Νέα

ψευτικος και σκηνοθετημενος ο αποκεφαλισμος του Φολει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι ειναι ψευτικος ο αποκεφαλισμος φολει;

• ναι ειναι αμερικανικη προβοκατσια

Ψήφοι: 36 36,7%
  • οχι

Ψήφοι: 44 44,9%
  • δεν ξερω /δεν απαντω

Ψήφοι: 18 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
γαματα δεν βλεπονται αυτα ρε...

εντωμεταξυ καποιος χθες ανεβασε ενα σαιτ, που ειχε το βιντεο (υποτιθεται ολοκληρο) με τον Φολει....απο περιεργεια εριξα μια ματια στο σαιτ και μιλαμε μου φυγε η μαγκια...ο κοσμος δεν παει καλα ...τι καθετε και βλεπει?  :idiot:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μιλαω για εξωτερικους παραγοντες που επηρεαζουν, κοινωνια, πολιτικη, οικονομια. που παρεμβαινουν και προκαλλουν ασταθεια.
ειπα και πριν οτι το ισλαμ ειναι προβληματικο, αυταρχικο, οπισθοδρομικο....αλλα εστω και ετσι οι εκει κοινωνιες το αποδεχονται και ζουν "αρμονικα" μεσα σ αυτο το πλαισιο που οριζει αυτο (το ισλαμ)
υπαρχουν χωρες πολλες που δεν εχουν αναταραχες, οπως συμβαινει αυτη τη στιγμη στο ιρακ, στη συρια, στη λυβη, στο λιβανο...κι αυτες ειναι πολλες (κουβειτ, ιορδανια, εμιρατα ιεμμενη, σ αραβια κα)
και στη ινδονησια εχει 100 εκ μουσουλμανους.....σ αυτες τις χωρες εαν πας κανεις δεν θα σε πειραξει..... τα προβληματα πηγαζουν στο οτι δεν εχουν σταθερα κεθεστωτα, γιατι οι δυτικοι βαζουν το χερακι τους για να υπαρχει αυτη η ασταθεια...οσοι δεν παν με τα νερα τους τους ριχνουν εκ τον εσω οδηγωντας τη χωρα σε εμφυλιο...

υπαρχει προβλημα σε ορισμενες μεμονομενες περιοχες αλλα δεν εχει μονο θρησκευτικη βαση αλλα και φυλετικη, εμ παση περιπτωση δεν συγκρινεται μ αυτα που γινονται στη μ ανατολη τωρα

υγ παιδες σορρυ για τα ορθογραφικα...ξερω σας εχω βγαλει τα ματια  :rolleyes:
ευτηχως που υπαρχει η κινα και κυριως η ινδια και κρατανε καπως τους φανατικους ισλαμιστες
αυτη η θρησκεια λογω της οπισθοδρομικοτητας της μπορει (με τους αναλογους καθοδηγητες)  :uglystupid: να φανατισει ακομα και τον απλο φιλησυχο μουσουλμανο
που ειναι καλος ανθρωπος

και καλα η κινα 1% μουσουλμανους εχει αλλα η ινδια πηγε να ελεγξει την υπεργεννητικοτητα πριν μερικες δεκαετιες
και ξαφνικα η μουσουλμανοι της φτασαν το 15%  :uglystupid:  οποτε τα παρατησε
και με μπαγκλαντες (ηρεμοι αυτοι) αλλα κυριως με τους φανατιλες πακιστανους να τις κανουν μαγκιες στα συνορα
σημερα παλι ειχε νεκρους σε μεθοριακα επεισοδια στο κασμιρ

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
ευτηχως που υπαρχει η κινα και κυριως η ινδια και κρατανε καπως τους φανατικους ισλαμιστες
αυτη η θρησκεια λογω της οπισθοδρομικοτητας της μπορει (με τους αναλογους καθοδηγητες)  :uglystupid: να φανατισει ακομα και τον απλο φιλησυχο μουσουλμανο
που ειναι καλος ανθρωπος

