάν.άλλωστε αυτο λέει και το εκλογικό αποτέλεσμα
ούτε μακελάριδες ούτε κόπροι ουτε τεμπέλιδες είναι ...μπορείς ευκολα να τό διαπιστώσεις εάν πάς έστω στήν γερμανία ......
οί αποψεις σου περί ελλήνων στην μικρά ασία που εκδιώχθισαν είναι σωστές αλλά ελληνες εκδιώχθισαν και απο την μασσαλία που ηταν ελληνική αποικία καί απο την σικελία η εξαναγκαστικαν να λατινοποιηθούν......
έτσι είναι η ιστορία...
οι απόψεις σου μού θυμίζουν κάποιων απόψεις του 22 που πιστεύαν οτι οι τούρκοι είναι ζώα και θα κάνουμε περίπατο μέχρι την αγκυρα.
πήγενε νά δείς που βρίσκετε τό ξίφος του χατζηανέστη στο πολεμικό μουσειο τής κωνσταντινούπολης....
μέ κάτι γκασμάδες σάν καί σένα καταστραφίκαμε......