Νέα

Ψηφιστε οχι στην αναδειξη του Ερντογαν ως Αντρας της Χρονιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα terminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ενώ το δικό σου το αντιελληναράδικο είναι διαφορετικό.
στο τσουβάλι και τα μεν και τα δε
αν θες να είσαι αντιδραστικός(αντιδραστήρας δηλαδή) να είσαι με μια σωστή άποψη, όχι "γιατί έτσι".
Συγγνώμη αλλά εσύ  καλύτερος είσαι που προσπαθείς να μας την πεις τώρα;;;

Ναι θα πεις το ξέρω,αλλά δεν πειράζει. :cheesy:

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ψηφίστε ΟΧΙ στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς" από το περιοδικό TIME.
Οχι στον Ερντογάν γιατί ? Δεν είναι πρώτη μούρη παντού και γαμεί και δέρνει ?
Μήπως θα έπρεπε να ψηφίσουμε τον Gap πρόσωπο της χρονιάς ?
Εκανε το μεγαλύτερο gang bang ever.  :uglystupid:

Επισκέπτης
Τι να κλασει ο ερμος ο Ερντογαν μπροστα στον Μουσταφα Κεμαλ?
mustafa-kemal-ataturk.jpg

Προσοχες του βαραει λεμε.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
:jerking: :jerking:

σας βάζω 2 για να πάρετε από μία.
όχι γιατί ψηφίσατε ναι, αλλά ο λόγος που ψηφίσατε.
ο ερντογάν είναι ο μεγαλύτερος μεταρρυθμιστής που έχει περάσει από την τουρκία, πολλοί λαοί θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο πολιτικό, αλλά εσείς βρήκατε του κόσμου την πιο άθλια δικαιολογία για να ψηφίσετε ναι.

και εγώ ναι ψήφισα, αλλά όχι γιατί είναι τούρκος ή έχθρός, αλλά γιατί είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

Νομίζω είμουν ξεκάθαρος. Η δημοσκόπιση είναι του κώλου και ο Ερντογαν αυτός καθ' αυτός δε με ενδιαφέρει.
Το 'άντρας της χρονιάς' δεν ξέρω σε τί ακριβώς αναφέρεται. Έχει τη μεγαλύτερη ψωλή ας πούμε;
Το πόσο καλός μεταρρυθμιστής και δημοκράτης είναι δεν το γνωρίζω.

Επισκέπτης

μέχρι στιγμής το όχι είναι στο 57%...αυτά παθαίνει όποιος τα βάζει με τους Έλληνες και το Ισραήλ! :rockon: :rockon: :rockon:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ψηφίστε ΟΧΙ στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς" από το περιοδικό TIME.

Πρόκειται για καλά οργανωμένη προσπάθεια των Τούρκων, παρόμοια εκείνης που είχε οργανωθεί πριν από μερικά χρόνια για την ανάδειξη του Κεμάλ Ατατούρκ ως "Προσώπου του Αιώνα".

Μπορείτε να συμβάλετε στην εκστρατεία για αποτροπή της νέας προσπάθειας με τους ακόλουθους τρόπους:

1.    Ψηφίστε ΟΧΙ στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
Διανείμετε αυτό το μήνυμα σε όσα κοινωνικά δίκτυα έχετε συμμετοχή
δηλαδή σέ πονάει που η τουρκία έχει ανεβει οικονομικά χάρις στόν ερντογκάν καί μάς έχει τσιμπουκώσει σέ θέματα τουρισμού αφού μάς ξεπέρασε??

θά μου πείς τώρα ότι δέν υπάρχει δημοκρατία στήν τουρκία καί διαφορες παπαριές τέτοιες .εγώ πού έχω πάει δέν είδα κανέναν πού νά μήν μπορεί νά μιλήσει η καμμια εφημερίδα που να μην κυκλοφορεί.εδώ βγάλαν είδηση την εξομολόγισα τού ηθοποιου για τίς εκτελέσεις ελλήνων φαντάρων πρώτη είδηση....
ειμαι πατριώτης καί έχω μάθει ένα ρητο που΄΄ελεγε ο μεγαλύτερος στρατηγός όλων τών εποχών δηλαδή ο ΑΝΝΙΒΑΣ
μάθε τά ελαττωματα τού αντιπάλου σου καί κάνε ότι δέν τά ξέρεις.
επειδή υπάρχουν μερικά φασιστάκια στην τουρκία που δεν μας πολυπάνε άν και ο ερντογκάν είναι πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο πολλους άλλους σε θέματα με την ελλάδα και η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι για μερικους σάν καί σένα ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗΣ στους 2 λαούς και έχει βάλει τό χεράκι του καί ο ερντογκάν.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ με μεγάλη ευχαρίστηση .

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
:jerking: :jerking:

σας βάζω 2 για να πάρετε από μία.
όχι γιατί ψηφίσατε ναι, αλλά ο λόγος που ψηφίσατε.
ο ερντογάν είναι ο μεγαλύτερος μεταρρυθμιστής που έχει περάσει από την τουρκία, πολλοί λαοί θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο πολιτικό, αλλά εσείς βρήκατε του κόσμου την πιο άθλια δικαιολογία για να ψηφίσετε ναι.

και εγώ ναι ψήφισα, αλλά όχι γιατί είναι τούρκος ή έχθρός, αλλά γιατί είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.
1000% συμφωνώ

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
δηλαδή σέ πονάει που η τουρκία έχει ανεβει οικονομικά χάρις στόν ερντογκάν καί μάς έχει τσιμπουκώσει σέ θέματα τουρισμού αφού μάς ξεπέρασε??

θά μου πείς τώρα ότι δέν υπάρχει δημοκρατία στήν τουρκία καί διαφορες παπαριές τέτοιες .εγώ πού έχω πάει δέν είδα κανέναν πού νά μήν μπορεί νά μιλήσει η καμμια εφημερίδα που να μην κυκλοφορεί.εδώ βγάλαν είδηση την εξομολόγισα τού ηθοποιου για τίς εκτελέσεις ελλήνων φαντάρων πρώτη είδηση....
ειμαι πατριώτης καί έχω μάθει ένα ρητο που΄΄ελεγε ο μεγαλύτερος στρατηγός όλων τών εποχών δηλαδή ο ΑΝΝΙΒΑΣ
επειδή υπάρχουν μερικά φασιστάκια στην τουρκία που δεν μας πολυπάνε άν και ο ερντογκάν είναι πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο πολλους άλλους σε θέματα με την ελλάδα και η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι για μερικους σάν καί σένα ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗΣ στους 2 λαούς και έχει βάλει τό χεράκι του καί ο ερντογκάν.

Φίλε μου,πρέπει να σου πω δυο λόγια για το επίπεδο της Τουρκίας:Δύο είναι οι ζώνες ανάπτυξης στην Τουρκία,αυτή της Κωνσταντινούπολης και αυτή κοντά στα Παράλια του Αιγαίου,μέρη τα οποία κάποτε ήταν Ελληνικά ενώ στο υπόλοιπο τμήμα της επικράτειας της είναι τα μαύρα χάλια και η πίκρα του πεθαμένου αν σου λέει αυτό κάτι,και κατοικούνταν τα μέρη αυτα από αρχαιοτάτων χρόνων από Έλληνες.Στο δια ταύτα,όταν κάποιος είναι ανιστόρητος και μπαίνει σε διάφορες συζητήσεις καλό είναι να κρατάει τα προσχήματα,κανένας λαός και κανένας ηγέτες των Μογγολοιδών γειτώνων  μας δεν είναι ούτε θα είναι τόσο ηγέτης ώστε να αξίζει τούτη την αναγνώρηση,οι άθρωποι ήταν είναι και θα είναι μακελάριδες αγροίκοι κόπροι τεμπέληδες με μια θρησκεία που δεν θα τους αφήσει να αναπτύξουν Πολιτισμό εκτός αν τον βρουν έτοιμο και τον υοθετήσουν.Οι σφαγές που έκαναν σε λαούς που κατοικούσαν πριν από αυτούς στα μέρη που υποδούλωσαν με αιματηρούς πολέμους θα τους συνοδεύουν για το υπόλοιπο χρόνο της ζωής τους που θα είναι πολύ σύντομο από ότι πιστεύουν.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

Φίλε μου,πρέπει να σου πω δυο λόγια για το επίπεδο της Τουρκίας:Δύο είναι οι ζώνες ανάπτυξης στην Τουρκία,αυτή της Κωνσταντινούπολης και αυτή κοντά στα Παράλια του Αιγαίου,μέρη τα οποία κάποτε ήταν Ελληνικά ενώ στο υπόλοιπο τμήμα της επικράτειας της είναι τα μαύρα χάλια και η πίκρα του πεθαμένου αν σου λέει αυτό κάτι,και κατοικούνταν τα μέρη αυτα από αρχαιοτάτων χρόνων από Έλληνες.Στο δια ταύτα,όταν κάποιος είναι ανιστόρητος και μπαίνει σε διάφορες συζητήσεις καλό είναι να κρατάει τα προσχήματα,κανένας λαός και κανένας ηγέτες των Μογγολοιδών γειτώνων  μας δεν είναι ούτε θα είναι τόσο ηγέτης ώστε να αξίζει τούτη την αναγνώρηση,οι άθρωποι ήταν είναι και θα είναι μακελάριδες αγροίκοι κόπροι τεμπέληδες με μια θρησκεία που δεν θα τους αφήσει να αναπτύξουν Πολιτισμό εκτός αν τον βρουν έτοιμο και τον υοθετήσουν.Οι σφαγές που έκαναν σε λαούς που κατοικούσαν πριν από αυτούς στα μέρη που υποδούλωσαν με αιματηρούς πολέμους θα τους συνοδεύουν για το υπόλοιπο χρόνο της ζωής τους που θα είναι πολύ σύντομο από ότι πιστεύουν.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
φίλε ακόμα καί εσύ παράδεχε
αναφεροντας ζώνες ανάπτυξης κλπ ότι η τουρκία πάει καλύτερα μέ τόν ερντογκάν.
ακόμα καί στό εσωτερικό της τουρκίας είναι καλύτερα από παλιά χάρις τόν ερντογκάν.άλλωστε αυτο λέει και το εκλογικό αποτέλεσμα
ούτε μακελάριδες ούτε κόπροι ουτε τεμπέλιδες είναι ...μπορείς ευκολα να τό διαπιστώσεις εάν πάς έστω στήν γερμανία ......
οί αποψεις σου περί ελλήνων στην μικρά ασία που εκδιώχθισαν είναι σωστές αλλά ελληνες εκδιώχθισαν και απο την μασσαλία που ηταν ελληνική αποικία καί απο την σικελία η εξαναγκαστικαν να λατινοποιηθούν......
έτσι είναι η ιστορία...
οι απόψεις σου μού θυμίζουν κάποιων απόψεις του 22 που πιστεύαν οτι οι τούρκοι είναι ζώα και θα κάνουμε περίπατο μέχρι την αγκυρα.
πήγενε νά δείς που βρίσκετε τό ξίφος του χατζηανέστη στο πολεμικό μουσειο τής κωνσταντινούπολης....
μέ κάτι γκασμάδες σάν καί σένα καταστραφίκαμε......

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλα παει!!!57% οχι εχει ο μπασταρδος ο τουρκοσπορος.Ποτε του να μη βγει!

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Ενώ εσύ όταν ήταν δικά σου μέρη αυτά, τα είχες ζητήσει ευγενικά και στα δωσαν, δεν έκανες πόλεμο.
Έχουν φουσκώσει τα μυαλά σου "ένδοξη ιστορία" και η οικονομική/πολιτική πούτσα που τρως σήμερα είναι μεγαλύτερη. Δε χωνεύεται εύκολα. Λιβυή να γίνουμε ρε πούστη και να μπαίνουμε παράνομα για δουλειά σε Αλβανία και Τουρκία, γίνεται;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
Ξυπνάτε ρε αυτοί που ψηφίζουν ναι. Θυμηθείτε λίγο το παρελθόν και το παρόν αυτού του κράτους με τον επεκτατισμό του. Ο ερντογάν είναι μία μαριονέτα και τίποτα άλλο, πίσω απ΄ αυτόν είναι οι τούρκοι στρατοκράτες και οι γκρίζοι λύκοι.

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
553
Πόντοι
301
Ξυπνάτε ρε αυτοί που ψηφίζουν ναι. Θυμηθείτε λίγο το παρελθόν και το παρόν αυτού του κράτους με τον επεκτατισμό της. Ο ερντογάν είναι μία μαριονέτα και τίποτα άλλο, πίσω απ΄ αυτόν είναι οι τούρκοι στρατοκράτες και οι γκρίζοι λύκοι.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Στην Τουρκία κυβερνάνε ακόμα οι πασάδες και στην Ελλάδα οι κοτζαμπάσηδες. Δεν υπάρχει δημοκρατία σε κανένα από αυτά τα μέρη ... Όσο γοα τους φίλους που λένε να ψηφίσουν απλά επίσης να θυμίσω ότι η πολιτική των γειτόνων μας μας κάνει να κάνουμε υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα που καμμιά άλλη χώρα στον πλανήτη δεν έχει  και να στερούμε τα χρήματα αυτά από την ανάπτυξη ... Αν πιστεύετε πως οι Τούρκοι αξίζουν το ΝΑΙ και να τους επιβρβαβεύσουμε που μας  :fuck2: :fuck2: τότε είστε άξιοι  :s&m_1: :s&m_1:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
φίλε ακόμα καί εσύ παράδεχε
αναφεροντας ζώνες ανάπτυξης κλπ ότι η τουρκία πάει καλύτερα μέ τόν ερντογκάν.
ακόμα καί στό εσωτερικό της τουρκίας είναι καλύτερα από παλιά χάρις τόν ερντογκάν.άλλωστε αυτο λέει και το εκλογικό αποτέλεσμα
ούτε μακελάριδες ούτε κόπροι ουτε τεμπέλιδες είναι ...μπορείς ευκολα να τό διαπιστώσεις εάν πάς έστω στήν γερμανία ......
οί αποψεις σου περί ελλήνων στην μικρά ασία που εκδιώχθισαν είναι σωστές αλλά ελληνες εκδιώχθισαν και απο την μασσαλία που ηταν ελληνική αποικία καί απο την σικελία η εξαναγκαστικαν να λατινοποιηθούν......
έτσι είναι η ιστορία...
οι απόψεις σου μού θυμίζουν κάποιων απόψεις του 22 που πιστεύαν οτι οι τούρκοι είναι ζώα και θα κάνουμε περίπατο μέχρι την αγκυρα.
πήγενε νά δείς που βρίσκετε τό ξίφος του χατζηανέστη στο πολεμικό μουσειο τής κωνσταντινούπολης....
μέ κάτι γκασμάδες σάν καί σένα καταστραφίκαμε......

Για όσους ψηφίζουν ναι. H Τουρκία απειλεί την Κύπρο για την ΑΟΖ και συνεπικουρεί τη Λιβύη για μη ανακύρηξη της Ελληνολιβυκής ΑΟΖ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αφου βλεπουν ρε και τα Τουρκικα σιριαλ με μανια....Εχει η ξεφτιλα πατο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom