Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το να σε κανει μια γκομενα ρεζιλι επειδη της την επεσες ειναι μαλακια! εγω θα της ελεγα συγνωμη που σου καναμε και κοπλιμαν και σου δωσαμε και αξια!!!!!
αλλα θα της το λεγα μονο αν δεν εκανα μαλακια,γιατι μερικοι γινονται τοσο πιεστικοι που τα θελει ο λωκος τους !!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το να σε κανει μια γκομενα ρεζιλι επειδη της την επεσες ειναι μαλακια! εγω θα της ελεγα συγνωμη που σου καναμε και κοπλιμαν και σου δωσαμε και αξια!!!!!
αλλα θα της το λεγα μονο αν δεν εκανα μαλακια,γιατι μερικοι γινονται τοσο πιεστικοι που τα θελει ο λωκος τους !!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

νομιζω το εχουμε εξηγησει αυτο. :P

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εχετε δικιο,αλλα συγχρονως και αδικο.
το να ντρεπεστε μετα απο τετοια φαση δειχνει οτι ειστε καλα καλα παιδια,και οτι πανω απο ολα σεβεστε τον εαυτο σας.
το να ντρεπεστε να ξαναπας στο ιδιο μερος για μενα ειναι μαλακια.μπορεις να πας,και δνε τρεχει και τιποτα.λες και θα θυμουντε ολοι σας και το πατσαβουρακι που σας εκανε το σκηνικο.και ειδικα σε κατι πολεις οπως η αθηνα και η θεσσαλονικη.τι να πουνε και αυτοι που ειναι στην επαρχια δηλαδη.για μενα δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ντροπη,δεν εκανες και κατι κακο στο φιναλε.αλλοι σκοτωνουν βγαινουν απο την φυλακη και πινουν πρωτη μουρη καφε,σαν να μην τρεχει τιποτα.καλα θα κανετε να αναθεωρησετε λιγο τις αποψεις σας με αυτο το θεμα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τελος παντων τα λεμε αργοτερα.πρεπει να φυγω τωρα.συμπτωματικα εγινε απο αυτο που ελεγα πιο μπροστα.επεσε τηλ απο καβαντζα.(τζειμςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :headbang: :headbang: :headbang:).

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.595
Πόντοι
19.485
το να ντρεπεστε μετα απο τετοια φαση δειχνει οτι ειστε καλα καλα παιδια,και οτι πανω απο ολα σεβεστε τον εαυτο σας.
το να ντρεπεστε να ξαναπας στο ιδιο μερος για μενα ειναι μαλακια.μπορεις να πας,και δνε τρεχει και τιποτα.λες και θα θυμουντε ολοι σας και το πατσαβουρακι που σας εκανε το σκηνικο.και ειδικα σε κατι πολεις οπως η αθηνα και η θεσσαλονικη.τι να πουνε και αυτοι που ειναι στην επαρχια δηλαδη.για μενα δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ντροπη,δεν εκανες και κατι κακο στο φιναλε.αλλοι σκοτωνουν βγαινουν απο την φυλακη και πινουν πρωτη μουρη καφε,σαν να μην τρεχει τιποτα.καλα θα κανετε να αναθεωρησετε λιγο τις αποψεις σας με αυτο το θεμα.

Δεν ντρέπομαι! Απλά μετά από αυτό που έκανα δεν θέλω να πάω εκεί γιατί ξενερώνω και χαλιέμαι! Ούτε αφεντικά, ούτε μπάρμαν, ούτε πορτιέρηδες έχουν αλλάξει! Τέλοσπάντων δεν είναι αυτό το θέμα!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Το καλα παιδια το κρινεις απο τις καλες κουβεντες που εχουμε πει εκαστος οι δυο μας.??? :2funny: :2funny: :2funny:

Σεβομαι τον εαυτο μου και δεν ντρεπομαι καθολου.
απλα εκλεισε η καφετερια μετα απο καποιο καιρο και δε μπορουσα να ξαναπαω. :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε σιλβα δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω μου φαινετε. :jerking: :jerking: :jerking:
ξαναδιαβαζετε και δευτερη φορα αν ειναι. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
οταν λεω καβαντζα εννοω οτι μπορει να μην σε γουσταρε η γκομενα τοτε,αλλα η γνωριμια εχει εγινε,και αργοτερα μετα απο μερες-μηνες-η και χρονο μπορει να βρεθειτε καπου και να ειναι αλλιως τα πραγματα.αυτο εννοουσα.ποτε μην λες ποτε δηλαδη.
ε ετσι οπως το πες ρε αρκανς αλλο καταλαβα >:(
ναι ετσι οπως το ανελυσες τωρα παιζει καιι αυτο αλλα οχιι σε μεγαλο ποσοστο κατ'εμε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τι λέτε εδώ? (λούκρι)

Λοιπόν παιδιά εγώ θα πρόσθετα σε όλα αυτά το να κάνει κάτι κάποιος επειδή το γουστάρει και όχι επειδή το επιβάλλουν καταστάσεις!

Δηλ. εγώ για παράδειγμα δεν έχω κάνει ποτέ καμάκι σε μπαρ/κλαμπ/καφέ κτλ.

έχω γνωρίζει γυναίκες από κει αλλά δεν έκανα εγώ ποτέ καμάκι! αρκεί βέβαια να μπορείς να διακρίνεις ποια σε γουστάρει,ποια σε "παίζει" και ποια μόλις την κοιτάξεις αλλάζει "πεζοδρόμιο"!!!!!

Στις αρχές της θητείας μου, έψαχνα και γω τον τρόπο να βρω πώς να καμακώνω (όπως πολλά παιδιά με αγωνία ρωτάν εδώ μέσα). Ε λοιπόν αυτό που κατάλαβα δεν έχει συνταγή! ή το χεις ή δεν τόχεις!

κι αν δεν το χεις? θα ρωτούσε κάποιος....

αν δεν τό χεις ψάχνεις εναλλακτικούς τρόπους. Αφού δε σε παίρνει το ψυχρό καμάκι υπάρχουν άπειροι τρόποι να γνωρίσεις κάποια! ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΆΓΚΗ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ!

και δεν είναι ανάγκη να βγούμε μόνο και μόνο για να βρούμε να γαμήσουμε. Είπαμε! δεν πάμε σε μπουρδέλο! "Αν είναι να ρθει θε να ρθει"!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τελος παντων τα λεμε αργοτερα.πρεπει να φυγω τωρα.συμπτωματικα εγινε απο αυτο που ελεγα πιο μπροστα.επεσε τηλ απο καβαντζα.(τζειμςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :headbang: :headbang: :headbang:).
Τι έπαθες ρε? μόλις ξαναμπήκα και σε είδα να  :headbang: :headbang:

θες καμιά βοήθεια με τη γκόμενα? :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.595
Πόντοι
19.485
και δεν είναι ανάγκη να βγούμε μόνο και μόνο για να βρούμε να γαμήσουμε. Είπαμε! δεν πάμε σε μπουρδέλο! "Αν είναι να ρθει θε να ρθει"!!!

Γαμήσι (μπουρδέλο/στούντιο/βίζιτα κτλ)/μπύρα/πούρο!!! ΤΕΛΟΣ!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να κανω μια ασχετη ερωτηση?
δε ξερω που να την κανω σορρυ..
διπλα στις διαφημισεις με τα σιτυ τουρ(μαλλον)..
εχει μερικες κοπελες που ειναι εκπληκτικα ομορφες!
ειδικα μια μελαχρινη ειναι κουκλα!
αυτες ερχονται οντως κ κανουν αυτη την δουλεια η ειναι απλα κραχτες?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Βέβαια παίζει κι αυτό που είχε πει κάποτε και ο Φρεντ Αστέρ (μεγάλος γυναικοκατακτητής)

Η διαφορά ανάμεσα στον πληρωμένο έρωτα και στον μη πληρωμένο είναι ότι ο πληρωμένος είναι πολύ πιο...φθηνός!!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.595
Πόντοι
19.485
οκ!!!! ;)

και της ελευθέρας βοσκής ποιος θα τα πηδήξει? :think:

άσε ξέρω....Πακιστανοί!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα ελεύθερης βοσκής ε??

Ξέρεις αυτό που λένε...Τα πρόβατα που βγαίνουν από το μαντρί τα τρώει ο Λύκος???

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
οκ!!!! ;)

και της ελευθέρας βοσκής ποιος θα τα πηδήξει? :think:

άσε ξέρω....Πακιστανοί!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε πακιστανους δε θα καθονταν οι ιδιες.
τι λες τωρα. ειπαμε ειναι υπερανω.

μην ανησυχεις κιλοτακιδες υπαρχουν πολλοι.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ΈΡΧΟΝΑΙ. διάβασε τις κριτικές για την κάθε μία.

ενδιαφέρεσαι για.... τη συγκεκριμένη λουκρι μου?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.595
Πόντοι
19.485

ποιά λες??? Πως τη λένε???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΈΡΧΟΝΑΙ. διάβασε τις κριτικές για την κάθε μία.

ενδιαφέρεσαι για.... τη συγκεκριμένη λουκρι μου?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι..
απλα(μη κοροιδεψετε ειμαι ασχετη)
οι 2 που ειδα με την εμφανιση που εχουν θα μπορουσαν να ειναι τα πιο ακριβοπληρωμενα μοντελα στον κοσμο...
γτ κανουν αυτη την δουλεια;

ποιά λες??? Πως τη λένε???

δε θυμαμαι..αμα την ξαναδω θα σου πω..
μαυρα μαλλια μπλε ματια κ πανεμορφη γενικα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom