Νέα

ψευτικος και σκηνοθετημενος ο αποκεφαλισμος του Φολει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι ειναι ψευτικος ο αποκεφαλισμος φολει;

• ναι ειναι αμερικανικη προβοκατσια

Ψήφοι: 36 36,7%
  • οχι

Ψήφοι: 44 44,9%
  • δεν ξερω /δεν απαντω

Ψήφοι: 18 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε την πραγματικοτητα του πολεμου οπως λεει και ενα αρχαιο ρητο,μονο οι νεκροι την εχουν δει

εσυ κι εγω ποια πραγματικοτητα να δεις 5000 μιλια μακρια;οτι σου πλασαρουν τα μιντια για πραγματικοτητα αυτο μασας

πεταει ο γαιδαρος πεταει,πεταει ο κορμορανος πεταει....και ο νοων νοειτω

εισαι και βαθυστοχαστος πολιτικος αναλυτης εκτος απο πορνορεπορτερ  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πιθανώς να είμαι off topic αλλά πριν από λίγο είδα online καρατόμηση μέλους του μπου σε έτερο thread. Ηταν εντυπωσιακό!!!
Α τον παπατρολη εννοεις? Ανευ σημασιας. Οσα κεφαλια και να του κοψεις αυτουνού, θα βγαλει άλλα δύο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• papazol prison break.jpg
    papazol prison break.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 68

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756
ισλαμικος κοσμος ειναι και ο ασαντ ας πουμε......και οι σφαγμενοι σε κατι χωρια απο το ισιλ ισλαμιστες ειναι απλα δεν πιστευουν στην σαρια.... :uglystupid:
τυπε ο Ασσαντ ηταν "κοσμικο καθεστως" (και ειναι)..αλλα για να σου εξηγησω τι σημαινει θα στο πω απλα... "Εγω ειμαι ο προεδρος εδω, εγω κανω κουμαντο, εγω ειμαι η ανωτατη αρχη... ομως δεν υποστηριζω καμια θρησκεια,πιστεψτε οτι θελετε,αρκει να ζειτε ειρηνικα μεταξυ σας" Αυτος ειναι δικτατορας, και η Συρια ειναι περιοχη πολλων θρησκειων,δεν τον συμφερε να ξεσπασουν ταραχες μεταξυ θρησκειων και να τον ανατρεψουν...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εισαι και βαθυστοχαστος πολιτικος αναλυτης εκτος απο πορνορεπορτερ  :grin:
τυπε δεν βλεπω ομως πολλα ποστ στο θρεντ γιατι λειπουν τα χειμερινα μελη του μπου εκτορας,βολτερος,στεκας που θα διναν μια αλλη διασταση στην κουβεντα μας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν βλεπω ομως πολλα ποστ στο θρεντ γιατι λειπουν τα χειμερινα μελη του μπου εκτορας,βολτερος,στεκας που θα διναν μια αλλη διασταση στην κουβεντα μας
κανουν τις διακοπες τους τυπε :rockon:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ο Ασσαντ ηταν "κοσμικο καθεστως" (και ειναι)..αλλα για να σου εξηγησω τι σημαινει θα στο πω απλα... "Εγω ειμαι ο προεδρος εδω, εγω κανω κουμαντο, εγω ειμαι η ανωτατη αρχη... ομως δεν υποστηριζω καμια θρησκεια,πιστεψτε οτι θελετε,αρκει να ζειτε ειρηνικα μεταξυ σας" Αυτος ειναι δικτατορας, και η Συρια ειναι περιοχη πολλων θρησκειων,δεν τον συμφερε να ξεσπασουν ταραχες μεταξυ θρησκειων και να τον ανατρεψουν...
ξερω πολυ καλα τι ειναι ο ασαντ και τι ηταν πχ ο μπουμπαραγκ.....δεν λεω οτι ειναι ισλαμ ως καθεστως....λεω οτι στα κρατη αυτα ζουσαν και ζουν απλοι ανθρωποι μουσουλμανοι αγαθοι,οικογενειαρχες κλπ....οχι ισλαμιστικοφονταμελιστικα ψυχοπαθη σχιζοφρενη τερατα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756
ξερω πολυ καλα τι ειναι ο ασαντ και τι ηταν πχ ο μπουμπαραγκ.....δεν λεω οτι ειναι ισλαμ ως καθεστως....λεω οτι στα κρατη αυτα ζουσαν και ζουν απλοι ανθρωποι μουσουλμανοι αγαθοι,οικογενειαρχες κλπ....οχι ισλαμιστικοφονταμελιστικα ψυχοπαθη σχιζοφρενη τερατα
το ξερω τυπε... δεν σου την λεω... απλα για να ενημερωνουμε τον κοσμο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το καλοκαιρι το κινημα σταματα να αγωνιζεται.
πρεπει να κανουν τα μπανια τους οι ανθρωποι
(κλεμενο απο απολυτο)
:grin:
μονο ο αλεξ παραμενει πιστος στον σαμαρα ολο τον χρονο τυπε :rockon:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανουν τις διακοπες τους τυπε :rockon:
ναι τυπε αλλα δεν μπορει να βλεπουν την συμμετοχη στο σαιτ σαν εποχιακη δραστηριοτητα,σαν τους σαρακατσανους που το καλοκαιρι πανε στα βουνα για δροσια....η διοικηση πρεπει να λαβει μετρα για αυτα τα φαινομενα ολιγωριας στην συμμετοχη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μονο ο αλεξ παραμενει πιστος στον σαμαρα ολο τον χρονο τυπε :rockon:

μου φενεται θα με πεισει να ψηφισω ΝΔ  :rockon:
μια το πλεονασμα
μια ο πολιτικος λογος του
μια τα αρχαιολογικα ευρηματα με ΠΑΟΚ γραμμενα πανω τους  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το ξερω τυπε... δεν σου την λεω... απλα για να ενημερωνουμε τον κοσμο...

φιλε το βιντεο π εβαλες τον αλλον τον αποκεφαλιζουν κ του γυρναν το κεφαλι και τα ποδια του σπαρταρανε σαν ψαρι  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι τυπε αλλα δεν μπορει να βλεπουν την συμμετοχη στο σαιτ σαν εποχιακη δραστηριοτητα,σαν τους σαρακατσανους που το καλοκαιρι πανε στα βουνα για δροσια....η διοικηση πρεπει να λαβει μετρα για αυτα τα φαινομενα ολιγωριας στην συμμετοχη
τυπε μηπως η λυση ακουει στο ονομα χαστουρας? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom