alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος????Πιθανώς να είμαι off topic αλλά πριν από λίγο είδα online καρατόμηση μέλους του μπου σε έτερο thread. Ηταν εντυπωσιακό!!!
Ποιος????Πιθανώς να είμαι off topic αλλά πριν από λίγο είδα online καρατόμηση μέλους του μπου σε έτερο thread. Ηταν εντυπωσιακό!!!
εχουν και μια αδυναμια στους δικηγορους τυπε
Ποιος????
τυπε την πραγματικοτητα του πολεμου οπως λεει και ενα αρχαιο ρητο,μονο οι νεκροι την εχουν δει
εσυ κι εγω ποια πραγματικοτητα να δεις 5000 μιλια μακρια;οτι σου πλασαρουν τα μιντια για πραγματικοτητα αυτο μασας
πεταει ο γαιδαρος πεταει,πεταει ο κορμορανος πεταει....και ο νοων νοειτω
Α τον παπατρολη εννοεις? Ανευ σημασιας. Οσα κεφαλια και να του κοψεις αυτουνού, θα βγαλει άλλα δύο.Πιθανώς να είμαι off topic αλλά πριν από λίγο είδα online καρατόμηση μέλους του μπου σε έτερο thread. Ηταν εντυπωσιακό!!!
Στο χρεωκπεί η Ελλάδα ... Κάποιος papatrolis ή κάπως έτσι.
Α τον παπατρολη εννοεις? Ανευ σημασιας. Οσα κεφαλια και να του κοψεις αυτουνού, θα βγαλει άλλα δύο.
τυπε ο Ασσαντ ηταν "κοσμικο καθεστως" (και ειναι)..αλλα για να σου εξηγησω τι σημαινει θα στο πω απλα... "Εγω ειμαι ο προεδρος εδω, εγω κανω κουμαντο, εγω ειμαι η ανωτατη αρχη... ομως δεν υποστηριζω καμια θρησκεια,πιστεψτε οτι θελετε,αρκει να ζειτε ειρηνικα μεταξυ σας" Αυτος ειναι δικτατορας, και η Συρια ειναι περιοχη πολλων θρησκειων,δεν τον συμφερε να ξεσπασουν ταραχες μεταξυ θρησκειων και να τον ανατρεψουν...ισλαμικος κοσμος ειναι και ο ασαντ ας πουμε......και οι σφαγμενοι σε κατι χωρια απο το ισιλ ισλαμιστες ειναι απλα δεν πιστευουν στην σαρια....
ο παπαζολης ειναι μορφη τυπεΣτο χρεωκπεί η Ελλάδα ... Κάποιος papatrolis ή κάπως έτσι.
τυπε δεν βλεπω ομως πολλα ποστ στο θρεντ γιατι λειπουν τα χειμερινα μελη του μπου εκτορας,βολτερος,στεκας που θα διναν μια αλλη διασταση στην κουβεντα μαςεισαι και βαθυστοχαστος πολιτικος αναλυτης εκτος απο πορνορεπορτερ
κανουν τις διακοπες τους τυπετυπε δεν βλεπω ομως πολλα ποστ στο θρεντ γιατι λειπουν τα χειμερινα μελη του μπου εκτορας,βολτερος,στεκας που θα διναν μια αλλη διασταση στην κουβεντα μας
κανουν τις διακοπες τους τυπε
ξερω πολυ καλα τι ειναι ο ασαντ και τι ηταν πχ ο μπουμπαραγκ.....δεν λεω οτι ειναι ισλαμ ως καθεστως....λεω οτι στα κρατη αυτα ζουσαν και ζουν απλοι ανθρωποι μουσουλμανοι αγαθοι,οικογενειαρχες κλπ....οχι ισλαμιστικοφονταμελιστικα ψυχοπαθη σχιζοφρενη τερατατυπε ο Ασσαντ ηταν "κοσμικο καθεστως" (και ειναι)..αλλα για να σου εξηγησω τι σημαινει θα στο πω απλα... "Εγω ειμαι ο προεδρος εδω, εγω κανω κουμαντο, εγω ειμαι η ανωτατη αρχη... ομως δεν υποστηριζω καμια θρησκεια,πιστεψτε οτι θελετε,αρκει να ζειτε ειρηνικα μεταξυ σας" Αυτος ειναι δικτατορας, και η Συρια ειναι περιοχη πολλων θρησκειων,δεν τον συμφερε να ξεσπασουν ταραχες μεταξυ θρησκειων και να τον ανατρεψουν...
το ξερω τυπε... δεν σου την λεω... απλα για να ενημερωνουμε τον κοσμο...ξερω πολυ καλα τι ειναι ο ασαντ και τι ηταν πχ ο μπουμπαραγκ.....δεν λεω οτι ειναι ισλαμ ως καθεστως....λεω οτι στα κρατη αυτα ζουσαν και ζουν απλοι ανθρωποι μουσουλμανοι αγαθοι,οικογενειαρχες κλπ....οχι ισλαμιστικοφονταμελιστικα ψυχοπαθη σχιζοφρενη τερατα
μονο ο αλεξ παραμενει πιστος στον σαμαρα ολο τον χρονο τυπετο καλοκαιρι το κινημα σταματα να αγωνιζεται.
πρεπει να κανουν τα μπανια τους οι ανθρωποι
(κλεμενο απο απολυτο)
ναι τυπε αλλα δεν μπορει να βλεπουν την συμμετοχη στο σαιτ σαν εποχιακη δραστηριοτητα,σαν τους σαρακατσανους που το καλοκαιρι πανε στα βουνα για δροσια....η διοικηση πρεπει να λαβει μετρα για αυτα τα φαινομενα ολιγωριας στην συμμετοχηκανουν τις διακοπες τους τυπε
μονο ο αλεξ παραμενει πιστος στον σαμαρα ολο τον χρονο τυπε
το ξερω τυπε... δεν σου την λεω... απλα για να ενημερωνουμε τον κοσμο...
προσεχε τυπε μην τα λες αυτα και δημοσια και φας κανα ξυλο στο χωριο.....κρυφα και αθορυβαμου φενεται θα με πεισει να ψηφισω ΝΔ
τυπε μηπως η λυση ακουει στο ονομα χαστουρας?ναι τυπε αλλα δεν μπορει να βλεπουν την συμμετοχη στο σαιτ σαν εποχιακη δραστηριοτητα,σαν τους σαρακατσανους που το καλοκαιρι πανε στα βουνα για δροσια....η διοικηση πρεπει να λαβει μετρα για αυτα τα φαινομενα ολιγωριας στην συμμετοχη