kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Στις επομενες τι βλέπεις???
θα το σκεφτω.εξαλλου εχουμε καιρο μεχρι το 2020
Στις επομενες τι βλέπεις???
Γιατι, είμαι εγω στην Αθηνα?
αφου η προικα ειναι στο χωριο τυπε
τυπε τελικα με αυτα που κανει ο αντωνης τον βλεπω να καθεται και πιο πολυθα το σκεφτω.εξαλλου εχουμε καιρο μεχρι το 2020
Το 2016?θα το σκεφτω.εξαλλου εχουμε καιρο μεχρι το 2020
Το 2020 είναι το τερμα τύπε. Τοτε προφανως μπορει να βαλει και για Προεδρος αφου θα εχει ολοκληρωσει το εργο του.τυπε τελικα με αυτα που κανει ο αντωνης τον βλεπω να καθεται και πιο πολυ
μεχρι το 2028 σιγουρα
τυπε τελικα με αυτα που κανει ο αντωνης τον βλεπω να καθεται και πιο πολυ
μεχρι το 2028 σιγουρα
τυπε θα ειναι λαικη απαιτηση να συνεχισει να ειναι πρωθυπουργοςΤο 2020 είναι το τερμα τύπε. Τοτε προφανως μπορει να βαλει και για Προεδρος αφου θα εχει ολοκληρωσει το εργο του.
στην βουλη ή στην φυλακη..????τυπε τελικα με αυτα που κανει ο αντωνης τον βλεπω να καθεται και πιο πολυ
μεχρι το 2028 σιγουρα
Το 2020 είναι το τερμα τύπε. Τοτε προφανως μπορει να βαλει και για Προεδρος αφου θα εχει ολοκληρωσει το εργο του.
γιατι να παει στην φυλακη ο αντωνης τυπε?στην βουλη ή στην φυλακη..????
τυπε θα ειναι λαικη απαιτηση να συνεχισει να ειναι πρωθυπουργος
και επειδη ο αντωνης αγαπαει τον ελληνικο λαο πιστευω οτι θα το δεχτει
εμ οντως γιατι να παει.... αφου αλλοι του λενε τι να κανει... Ε.Ε κτλ..γιατι να παει στην φυλακη ο αντωνης τυπε?
Για 63 ετων μια χαρα κρατιεται.
κανει και τα μπανια του ο ανθρωπος
ο μητοτακης στα 63 του ετρεχε μαραθωνιο τυπεΓια 63 ετων μια χαρα κρατιεται.
εμ οντως γιατι να παει.... αφου αλλοι του λενε τι να κανει... Ε.Ε κτλ..
ο μητοτακης στα 63 του ετρεχε μαραθωνιο τυπε
το φιλμακι του αποκεφαλισμου αληθινου ή ψευτικου είναι στα πλασια της συνηθισμένης προπαγάνδας που εχει σκοπο να πεισει την κοινη γνωμη αμερικανων και ευρωπαιων για την αναγκη εξοπλισμων και εκστρατείας για να τιμωρηθουν οι κακοι (που οι ιδιοι κατά καιρους δημιουργουν) :S
αντι να πει γαμηστε το ισλαμ και τους καριοληδες που με σφαζουν σαν αρνι λεει πολεμηστε την αμερικανικη κυβερνηση γιατι αυτη ειναι ο αληθινος μου δολοφονος;