και καλα η κινα 1% μουσουλμανους εχει αλλα η ινδια πηγε να ελεγξει την υπεργεννητικοτητα πριν μερικες δεκαετιες
και ξαφνικα η μουσουλμανοι της φτασαν το 15%  :uglystupid:  οποτε τα παρατησε
και με μπαγκλαντες (ηρεμοι αυτοι) αλλα κυριως με τους φανατιλες πακιστανους να τις κανουν μαγκιες στα συνορα
σημερα παλι ειχε νεκρους σε μεθοριακα επεισοδια στο κασμιρ
Ετσι ακριβως φιλαρακι και εφτασε η ινδια και εχει 100εκ μουσουλμανους μεσα και αλλα 350εκ γυρω της.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ενας μπαγκλαντεσιανος ινδουιστης (εχει γυρω στο 15% του πλυθησμου ινδουιστες εκει) που εχει μαγαζι στο κεντρο
μου ειχε πει οτι οταν ενας πακιστανος πελατης του εμαθε οτι ηταν ινδουιστης (τον νομιζε μουσουλμανο)
επαψε να παταει στο μαγαζι και ειπε και σε πολλα αλλα πακιστανια να κανουν το ιδιο  :jerking:
με οσους ινδους (ινδουιστες)  εχω μιλησει σου αποπνεουν μια ηρεμια και εχουν και πολλες γνωσεις
οι πακιστανοι (ολοι ειναι μουσουλμανοι) εριστικοι και παραδοπιστοι
και τα λεω εγω αυτα που εχω βρισει το ρατσισμο και τους νεοναζιστες
χιλιαδες φορες
αυτη η θρησκεια λογω της φανατιλας της και της ανελευθερειας της (βλεπε θεση γυναικων στη κοινωνια)
μπορει να εκτροχιασει και τον πιο ηρεμο
παντως ο μεσος μπαγκλαντεσιανος μουσουλμανος ειναι παρα πολυ ηπιος
καμια σχεση με πακιστανους

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ενας μπαγκλαντεσιανος ινδουιστης (εχει γυρω στο 15% του πλυθησμου ινδουιστες εκει) που εχει μαγαζι στο κεντρο
μου ειχε πει οτι οταν ενας πακιστανος πελατης του εμαθε οτι ηταν ινδουιστης (τον νομιζε μουσουλμανο)
επαψε να παταει στο μαγαζι και ειπε και σε πολλα αλλα πακιστανια να κανουν το ιδιο  :jerking:
με οσους ινδους (ινδουιστες)  εχω μιλησει σου αποπνεουν μια ηρεμια και εχουν και πολλες γνωσεις
οι πακιστανοι (ολοι ειναι μουσουλμανοι) εριστικοι και παραδοπιστοι
και τα λεω εγω αυτα που εχω βρισει το ρατσισμο και τους νεοναζιστες
χιλιαδες φορες
αυτη η θρησκεια λογω της φανατιλας της και της ανελευθερειας της (βλεπε θεση γυναικων στη κοινωνια)
μπορει να εκτροχιασει και τον πιο ηρεμο
παντως ο μεσος μπαγκλαντεσιανος μουσουλμανος ειναι παρα πολυ ηπιος
καμια σχεση με πακιστανους

H πιο ακραία έκφανση της μισαλλοδοξίας.  Μπορεί να φρικάραμε με τον αποκεφαλισμό ενός δικού μας αλλά φαντάσου ότι οι περισσότεροι αποκεφαλισμοί που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο αφορούν μουσουλμάνους με διαφορετική αντίληψη από τη δική τους όπου αυτόματα τους κατατάσσει στην κατηγορία των "αποστατών" με τις γνωστές συνέπειες.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
στο θεμα του φολει τωρα
μακαρι να ειναι ζωντανος ο ανθρωπος
(λιγο δυσκολο βεβαια)
αλλα το θεμα με τους τζιχαντιστες ειναι η κλασικη αμερικανικη εξωτερικη πολιτικη
η σαουδαραβες με την (τουλαχιστον) ανοχη των αμερικανων τους εξοπλισαν
λογω του οτι θελαν να ριξουν τον ασαντ (συρια) που φαινοταν να εκανε ισχυρο μετωπο με το ιραν
οι σαουδαραδες (οι πλουσιοι σειχιδες)  μισουν τους ιρανους πιο πολυ κι απ τους εβραιους
ερχονται τωρα λοιπον οι αμερικανοι να βρουν ευκαιρεια
να ξαναστειλουν στρατο στη μεση ανατολη  :uglystupid:
θα πει κανεις γιατι εφυγαν απ το ιρακ
λογω του οτι η οικονομια τους καταστραφηκε  :uglystupid:
στην ουσια ειναι χρεωκοπημενοι μετα το 2008
δεν ηταν σε θεση να χρηματοδοτουν πολεμους
και ο ομπαμα το καταλαβε
τωρα και λογω ουκρανιας
φαινετε οι ρεπουμπικανοι που γουσταρουν
πολεμους εχουν παρει το πανω χερι
ο ομπαμα βαριετε αφου σε 2 χρονια αναγκαστικα φευγει
τα γερακια θα χρηματοδοτησουν ξανα πολεμους
οτι και να κανουν η οικονομικη τους πρωτοκαθεδρεια
ειναι θεμα λιγων χρονων
η κινα μπαινει μπροστα  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τη διατομή του λάρυγγα τη βλέπεις στο βιντεάκι ?
γιατί εγώ τη βλέπω καθαρά
Aν βλέπεις, να μου πεις πού την βλέπεις. Εγω δεν βλεπω τιποτα τετοιο. Ουτε σταγονα αιμα, ουτε κοψιμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι λέτε κύριε;
Στα σύνορα Ρουάντας - Μπουρούντι, εκεί στην Κάτω Ζούγκλα, εκεί που οι κακαράπηδες τρώνε ο ένας τα συκώτια του άλλου, πόσο μετράνε οι φλώροι οι Τζιχαντιστές;
Αρα φαντασου τι είναι η Μποκο Χαραμ, που είναι και μαυροι και ισλαμιστες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
μιλαω για εξωτερικους παραγοντες που επηρεαζουν, κοινωνια, πολιτικη, οικονομια. που παρεμβαινουν και προκαλλουν ασταθεια.
ειπα και πριν οτι το ισλαμ ειναι προβληματικο, αυταρχικο, οπισθοδρομικο....αλλα εστω και ετσι οι εκει κοινωνιες το αποδεχονται και ζουν "αρμονικα" μεσα σ αυτο το πλαισιο που οριζει αυτο (το ισλαμ)
υπαρχουν χωρες πολλες που δεν εχουν αναταραχες, οπως συμβαινει αυτη τη στιγμη στο ιρακ, στη συρια, στη λυβη, στο λιβανο...κι αυτες ειναι πολλες (κουβειτ, ιορδανια, εμιρατα ιεμμενη, σ αραβια κα)
και στη ινδονησια εχει 100 εκ μουσουλμανους.....σ αυτες τις χωρες εαν πας κανεις δεν θα σε πειραξει..... τα προβληματα πηγαζουν στο οτι δεν εχουν σταθερα κεθεστωτα, γιατι οι δυτικοι βαζουν το χερακι τους για να υπαρχει αυτη η ασταθεια...οσοι δεν παν με τα νερα τους τους ριχνουν εκ τον εσω οδηγωντας τη χωρα σε εμφυλιο...

υπαρχει προβλημα σε ορισμενες μεμονομενες περιοχες αλλα δεν εχει μονο θρησκευτικη βαση αλλα και φυλετικη, εμ παση περιπτωση δεν συγκρινεται μ αυτα που γινονται στη μ ανατολη τωρα

υγ παιδες σορρυ για τα ορθογραφικα...ξερω σας εχω βγαλει τα ματια  :rolleyes:
Τύπε, οσα κατεβατά και να γραψεις, τα πραγματα είναι απλα.
Οι μουσουλμάνοι είναι χειρότεροι. Βάρβαροι και επικίνδυνοι. Τελος.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ενταξει αλλα μη τσουβαλιαζουμε κι ολας
ο μεσος μπαγκλαντεσιανος, ινδονησιος, η καζακος (απ το καζακσταν) μουσουλμανος ειναι μια χαρα καλοσυνατος ανθρωπος
λογω του οτι τα πολιτικα κομματα σε αυτες τις χωρες δε τους φανατιζουν
παντως να ξερεις οτι οι αμερικανοι επιτρεπουν στους σαουδαραβες
που λογω κοιτιδας τους μουσουλμανικου κοσμου
ελεγχουν αμεσα η εμμεσα ολες τις αραβικες χωρες
να φανατιζουν το κοσμο κατα το συμφερον τους
τελειως μαλακες οι αμερικανοι
ο αξονας κινας-ρωσιας-ινδιας αν κρατησει
μπορει να ελεγξει καλυτερα τον θρησκευτικο φανατισμο
του ισλαμ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
μονο τωρα ή εξ ανεκαθεν?  :grin:

τι να σου πω ρε αλεξ...αποψεις ειναι αυτες...
εγω εχω μαθει να μην καταληγω ευκολα σε τετοιου ειδους γενικευσεις και συμπερσαματα και ουτε να τα βλεπω ολα η ασπρα ή μαυρα...

επειδη εγω προσπαθησα να αναπτυξω το σκεπτικο μου λεγοντας οτι προβληματικη δεν αποτελει μονο η ισλαμιστικη οργανωση της κοινωνιας και τροπος ζωης αλλα και αλλοι παραγοντες αποσταθεροποιησης του κοινονικοπολιτικου γιγνεσθαι

θες κι συ να μου δωσεις εστω κι αφοριστικα που στηριζεις το σκεπτικο σου...

και σκεψου τι γινεται στα κρατη που δεν ειναι ισλαμικα-θεοκρατικα αλλα εχουν μουσλιμια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ο μεσος μπαγκλαντεσιανος, ινδονησιος, η καζακος (απ το καζακσταν) μουσουλμανος ειναι μια χαρα καλοσυνατος ανθρωπος
του ισλαμ
+1

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
με λιγα λογια οι σαουδαραβες + εμιρατα κτλ λογω οπεκ  πετρελαιων
κρατανε τοσα χρονια τους αμερικανους απ τ αρχιδια
τελικα ο εχων τον ελεγχο των ενεργειακων κοιτασματων του πλανητη
κυβερναει (ουσιαστικα) και το κοσμο

τωρα τελευταια και αφου χρεωκοπησαν
οι αμερικανοι προσπαθουν να ανεξαρτητοποιηθουν ενεργειακα
με το σχιστολιθικο (που θα αποδειχτει μαλακια να μου το θυμηθειτε)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
το βιντεο υπαρχει πουθενα να το δουμε?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
του ισλαμ

Στη Ρωσία πάντως που είχαν θέμα με τους Τσετσένους ένα φεγγάρι στο τέλος το έλυσαν ως εξής: Βομβάρδισαν τις θέσεις τους, μετά βομβάρδισαν τα χωριά με τις οικογένειές τους, μετά τα γειτονικά χωριά για να είναι σίγουροι και μετά το επανέλαβαν δυο τρεις φορές μπας και είχε ξεφύγει κανένας.  Οι Τσετσένοι, μουσουλμάνοι, πραγματικά σκληροτράχηλος λαός, ορεσίβιοι, χωρίς έλεος, όσοι έπεφταν στα χέρια τους πέρναγαν τα πάνδεινα, δεν ξέρω πως θα το είχαν λύσει αλλιώς οι Ρώσοι, κάθε τρεις και λίγο τους ανατίναζαν τρένα, θέατρα, κτίρια στο κέντρο της Μόσχας και παρόλη την κατακραυγή της Δύσης οι Ρώσοι δε σταμάτησαν μέχρι  να εμπεδώσουν την ισοπέδωση και να κόψουν τις μαλακίες.    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom